• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

süzme yoğurt ve ya labne ile ezerek yiyebilirsin cnm.biraz da sarımsak tozu at üzerine belki kokusu çok gelmez hoşuna gider..
Ben de süzme yoğurt ve azıcık süzme peynir ile karıştırarak yiyorum canım. 👌🏻
Daha önce sarımsak, zeytinyağı, ceviz falan denemiştim. Zorla yutuyordum. 🙈

Maşallah, testin pozitif görünüyor canım. 🥰
Hayırlı olsun. ❤️
Ne zaman kan testi günün?
teşekkür ederim inşallah pozitifdir🙏🏻 Kan testim ayın 5inde son 2 gün kaldı. 3 tane 5ci gün embriyosu transfer edilmişdi. Transferin 5.ci gününde lekelenmem ve ağrı oldu artık pozitif umudum kalmamışdı. Bugün bu test beni umutlandırdı🙂

Aa iyiymiş bak, genelde çok olgunlaşmamış oluyolar şok markettekiler. Ekim ortasına kadar buzdolabında olgunlaşmış olur hem al 1-2 tane😄
Ben de burnumu kapatarak yiyorum resmen o kadar sevmiyorumki🤢ama çok da faydalı işte yiyoruz mecbur🤭
Püre haline getirip, üzerine tuz limon karabiber koyarak deneyin bir de, ben bayılıyorum oyle, sade yersem midem bulanıyor benım de, günlük yarım ihtiyacınızı karsılar

Transfer olanlar ya da tarihi yaklaşanlar şok markete 🥑 avokado 🥑 gelmiş🤭
Malum normalde tanesine 10 lira diyor vicdansızlar 🤭
Benimki de ekimin ortası gibi olur acaba şimdiden alsam erken mi. Bozulur mu evde🤔🤔
Uygunsa al kaçırma canım en sertlerini al

Transfer olanlar ya da tarihi yaklaşanlar şok markete 🥑 avokado 🥑 gelmiş🤭
Malum normalde tanesine 10 lira diyor vicdansızlar 🤭
Benimki de ekimin ortası gibi olur acaba şimdiden alsam erken mi. Bozulur mu evde🤔🤔
Ayy bende Ankara'ya geldim bakayım bi birde bende kontrol stresi başladı ya inşallah yarın kötü birşey söylemez doktor ya

merhaba kizlar benim transferden sonra adet agrilarim olmustu bir kac gün sonra gecmisti simdi yine basladi adet zamanim yaklasiyor korkuyorum benim gibi olan varmi
Merhaba benimde senin gibi adet ağrılarım oldu zamanıma yakın daha da hissettirdi çok şükür hamileyim ben ❤ darısı sana inşallah 🤲

teşekkür ederim inşallah pozitifdir🙏🏻 Kan testim ayın 5inde son 2 gün kaldı. 3 tane 5ci gün embriyosu transfer edilmişdi. Transferin 5.ci gününde lekelenmem ve ağrı oldu artık pozitif umudum kalmamışdı. Bugün bu test beni umutlandırdı🙂
3 tane miiii? 😳😳😳
Ay hadi bakalım, kaçı tutundu acaba?
Çok heyecanlı. 🥰🥰🥰

Merhaba benimde senin gibi adet ağrılarım oldu zamanıma yakın daha da hissettirdi çok şükür hamileyim ben ❤ darısı sana inşallah 🤲
insallah canim ya insan korkuyor yinede suan gecti gibi ama iste hayirlisi insallah bizlerde aliriz pozitif sonuclari 🙏 tsk cevabin icin

Uygunsa al kaçırma canım en sertlerini al
Aynen canım alayım bakalım. Her zaman gelmiyor yakalamışken kaçırmayım🤭
Ayy bende Ankara'ya geldim bakayım bi birde bende kontrol stresi başladı ya inşallah yarın kötü birşey söylemez doktor ya
İnşallah canım güzelce kalınlaşma olmuştur inşallah güzel haberlere geleceksin inşallah. Rabbim rast getirsin işini🥰

Kaçıncı denemeniz ?

Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

Nelere dikkat ediyorsunuz ?

🌺🌺🌺Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle 🥰🥰🐣🐣:nazar::nazar::nazar:

Anne AdıYaşıDeneme SayısıTransfer TarihiSonuç
@Ssevincli31 Yaş2. Deneme30 Ağustos (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Elifff6033 Yaş1. Deneme31 AğustosPozitif :anneadayı:
@Sinemsnm33 Yaş2. Deneme1 EylülPozitif:anneadayı:
Nefes0858 Nefes0858 36 Yaş1. Deneme1 Eylül (Çift Embriyo )Pozitif:anneadayı:
@KelebekkB28 Yaş1. Deneme1 EylülPozitif :anneadayı:
@Nureella30 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@Prenseshayali36 Yaş4. Deneme2 EylülPozitif :anneadayı:
@GCnsu28 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@iklime_0635 Yaş3. Deneme3 Eylül (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Bulutumsu726 Yaş1. Deneme3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo)💔
@Lady Isabella38 Yaş3. Deneme4 Eylül ( 3 Embriyo)💔
@ddmv35 Yaş1. Deneme6 Eylül (Çift Embriyo)💔
@naybukece32 Yaş5. Deneme7 Eylül (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
Sohrab Sohrab 32 Yaş2. Deneme8 Eylül (5. Gün Çift embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Sunus25 Yaş1. Deneme8 Eylül
@Hurremmsultann25 Yaş2. DenemeEylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@fartug30 Yaş1.DenemeEylülPozitif
:anneadayı:
@Brarmn113. DenemeEylül
@mertugce3532 Yaş4. Deneme13 Eylül (4. Gün)💔
@nurt5637321 Yaş1. Deneme14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@birrgaripp27 Yaş1. Deneme15 Eylül (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@akrepprof43 Yaş1. DenemeEylül
@ozlemgundogdu39 Yaş5. Deneme20 EylülPozitif:anneadayı:
R rabiasel 30 Yaş1. Deneme24 Eylül (5. Gün)
@Zehramss38 Yaş24 Eylül (3. Gün)
@tupaaaaa32 Yaş2. Deneme27 Eylül
@Sandra8635 Yaş1. Deneme28 Eylül (5.Gün)
@MasaL-2827 Yaş3. Deneme30 Eylül
@halleyyy36 Yaş2. Deneme1 Ekim (Çift Embriyo)
@Videsupra31 Yaş2. Deneme1 Ekim
@melyes34 Yaş1. Deneme2 Ekim
@snow113229 Yaş1. Deneme4 Ekim (3. Gün)
@mlshope28 Yaş4. Deneme6 Ekim (5. Gün Çift)
agustos72 agustos72 33 Yaş2. DenemeEkim (5. Gün)
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 30 Yaş1. DenemeEkim
Cilekkokusuu Cilekkokusuu 28 Yaş3. DenemeEkim (Çift Embriyo)
@Hayyal35 Yaş6. DenemeEkim
@orkide61126 Yaş2. DenemeEkim
@Burcu261429 Yaş1. DenemeEkim
@derya252626 Yaş1. DenemeEkim
@Dxtr29 Yaş1. DenemeEkim (5. Gün)
@Niloya44424 Yaş1. DenemeEkim (Çift Embriyo)
@seta_9030 Yaş2. DenemeEkim
@Tureed33 Yaş1. DenemeEkim
@Ilaymilya30 Yaş7. DenemeEkim
@Mucizelereinanin5529 Yaş3. DenemeEkim
@venusvenus8833 Yaş1. DenemeEkim
@Forgotpink29 Yaş1. DenemeEkim (5. Gün)
@Esen63 2733 Yaş3. DenemeEkim
@altnekn31 Yaş1. DenemeEkim
Beni de ekler misiniz? 3 tane 5.gün embriyosu trasfer edildi 25 eylülde. 23 yaşındayım ilk denemem🙏🏻

Püre haline getirip, üzerine tuz limon karabiber koyarak deneyin bir de, ben bayılıyorum oyle, sade yersem midem bulanıyor benım de, günlük yarım ihtiyacınızı karsılar
Normalde dilimlere bölüp tuz, karabiber, limon yağ karışımı yapıyorum ama yine de midem kalkıo. bi de püre şeklini deniyim o zaman teşekkürler☺️

insallah canim ya insan korkuyor yinede suan gecti gibi ama iste hayirlisi insallah bizlerde aliriz pozitif sonuclari 🙏 tsk cevabin icin
Hic belirti arama yada bu var acaba olmadımı diye kendini strese sokma hakkında hayırlısı olsun inşallah test günün ne zaman

Beni de ekler misiniz? 3 tane 5.gün embriyosu trasfer edildi 25 eylülde. 23 yaşındayım ilk denemem🙏🏻
Senin sonucunu merakla beklicem kaç tanesi tuttu acaba ya 3üde tuttuysa Allahım üçüz ne güzel 😊😊 ilk denemen yaşında çok genç sizmi istediniz 3 transfer canım

Back
X