- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.881
Bende sigarayı transfer günü bıraktımşimdi arada iki nefes çek desem bişi olur bi aksilik çıkar sen söledin yengem olur...ben olsam abartmadan içerim.strese girince insanın daha içesi geliyor,ben sadece kahveyi içmekle kalmam telve bile yerim yani o derece
Dualarımızda hep hayırlıysa diyoruz. Demek ki hayırlı değilmiş. Doğru zamanı bekliyor demek. inşallah bir sonraki denemende olur hayatım.kizlar maalesef sonucum negatifzaten anlamistim hayirlisi degilmis simdi cuma tekrar gidicem ve dondurulmus olanlari yapicaz insan cok üzülüyor cünkü tüp bebek gercekten hem maddi hem manevi cok yorucu bir sürec insallah ikinci denememde tutar .
10 düşük olurmu hiç delüü çok iyi maşallahhh benm 8.5mm le transfer oldu.kisttende kurtulmusun hadi geçmiş olsunnn bugun kaçıncı gün reglininhaha evet biliyorum kuzum ben iste ilk dusugumden once 1 haftada 3 kere test yapmistim heycandanbu arada bsii diycem bhgun gittim doktora suan 10 olmus rahim kalinlihi bu arada kistimi aldi doktor ay bir agri yapiyor suan zor duruyorum
da 10 dusuk degil mi perb. gunu tranferfe bi tik buyurmu acaba ya
Cnm üzüldm ;( ama elden gelen yok ama sana tavsiyem 1ay ara ver vücudun bi kullandıgın ilaçlardan arınsın önce üst üste denemek sağlıklı değilkizlar maalesef sonucum negatifzaten anlamistim hayirlisi degilmis simdi cuma tekrar gidicem ve dondurulmus olanlari yapicaz insan cok üzülüyor cünkü tüp bebek gercekten hem maddi hem manevi cok yorucu bir sürec insallah ikinci denememde tutar .
Yok canım daha kontrole gitmedim
amin canim insallahDualarımızda hep hayırlıysa diyoruz. Demek ki hayırlı değilmiş. Doğru zamanı bekliyor demek. inşallah bir sonraki denemende olur hayatım.
cuma görüsmem var canim bakalim doktor nedicek ona göre karar vericez zatenCnm üzüldm ;( ama elden gelen yok ama sana tavsiyem 1ay ara ver vücudun bi kullandıgın ilaçlardan arınsın önce üst üste denemek sağlıklı değil
İnşallah bebişine kavusursun tez zamanda,cuma görüsmem var canim bakalim doktor nedicek ona göre karar vericez zaten
amin canim amin insallah sizlerde sag saglim kucaklariniza alirsiniz insallahİnşallah bebişine kavusursun tez zamanda,
ay ıyı ozman ya cok sevındım yemınlen ıcım rahatladı heee10 düşük olurmu hiç delüü çok iyi maşallahhh benm 8.5mm le transfer oldu.kisttende kurtulmusun hadi geçmiş olsunnn bugun kaçıncı gün reglinin
Olmadım kuzum bakalım daha belli değil tarihimiz. Şimdilik sadece ilaçları kullanıyorum
Anladım canımOlmadım kuzum bakalım daha belli değil tarihimiz. Şimdilik sadece ilaçları kullanıyorum
İnşallah canım ikinci denemende seni yormadan tutsun inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbimkizlar maalesef sonucum negatifzaten anlamistim hayirlisi degilmis simdi cuma tekrar gidicem ve dondurulmus olanlari yapicaz insan cok üzülüyor cünkü tüp bebek gercekten hem maddi hem manevi cok yorucu bir sürec insallah ikinci denememde tutar .
Bu çok güzel bir haber canımAnladım canımHayırlısı olsun inşallah arada ben yazar sorarım size . Bende durum stabil henüz bir değişiklik yok .doktorum tiroit ilacını bıraktırdı . Altta yatan bir hastalık yok şükür . Tüp bebek iğnelerinin içerisndeki iyota aşıtı tepki gösteriyormuş vucüdüm
Henüz değil tah yavaş düzelen bir hormon her 3 haftada kan vericrm sonra tam anlamıyla düzelince hazırlıklar başlar ama ovitrelle vurulmam gerekiyor oda iyotlu nasıl olack bilmiyorum iki doktor birbiri ile görüşecek telefondaBu çok güzel bir haber canımçok şükür ciddi bir şey çıkmadı. Şimdi kaldığın yerden devam edeceksin değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?