2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

şimdi arada iki nefes çek desem bişi olur bi aksilik çıkar sen söledin yengem olur...ben olsam abartmadan içerim.strese girince insanın daha içesi geliyor,ben sadece kahveyi içmekle kalmam telve bile yerim yani o derece

şimdi arada iki nefes çek desem bişi olur bi aksilik çıkar sen söledin yengem olur...ben olsam abartmadan içerim.strese girince insanın daha içesi geliyor,ben sadece kahveyi içmekle kalmam telve bile yerim yani o derece
Bende sigarayı transfer günü bıraktım
Kahvede günde 1 turk kahvesi içiyorum

Dualarımızda hep hayırlıysa diyoruz. Demek ki hayırlı değilmiş. Doğru zamanı bekliyor demek. inşallah bir sonraki denemende olur hayatım.

10 düşük olurmu hiç delüü çok iyi maşallahhh benm 8.5mm le transfer oldu.kisttende kurtulmusun hadi geçmiş olsunnn bugun kaçıncı gün reglinin

Cnm üzüldm ;( ama elden gelen yok ama sana tavsiyem 1ay ara ver vücudun bi kullandıgın ilaçlardan arınsın önce üst üste denemek sağlıklı değil

10 düşük olurmu hiç delüü çok iyi maşallahhh benm 8.5mm le transfer oldu.kisttende kurtulmusun hadi geçmiş olsunnn bugun kaçıncı gün reglinin
ay ıyı ozman ya cok sevındım yemınlen ıcım rahatladı heee ayy evet cok sukur kurtuldum bacımda ayy bır agrı yaptı sancı yaptı sana anlatamam sıdmı cok hafıf kanamam var oda egcer ınsallah o gune kadar onun dısında ıyıyım bugun benım 20. gunum yavrum

Olmadım kuzum bakalım daha belli değil tarihimiz. Şimdilik sadece ilaçları kullanıyorum
Anladım canım Hayırlısı olsun inşallah arada ben yazar sorarım size . Bende durum stabil henüz bir değişiklik yok .doktorum tiroit ilacını bıraktırdı . Altta yatan bir hastalık yok şükür . Tüp bebek iğnelerinin içerisndeki iyota aşıtı tepki gösteriyormuş vucüdüm

İnşallah canım ikinci denemende seni yormadan tutsun inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim

Bu çok güzel bir haber canım çok şükür ciddi bir şey çıkmadı. Şimdi kaldığın yerden devam edeceksin değil mi

Bu çok güzel bir haber canım çok şükür ciddi bir şey çıkmadı. Şimdi kaldığın yerden devam edeceksin değil mi
Henüz değil tah yavaş düzelen bir hormon her 3 haftada kan vericrm sonra tam anlamıyla düzelince hazırlıklar başlar ama ovitrelle vurulmam gerekiyor oda iyotlu nasıl olack bilmiyorum iki doktor birbiri ile görüşecek telefonda

Yeni üye oldum. İlk tüp bebek denememiz. Reglimin 2.günü hormon iğnelerine başladım (Gonal F 450- günlük 300) , ultrasonda yaklaşık 15 yumurta görülüyordu. Tedavinin 5.gün sabahında kontrolümde 2 yumurtanın geliştiğini (13mm) iki tanesinin de geriden geldiğini (10mm) söylendi. Gonal F’e ek olarak çatlamayı önleyici iğne de verdi. İki gün sonra yine kontrol var. Gelişen yumurtalar bununla mı sınırlı kalacak yoksa daha sonra gelişiyor mu? Deneyimi olan arkadaşlar yazarsa çok ama çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…