- 2 Kasım 2019
- 317
- 162
- 33
- 32
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.841
Benimde sıradaki beşinci olacak inş benim sürecim biraz zorlu gidiyor yaa napalm saglık olsun siz iyi olunda İnşÜzüldüm cnm inan bende merakla bekledim sonucunu.ama demek hayrlı zaman suan değilmiş.iyice dinlen ruhen ve bedenen tekrar deneyeceksin inşallah.geçen bir arkadaş burda 5.denemede pozitifi aldı.Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
hepimiz iyi olalım canm.bi çoğumuz zor şeyler yasıyoruz bu süreçte ilk denemede alsak kucagımıza iyi olurdu ama nasip işte elimizden gelen neyse onu yapıyoruz.gerisi Allaha kalıyor.iyice dinlen 1-2ay ara ver sonra gücünü toplayınca denersn inşallahBenimde sıradaki beşinci olacak inş benim sürecim biraz zorlu gidiyor yaa napalm saglık olsun siz iyi olunda İnş
Oyyy inşallah canım inşallah bu stress hiç bitmicek bizdeİnşallah katlanarak artar sonu güzel olur
Canım şimdi gördüm mesajları. Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin yüreğine ferahlık versin. İnşallah başka tedaviye gerek kalmadan habersizce sessizce gelsin minik mucizenBenimde sıradaki beşinci olacak inş benim sürecim biraz zorlu gidiyor yaa napalm saglık olsun siz iyi olunda İnş
Canım inşallah sağlıkla artar değerlerin sımsıkı tutunur bebişinOyyy inşallah canım inşallah bu stress hiç bitmicek bizde
Amiin canım inşallahCanım inşallah sağlıkla artar değerlerin sımsıkı tutunur bebişin
gercektenmi üzülme canim inaniyorum birdahakine olucak eminim benimkide negatif cikicak agrilarim arttiEvt canım malesef kanda da negatif
Allah razı olsun canım benim inşallahAmiin canım inşallahsonucu öğrendiğimde ezan okunuyodu nasıl dua ettim bu yolda yürüyen herkese. Rabbimin saatine gelsinde kabul etsin inşallah
İnşallah canım hepimizinİnsallah canım benim
Oo sağlıkla tutunsunlar inşallah canım sana
Yokk canım 3 ay önce 9 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim ben ondan öyle gözüküyor heyetten geçmiştim tüp bebek için hamile olduğumu öğrendim tedavim yarım kalmıştı sonra gecen ay kaldığımız yerden devam ettik bu şekildeDogumdan 3 ay sonra transfer mi yaptırdınız? Olabiliyormuymus oyle ? Benim bildiğim dogumdan belli sure sonra hamile kalin diyorlar?
Sanada çok geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz ya onun stresi kaldııÇok hızlısın baby) 5.gün kan vermişin hayrlı olsun
Canm ben geçen sene eekimde 6000 tl verdm merkezde oldum gayette ii geçti.sıvıyı bosalttılarsa zaten sorun olmaz geçmiş olsun
Sen hala sonucunu almadın mı canım yaaagercektenmi üzülme canim inaniyorum birdahakine olucak eminim benimkide negatif cikicak agrilarim artti
yok canim anlamadim saka gibi birazdan aricam tekrarSen hala sonucunu almadın mı canım yaaa
Anladim canim. Cok gecmis olsun. Umarim bu defa hersey guzel sonuçlanacak.Yokk canım 3 ay önce 9 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim ben ondan öyle gözüküyor heyetten geçmiştim tüp bebek için hamile olduğumu öğrendim tedavim yarım kalmıştı sonra gecen ay kaldığımız yerden devam ettik bu şekilde
Özeldemi verdin canım sağlıkocağı ertesi gün çıkıyor ama özelse çıkması lazım ilginç sonu güzel olsunda inşallahyok canim anlamadim saka gibi birazdan aricam tekrar
İnş seninki pozitiftiryok canim anlamadim saka gibi birazdan aricam tekrar
aradim hala sonuc cikmamis vallah ben birsey anlamadim ama eminimİnş seninki pozitiftir
haha evet biliyorum kuzum ben iste ilk dusugumden once 1 haftada 3 kere test yapmistim heycandanYa sen öle san pozitifi görüncede hcg artacakmıs kese olacakmı kalp atacakmı die dieeee gidiyor
Senin kaçinci gunu bugun?aradim hala sonuc cikmamis vallah ben birsey anlamadim ama eminim
negatif cikacagindan cünkü bütün adet belirtilerini yasiyorum ve hala lekelenmelerim devam ediyor
10 dusukmu.benim dun 6 dedi cuma transfer varhaha evet biliyorum kuzum ben iste ilk dusugumden once 1 haftada 3 kere test yapmistim heycandanbu arada bsii diycem bhgun gittim doktora suan 10 olmus rahim kalinlihi bu arada kistimi aldi doktor ay bir agri yapiyor suan zor duruyorum
da 10 dusuk degil mi perb. gunu tranferfe bi tik buyurmu acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?