• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kizlar sonucum güzel çıktı basliorum ilaçlara şükür muhtemelen 23 u gbi dedi ama bı iki kez daha gitcem üç çizgi PlutonMerkez PlutonMerkez yine gorunmezse dedi olabilir dio ama bana senin ilk ti demi dedi bildiği halde çift mi yapcak çünkü dier embriyoyu koycakmis
Kuzum ne güzel haber buuu;) her ay aynı kalınlk görüntü olmaz zaten.geçen ay öyle oldu die bu ayda öyle olacak değil. Son yazdığını anlayamadm canmcım diğer embryo derken?

Kızlar dün transfer oldum bugün kabız oldum karnım davul gibi ilaçların etkisi oldu sanırım. Ne önerirsiniz gün kurusu yedim ama daha bir etkisi olmadı 🥺🥺
Canım ben 2’dir yaşıyorum aynı şeyi. Duphalac şurup verdi doktor, konforuna göre içiyorsun.
Ben gün aşırı 15ml içiyorum.
Transfer sonrası biraz hassas.
Öncesinde düzene sokamadıysan en azından test gününe kadar doktoruna danışıp kullanabilirsin. 😉

Kuzum ne güzel haber buuu;) her ay aynı kalınlk görüntü olmaz zaten.geçen ay öyle oldu die bu ayda öyle olacak değil. Son yazdığını anlayamadm canmcım diğer embryo derken?
Bana tek olucakti 3.gun şimdi dier 4bc vardı onu yapcaz dedi başta tam tersi demişti bide bildiği halde bastirark ilk tedavi dimi dedi çapraz transfer mi yapcak acaba 😌

Kızlar dün transfer oldum bugün kabız oldum karnım davul gibi ilaçların etkisi oldu sanırım. Ne önerirsiniz gün kurusu yedim ama daha bir etkisi olmadı 🥺🥺
Duphalac şurup en iyi çözüm, hemen her doktor veriyor. Onun dışında sabahları salatalık su ikilisi de gayet iş görüyor

Ben de kahvaltıda avokado yerken üzerine 1 yemek kaşığı zeytin yağı döküyorum. kahvaltıdan hemen sonra gidebiliyorum tuvalate

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kizlar sonucum güzel çıktı basliorum ilaçlara şükür muhtemelen 23 u gbi dedi ama bı iki kez daha gitcem üç çizgi PlutonMerkez PlutonMerkez yine gorunmezse dedi olabilir dio ama bana senin ilk ti demi dedi bildiği halde çift mi yapcak çünkü dier embriyoyu koycakmis
Oo süper haber canım 😍 😍 rahatladı dimi biraz bak her şey çok güzel olacak inşallah ya🥳🥳 adım adım yaklaşıyoruz minnaklara🐣🐣
Bu arada estrofen için yarım saat bişe farketmez dedi önemli olan sabah öğlen akşam icn dedi kizlar yine saatli içeriz ama çok farketmiomus🙂
Aynen canım bende aradım sordum aynen öyle dediler. Sabah öğle akşam düzenli içelim aynı saatte olmasına dikkat edelim 🥰

Oo süper haber canım 😍 😍 rahatladı dimi biraz bak her şey çok güzel olacak inşallah ya🥳🥳 adım adım yaklaşıyoruz minnaklara🐣🐣

Aynen canım bende aradım sordum aynen öyle dediler. Sabah öğle akşam düzenli içelim aynı saatte olmasına dikkat edelim 🥰
Hemde nasi bugün valla ne yaptım bilemedim şimdi iyiyim neupogen iğne vurdular akşamda ilaçlara baslicam şimdi vardı vitamin Ler azitro felan aldım bakalım inşallah güzel olur ama şükür adım adım yaklaşıyoruz inşallah minnaklara🥰🥰😍

Bana tek olucakti 3.gun şimdi dier 4bc vardı onu yapcaz dedi başta tam tersi demişti bide bildiği halde bastirark ilk tedavi dimi dedi çapraz transfer mi yapcak acaba 😌
yani olabılır 3.gün ve 5.gün embryo ıkı kere transfer yapabılır.sorsaydın keşke tam olarak ne yapçağını.

yani olabılır 3.gün ve 5.gün embryo ıkı kere transfer yapabılır.sorsaydın keşke tam olarak ne yapçağını.
Yok öyle demedi dieri ni koycam dedi hani sonra hazır rahim güzel ikisini yapabilir gbi geldi bu arada son kahvemi Alsancak ta denize karşı içtim oda yok artık iç dedi bı tane ama onermioruz dedi icmicem hiç 😌tüm zararlı seleri aliolar elimizden

Back
X