- 9 Ekim 2020
- 5.946
- 7.991
- 198
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.961
Evt 1adet.bilmiyrm belki birtane daha vururlar belki vurmazlar,ben bilmem dr bilirBitane oldun ozaman ben diorum acaba bide sonunda vururlarmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt 1adet.bilmiyrm belki birtane daha vururlar belki vurmazlar,ben bilmem dr bilirBitane oldun ozaman ben diorum acaba bide sonunda vururlarmi
Evet ismi farklı iki tane var bunu yazmış antibiyotik progestana merak ediorum bende sonlara doğruysa vaktim var fitil sevmiorumHangi fitil kız progestan mı o son zamanlara doğru başlıyor galiba
Hee 3 tane mi var antibiyotikte bende Azeltin kullandım antibiyotik olarak
Burdaki doktorum uzda sensin bilcen olmazEvt 1adet.bilmiyrm belki birtane daha vururlar belki vurmazlar,ben bilmem dr bilir![]()
Canim transferden 5 6 gun once fitillere bana verildi. Hatta ben transfer gunu de fitili yaptim fitilden 3 saat sonrada transferim olmustu. Prolutex igne de transferden 5 6 gun once başlandı. 3 gunde bir yapiyorum.Hepimizin farklı karışım ilaçları ben iptal olduğu zamanda bu ilaçtan vurdular başta başkası iptal olunca ilaçlar deisio benim yine aynı o fitiller başında verilmismiydi size canım bana verilmedi
ne bilem bacı kutuda 5tane var kimisi 1 kimisi daha fazla iğne yapıyor bende ilk defa oldm bu iğneyi yapıştırıcı niyetineBurdaki doktorum uzda sensin bilcen olmaz![]()
Cidden kobayiz ama japon yapıştırıcısı iyimis senin oldu transfer ben de denenebilirne bilem bacı kutuda 5tane var kimisi 1 kimisi daha fazla iğne yapıyor bende ilk defa oldm bu iğneyi yapıştırıcı niyetineaslında japon yapıştırıcısıda denenebilirdi bende
![]()
tutarsa yeni teknik bu olabilirCidden kobayiz ama japon yapıştırıcısı iyimis senin oldu transfer ben de denenebilir![]()
zaten jel fitil iğne hepsi aynı ilaç.şifa olsn cnm bebişlereBu arada lutinus bitince crimone jel için kullansam olur mu diye sordum. Olur dedi doktorum. Sabah 1 aksam 1 seklinde kullanabilirsin dedi.
Yaa senindemi canım yaakizlar maalesef sonucum negatifzaten anlamistim hayirlisi degilmis simdi cuma tekrar gidicem ve dondurulmus olanlari yapicaz insan cok üzülüyor cünkü tüp bebek gercekten hem maddi hem manevi cok yorucu bir sürec insallah ikinci denememde tutar .
Dene canımtutarsa yeni teknik bu olabilirbenm içinde geç sayılmaz 1şişe sıkayım yatarken iyice yapışssınlar sağlam olsun
![]()
Amin inşallah Allah senden de razı olsun kurabiyemCanım benim Allah razı olsun iyi dileklerin içinRabbim sana da evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
![]()
6+4 den sonra bence duyulur canım doktorun seni yönlendirir zaten inşallah hayırlısı ile güzel haberi alırsınO zaman soyle ki 3 hafta sonra gitmek tam garanti demek.
Yaaaa halleyimmmtutarsa yeni teknik bu olabilirbenm içinde geç sayılmaz 1şişe sıkayım yatarken iyice yapışssınlar sağlam olsun
![]()
Bende cuma gidicem kese için 6+ 2 olacak bakalım neler göreceğizAmin canım Allah razı olsun darısı isteyen herkeseson adete göre 6+6 ultrason da 7+3 çıktım
Yok kuzum daha 4.gündeym yapmadm valla cok erken cıkmaz zatenDene canımsenin şimdi kaçıncı günü bebislerle sen dayanamaz yapmisindir sen direk anneler topigine gitme bizide bekle
![]()
Teşekkür ederim saolunHadi inşallah hayırlı müjdelere vesile olsun canım. Aramıza hoş geldin seni de ekliyorum listeye![]()
Ahh ahh benim de ömrüm gecti oralardaa nasil ozluyorum anlatamamm, senede bir gidersem yine iyi..ben içiorum çay felan kahvede arada birdemek alsancakta hee bende geleyim karşılıklı içelimmm özledim oraları
![]()
Daha bugun transferden sonraki 5. Gun canim. Daha test günüme var. Ben de heyecanla bekliyorum sonu