2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

fitil kullaniyrum lutinus omun icinde var sanirsam dimi yanlis bilmiyorsam yahu yuzume bir basiyr sicaklik gpguslerim falan yaniyo resmen boyle bisi yok yani
Progestan içerikli ilaç yapar . Bendede sırtımdan sıcak basardı sanki terliyorum hissi olurdu ama terlemezdim .

Oo iyi çok bir şey yokmuş

Canim bişe daha sorucam senin de saniorum sehirdisi kaç saatlik dönüş yolun planladin mi kuzum benimde şehir dışı çünkü
1 buçuk saat falan canım ama biz transfer günü orada otelde kalcaz. Çünkü yol biraz sarsıyor ne olur ne olmaz ilk gün kalıp ertesi gün döncez.
Senin uzak mı

1 buçuk saat falan canım ama biz transfer günü orada otelde kalcaz. Çünkü yol biraz sarsıyor ne olur ne olmaz ilk gün kalıp ertesi gün döncez.
Senin uzak mı
Benim de bı saatlik yol ama ben donucem ailem orda ama ben strese girerim die istemedim doncem dedim bakalım doktor millet beş saatlik yol a gidio dedi yavaş yavaş koltuğu yatırıp gitcez artık kısmet canim

Benim de bı saatlik yol ama ben donucem ailem orda ama ben strese girerim die istemedim doncem dedim bakalım doktor millet beş saatlik yol a gidio dedi yavaş yavaş koltuğu yatırıp gitcez artık kısmet canim
İyi yapmışsın canım nasıl rahat edersen. Çünkü stresten uzak kalmamız lazım benim doktor da öyle diyor ama ben içim rahat etsin diye kalcam. Sizde dediğin gibi yavaş yavaş dönersiniz

İyi yapmışsın canım nasıl rahat edersen. Çünkü stresten uzak kalmamız lazım benim doktor da öyle diyor ama ben içim rahat etsin diye kalcam. Sizde dediğin gibi yavaş yavaş dönersiniz
Evet kuzum bişe dicem şimdi ikinci randevu oluo carsamba yine kan alcak deme

Ben de ilk transferimde aynı şehrin içinde bile evimize kağnı hızıyla gittik. hastane çıkışı tekerlekli sandalyeyle çıktım. sıfır yürüme. çok dikkat ettim. Çok şükür tutundu ama sonradan kimyasala döndü. kaderden de kaçılmıyor, olacağı varsa zaten oluyor bir şekilde ama maksimum özeni göstermeseydim de kendimi suçlardım sonradan

Evet işte keşke dememek için o kadr emek veriyoruz yoksa nasip ettikten sonra alcagi nefes varsa herşey bahanede biz işte şu yüzden dememk için sanırım

Evet işte keşke dememek için o kadr emek veriyoruz yoksa nasip ettikten sonra alcagi nefes varsa herşey bahanede biz işte şu yüzden dememk için sanırım
Aynen öyle. Benim de Allahın izniyle transferim haftaya olacak. Bu seferki korkum da transfer öncesi soğuk algınlığı, grip, nezle, en kötüsü de covide yakalanmak. Bağışıklığım çok düşük bi de ekim ayı tam geçiş mevsimi hep hasta olurum şimdi de biraz grip gibiyim. Bir taraftan Gonal-f kullanıyorum diken üstündeyim valla

Bende korkuorum bol mandalina yiyorum hayırlı olsun bı hafta az kalmış benim eğer güzel giderse 22 23 gbi olurum ama iki kere iptal yedim bundan sonraki aşamaları göremedim senin şu aşamada gonal-f ne için kullandiriolar canım hepimize farklı seler cidden başka hangi ilaçlar kullaniosun

Seninki taze transfer olacak o zaman öyle mi.
Çok dikkat et kendine canım eğer çalışmıyorsan mecbur kalmadıkça evden çıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…