2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Oyle yapacam mecbur ama bugun o kadar ağladım ki içimde neler olmuştur bilmiyorum:) Bide benim başından beri olmayacak olmayacak diyordu kendini umitlendirmemek için biliyorum Ama bugün olmadı diyince oda ağladı demek ki içinde bi ümit varmis:). Onu öyle görmek ekstra uzdu. Bide kendi kendine yaşar o duygusunu ama ben istiyorum ki beraber üzülelim sarılalım destek olalım birbirimize ama olmuyor malesef.
Salı ve Perşembe testi tekrarla bence, hiç belli olmaz çünkü.
Küçük değerler daha fazla katlanabiliyor.
Belki de 12.gün 80’lere ulaşacak değerin.

Estrofem de iki gün sonra yan etki yapmadı demek bünye iğneye de alışcak az kaldı hazırlık lar tamam mı evde bende ev işi felan heycanli bekleyiş
Eh işte kuzum bugün mutfak dolaplarını sildim. Bi kaç gündür de yemekleri fazla fazla yapıyorum kalanı dondurucuya atıyorum

Eh işte kuzum bugün mutfak dolaplarını sildim. Bi kaç gündür de yemekleri fazla fazla yapıyorum kalanı dondurucuya atıyorum
Eee bebeleri alcan yap tabi hazır da kalsinbende anca covid testi yapıp durayim iğrenç keşke kanla olaydı bugün covid testi yaptım cuma histereskopi yapılacak covid testi olmadan ameliyathaneyi kullanamıyorlarmis neyse şükür negatif çıktı zaman gevmek bilmiyor tranfer olum istiyorum dondu bebeler kesin çok gazlı olacaklar

En güzeli yemek olayı zor böylelikle düşünmeyiz kuzum ya şu Çarşamba yi atlatirsam yapcam bende şimdilik sadece temizlik bide yediklerime dikkat ediorum iyice kahve hiç icmiorum artıkbiz üzerimize düşeni yapalim kısmet artık gerisi

Hahah evet hiç o yönde düşünmemiştim. Üşüdü bebeler dolapta kız iyi valla bi yönde ya ben tedaviye başladım başlayalı istenmedi test. Bu yönden çok zayıf ya pozitif olsa Allah korusun

Aynen canım bende çok düşünüyordum yemek olayını bakalım şimdilik baya yemeğimiz oldu

Aynen canım bende çok düşünüyordum yemek olayını bakalım şimdilik baya yemeğimiz oldu
Gerçekten çok büyük rahatlık oluyo canım.
Yani tamam, transfer sonrası normal hayata dönebilirsiniz diyor doktorlar ama en basitinden şunu söyleyeyim, ben uzun süre ayakta durunca çok yoruluyorum şahsen.
Pilav, çorba yapmak çok zaman almıyo. Kahvaltımı kendim hazırlıyorum.
Ancak sebze yemeklerini yapmak cidden çok uzun sürüyo.

Aynen canım ilk zamanlar idare etsin sonra evdeyim durup dinlenip yaparım. Ama dediğin gibi baya uzun sürüyor bu arada transferden sonra yasak olan yiyecekler var mı

Aynen canım ilk zamanlar idare etsin sonra evdeyim durup dinlenip yaparım. Ama dediğin gibi baya uzun sürüyor bu arada transferden sonra yasak olan yiyecekler var mı
Benim bildiğim adet söktürücü olan her şey yasak. Yani fazlası yasak aslında.
Nane, kekik, maydanoz mesela...
Sakatatlar yasak, bitki çayları ve kahve yasak zaten.
Sucuk, salam, sosis de yasak ama ben arada sucuk yiyorum.
Başka da aklıma gelmiyo şimdi.

Iyi akşamlar herkese aranızda pgt ile hamile kalan varmi arkdslr embriyo da genetik tanıma? 2 başarısız deneme den sonra artık doktrmz bizden pgt yaptıktan dedi kafam o kadr karisikki normalde Eşim le ben de ayrı genetik testine gitmiştik ama bişey cikmamisti

Canim ben daha transfer olmadım bizim de 2 başarısız denememiz var doktorumuz bize de önermişti aynı şekilde bizde de karyatio gen tahlili sonuçlarımız da bisey çıkmamıştı. Ama bisey çıkmaması ayrı embriyonun kromozomsal (ngs) incelenmesi ayrı. Embriyo bölünme durumunu bakılıyor bildiğim kadarıyla bir gen rahatsızlığı olanlarda da onlara da bakıyorlar.

Bende korkuyordum hep olumsuz olacak diye . Yani 5. Güne.giden embriyonuz olmasi gerekiyor bazen 6. Günü bekliyorlar biyopsi almak için. 2 yada 3 Haftaya sonuc geliyor Sonrasında saglikli olanı transfer ediyorlar. Genç çiftlerde sağlıklı gelme oranı daha yüksek demişti embriyolog öyle

Hahah evet hiç o yönde düşünmemiştim. Üşüdü bebeler dolapta kız iyi valla bi yönde ya ben tedaviye başladım başlayalı istenmedi test. Bu yönden çok zayıf ya pozitif olsa Allah korusun
Ankarada benden de istemediler de burda 2.defa yaptım tranfer döneminde de yine yapılacak ama yaptırmak çok pisss

Anldm cnm sizdeki son durum nedir peki şuan

Inslah cnm rabbim güzel sonuçlar aldırsın 5.gunmuydu
5. Güne 3 tane kalmıştı canim bunlardan biri geriden gelen idi.
Sonrasında 6. Günü bekleyeceğiz dediler genetige giden embriyo normal den biraz daha fazla büyük olması gerekiyormuş biyopsi alınacak boyutta değil dediler. 6. Günü beklediler 1 tane kaldı 6. Güne de elhamdülillah o da saglikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…