- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.661
Salı ve Perşembe testi tekrarla bence, hiç belli olmaz çünkü.
Küçük değerler daha fazla katlanabiliyor.
Belki de 12.gün 80’lere ulaşacak değerin.
Estrofem de iki gün sonra yan etki yapmadı demek bünye iğneye de alışcak
Eh işte kuzum bugün mutfak dolaplarını sildim. Bi kaç gündür de yemekleri fazla fazla yapıyorum kalanı dondurucuya atıyorumEstrofem de iki gün sonra yan etki yapmadı demek bünye iğneye de alışcakaz kaldı hazırlık lar tamam mı evde bende ev işi felan heycanli bekleyiş
Eee bebeleri alcan yap tabi hazır da kalsinEh işte kuzum bugün mutfak dolaplarını sildim. Bi kaç gündür de yemekleri fazla fazla yapıyorum kalanı dondurucuya atıyorum
En güzeli yemek olayı zor böylelikle düşünmeyiz kuzum ya şu Çarşamba yi atlatirsam yapcam bende şimdilik sadece temizlik bide yediklerime dikkat ediorum iyice kahve hiç icmiorum artıkEh işte kuzum bugün mutfak dolaplarını sildim. Bi kaç gündür de yemekleri fazla fazla yapıyorum kalanı dondurucuya atıyorum
Hahah evet hiç o yönde düşünmemiştim. Üşüdü bebeler dolaptaEee bebeleri alcan yap tabi hazır da kalsinbende anca covid testi yapıp durayim iğrenç keşke kanla olaydı bugün covid testi yaptım cuma histereskopi yapılacak covid testi olmadan ameliyathaneyi kullanamıyorlarmis neyse şükür negatif çıktı zaman gevmek bilmiyor tranfer olum istiyorum dondu bebeler kesin çok gazlı olacaklar
Aynen canım bende çok düşünüyordum yemek olayını bakalım şimdilik baya yemeğimiz olduEn güzeli yemek olayı zor böylelikle düşünmeyiz kuzum ya şu Çarşamba yi atlatirsam yapcam bende şimdilik sadece temizlik bide yediklerime dikkat ediorum iyice kahve hiç icmiorum artıkbiz üzerimize düşeni yapalim kısmet artık gerisi
Gerçekten çok büyük rahatlık oluyo canım.Aynen canım bende çok düşünüyordum yemek olayını bakalım şimdilik baya yemeğimiz oldu
Aynen canım ilk zamanlar idare etsin sonra evdeyim durup dinlenip yaparım. Ama dediğin gibi baya uzun sürüyorGerçekten çok büyük rahatlık oluyo canım.
Yani tamam, transfer sonrası normal hayata dönebilirsiniz diyor doktorlar ama en basitinden şunu söyleyeyim, ben uzun süre ayakta durunca çok yoruluyorum şahsen.
Pilav, çorba yapmak çok zaman almıyo. Kahvaltımı kendim hazırlıyorum.
Ancak sebze yemeklerini yapmak cidden çok uzun sürüyo.
Benim bildiğim adet söktürücü olan her şey yasak. Yani fazlası yasak aslında.Aynen canım ilk zamanlar idare etsin sonra evdeyim durup dinlenip yaparım. Ama dediğin gibi baya uzun sürüyorbu arada transferden sonra yasak olan yiyecekler var mı
Canim ben daha transfer olmadım bizim de 2 başarısız denememiz var doktorumuz bize de önermişti aynı şekilde bizde de karyatio gen tahlili sonuçlarımız da bisey çıkmamıştı. Ama bisey çıkmaması ayrı embriyonun kromozomsal (ngs) incelenmesi ayrı. Embriyo bölünme durumunu bakılıyor bildiğim kadarıyla bir gen rahatsızlığı olanlarda da onlara da bakıyorlar.Iyi akşamlar herkese aranızda pgt ile hamile kalan varmi arkdslr embriyo da genetik tanıma? 2 başarısız deneme den sonra artık doktrmz bizden pgt yaptıktan dedi kafam o kadr karisikkinormalde Eşim le ben de ayrı genetik testine gitmiştik ama bişey cikmamisti
Ankarada benden de istemediler de burda 2.defa yaptım tranfer döneminde de yine yapılacak ama yaptırmak çok pisssHahah evet hiç o yönde düşünmemiştim. Üşüdü bebeler dolaptakız iyi valla bi yönde ya ben tedaviye başladım başlayalı istenmedi test. Bu yönden çok zayıf ya pozitif olsa Allah korusun
Anldm cnm sizdeki son durum nedir peki şuanCanim ben daha transfer olmadım bizim de 2 başarısız denememiz var doktorumuz bize de önermişti aynı şekilde bizde de karyatio gen tahlili sonuçlarımız da bisey çıkmamıştı. Ama bisey çıkmaması ayrı embriyonun kromozomsal (ngs) incelenmesi ayrı. Embriyo bölünme durumunu bakılıyor bildiğim kadarıyla bir gen rahatsızlığı olanlarda da onlara da bakıyorlar.
Bende korkuyordum hep olumsuz olacak diye . Yani 5. Güne.giden embriyonuz olmasi gerekiyor bazen 6. Günü bekliyorlar biyopsi almak için. 2 yada 3 Haftaya sonuc geliyor Sonrasında saglikli olanı transfer ediyorlar. Genç çiftlerde sağlıklı gelme oranı daha yüksek demişti embriyolog öyle
Bir tane embroyomuz var canim Allah nasip ederse transfer edilecek bu ay histereskopi oldum bu değil diger adet ile uygun olursa transfer hazırlıkları başlayacak insalalhAnldm cnm sizdeki son durum nedir peki şuan
Inslah cnm rabbim güzel sonuçlar aldırsınBir tane embroyomuz var canim Allah nasip ederse transfer edilecek bu ay histereskopi oldum bu değil diger adet ile uygun olursa transfer hazırlıkları başlayacak insalalh
5. Güne 3 tane kalmıştı canim bunlardan biri geriden gelen idi.Inslah cnm rabbim güzel sonuçlar aldırsın5.gunmuydu
Amin canimm Aminn hepimizin ki inşallahInslah cnm rabbim güzel sonuçlar aldırsın5.gunmuydu
Progestan kullanıyormusunuz ? O yapıyor geneldekizlartrr bisi diycemmm sizde transferden sonra ates basmalari yasiyormusunuz acaba ozellikle aksamlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?