- 25 Mayıs 2021
- 62
- 298
- 13
- 38
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #6.881
Bu arada senin ki kaç çıktı 8. gün ben çok korkuyorum inşallah tutulsun bebişlerimiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bende migren hastasıyım hatta şuanda hem yağmur hemde estrofem artirdim için agrio nane yağ in kullaniorum lavanta yağı yada doktorun a sor viks kullan biraz yumusuo. Yapcak biseyimz yok bana estrofem başladığında iki gün bildiğin perisandimyaa o zaman ben 8. gün yaptırmakla bildiğin salaklık ettim yaaa ahahaa migren ilacımıda içemiyorum (eşim içme deyyo belli değil daha deyyo) elimde kaldımı şimdi 8.günde kocaman bir belirsizlik.yahu nasıl iş be...başım ağrımasa vallahi gitmicektim teste falan ...artık cumartesine kadar kafamı duvara vurcam ağrıdan...ağrıyla günde geçmez.kolonya ile ov diuo bana ağzına kürekle vurcam
Benim de 0,55. İlk transferim tutmadı şimdi tekrar transfer olucam, inşallah bu tedavilerimizde kavuşuruz çok yorucu ve stresli gerçektenAdetin 5.gunu goruldu. Biri sagda biri solda 10 mm dedi dozu arttirdi. Kucukler var ama yetismez muhtemelen dedi. Amh'im 0.59. sizin kacti?
Merhaba, sizin doğal (ilaçsız) transfer mi olacak acaba?Canım son 5 gün kala Progestan dex iğne , Progestan fitil, prednol verdi.Bir de tranferden 2 önce omageven serum, transfer günü ve sonrasında da var .Tranferden bir hafta önce ovitrelle vurundum canım.Ha oksapar a başladım Perşembe günü birde pazartesiden beri climara fort bant yapıştırmaya başladım 3 günde 1
cnm bana mı sordun acaba? bugün 1.20 çıktı olumsuz.kısmetBu arada senin ki kaç çıktı 8. gün ben çok korkuyorum inşallah tutulsun bebişlerimiz
Evet canım.Hayırlısı olsun inşallah Allah kucaklarımızı boş bırakmasıncnm bana mı sordun acaba? bugün 1.20 çıktı olumsuz.kısmetama 12 de yine yaptırcakmışız beyim öyle buyurdu
![]()
Evet taze transfer olacaksa opudan sonra başlanıyorMerhaba, siz progestan kullanmaya opudan once mi basladiniz? Ben opudan sonra baslaniyor diye biliyorum benim doktorum da oyle yapmisti yanlis mi yaptik acaba
Merhaba, hayır ilaçlı transferMerhaba, sizin doğal (ilaçsız) transfer mi olacak acaba?
Kan testinizi verdiniz mi?Kızlar merhaba bende 30 eylülde transfer oldum 10.gün 14.81 cıktı.bugün tekrar yaptırıcam inşallah tutunmuştur topiklerim bana.
Merhaba canım benim transfer günü saymazsak 6.günü test yaptım çok çok silik çıkmıştı ama çıkmayadabilir moralini bozmayacaksan sabah ilk idrarla yap ama modum düşer diyorsan yapma sakın canım çok erken çünküArkadaşlar beşinci gün embriyosu icin 6. Gün test erken mi?
Merhaba canım bende morarma yaptı çarpıntıda yapıyor ödemde morarmada oluyor maalesef ama değerMerhaba kızlar nasılsınız. Hamile olan arkadaşlar nelere dikkat ediyorsunuz. Hareket falan. Bugün göbeğim de ödem oluşmuş enox ve progestan dex kullanıyorum onlar mı yapmıştır sizce
Beşden sonra iş çıkışı vericemKan testinizi verdiniz mi?
Inşallah güzel bi sonuç alırsınızBeşden sonra iş çıkışı vericem
Amin canım inşallahInşallah güzel bi sonuç alırsınız![]()
Merhaba canım transfer sonrası bende arabayla 1 saate yakın sürede geldim eve öyle düşünme bence bana doktorum sadece kahve içme bide karın kaslarını çalıştıracak hareketler yapma dedi yeme olarakta ekstra kabak çekirdeği ve ananas yedim bol havuçlu salata yedim su tüketimine dikkat ettim bide canım ilk 3 günde yattım sonrasında dikkat ettim işte ❤Slm ben 37 yaşında 3. Tüp bebek denememiz 16 ekimde transfer yapılacak transferden sonra neler e dikkat ediyorsunuz neler yiyip içiyorsunuz tutması için pozitif alan arkadaşlar önerileriniz var mı?
Transfer den sonra evime gitmek için bir saat yol çekiyorum acaba o yüzden mi tutmuyor![]()
Maaşallah canım Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsinCatlak-kurabiye canım benide pozitiflerin içine alabilirsin. Şükürler olsun beta değerim güzel çıktı.
Maaşallah canım Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin![]()
Aynen ben de aynı durumdayım. İlki kimyasal gebelik oldu, şimdi ikinciye başladım. Pazartesi OPU olur muhtemelen. Sizin ne zaman olacak?Benim de 0,55. İlk transferim tutmadı şimdi tekrar transfer olucam, inşallah bu tedavilerimizde kavuşuruz çok yorucu ve stresli gerçekten