• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

yaa o zaman ben 8. gün yaptırmakla bildiğin salaklık ettim yaaa ahahaa migren ilacımıda içemiyorum (eşim içme deyyo belli değil daha deyyo) elimde kaldımı şimdi 8.günde kocaman bir belirsizlik.yahu nasıl iş be...başım ağrımasa vallahi gitmicektim teste falan ...artık cumartesine kadar kafamı duvara vurcam ağrıdan...ağrıyla günde geçmez.kolonya ile ov diuo bana ağzına kürekle vurcam
Canim bende migren hastasıyım hatta şuanda hem yağmur hemde estrofem artirdim için agrio nane yağ in kullaniorum lavanta yağı yada doktorun a sor viks kullan biraz yumusuo. Yapcak biseyimz yok bana estrofem başladığında iki gün bildiğin perisandim😔 sonra alist bugün 4 tane içtim havada yağmurlu başladı yine nane yagin la ov bak biraz

Adetin 5.gunu goruldu. Biri sagda biri solda 10 mm dedi dozu arttirdi. Kucukler var ama yetismez muhtemelen dedi. Amh'im 0.59. sizin kacti?
Benim de 0,55. İlk transferim tutmadı şimdi tekrar transfer olucam, inşallah bu tedavilerimizde kavuşuruz çok yorucu ve stresli gerçekten

Canım son 5 gün kala Progestan dex iğne , Progestan fitil, prednol verdi.Bir de tranferden 2 önce omageven serum, transfer günü ve sonrasında da var .Tranferden bir hafta önce ovitrelle vurundum canım.Ha oksapar a başladım Perşembe günü birde pazartesiden beri climara fort bant yapıştırmaya başladım 3 günde 1
Merhaba, sizin doğal (ilaçsız) transfer mi olacak acaba?

Arkadaşlar beşinci gün embriyosu icin 6. Gün test erken mi?
Merhaba canım benim transfer günü saymazsak 6.günü test yaptım çok çok silik çıkmıştı ama çıkmayadabilir moralini bozmayacaksan sabah ilk idrarla yap ama modum düşer diyorsan yapma sakın canım çok erken çünkü 🥰

Merhaba kızlar nasılsınız. Hamile olan arkadaşlar nelere dikkat ediyorsunuz. Hareket falan. Bugün göbeğim de ödem oluşmuş enox ve progestan dex kullanıyorum onlar mı yapmıştır sizce
Merhaba canım bende morarma yaptı çarpıntıda yapıyor ödemde morarmada oluyor maalesef ama değer 😊

Slm ben 37 yaşında 3. Tüp bebek denememiz 16 ekimde transfer yapılacak transferden sonra neler e dikkat ediyorsunuz neler yiyip içiyorsunuz tutması için pozitif alan arkadaşlar önerileriniz var mı?
Transfer den sonra evime gitmek için bir saat yol çekiyorum acaba o yüzden mi tutmuyor 😞
Merhaba canım transfer sonrası bende arabayla 1 saate yakın sürede geldim eve öyle düşünme bence bana doktorum sadece kahve içme bide karın kaslarını çalıştıracak hareketler yapma dedi yeme olarakta ekstra kabak çekirdeği ve ananas yedim bol havuçlu salata yedim su tüketimine dikkat ettim bide canım ilk 3 günde yattım sonrasında dikkat ettim işte ❤

Kızlar ben doktorumu bilgilendirdim. Gebelik takibi için ayın 27 sine gün verdi. Daha erken ultrosonda gözükürmü. İlk ne zaman gitmek gerekiyor doktora.

Back
X