• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar merhaba ben ayın 1 nde keseyi net bi şekilde gördüm doktor bana 11 den sonra kalp atışı duyulur dedi dedi yarın ayın 13 ü son adet tarihime göre 7+1 ama doktorum üç gün geriden sayıyor yani 6+5 sizde duyulurmu yarın gitsem ?
Duyulur bence 6+4 de üsten baktı bana hem gördüm hem duydum çok şükür

Kızlar bana İlk 3 gün yat sonrasında normal yaşantına dön tabi kendinizi yormadan ağır kaldırmadan dedi hemşire.İlk 3 günde evde ara ara küçük yürüyüşler yap dedi.
Evet aynenn oylee. İlk 3 gunu atlatinca normal hayatina donebiliyosun. Calisiyosan ise gidebiliyosun vs. Ben bu sefer daha uzun sure rapor almayi dusunuyorum gerci. Fiziksel olarak yorulmasam bile is yerinde fitil, igne vs zor oluyor sen calisiyor musun

Evet aynenn oylee. İlk 3 gunu atlatinca normal hayatina donebiliyosun. Calisiyosan ise gidebiliyosun vs. Ben bu sefer daha uzun sure rapor almayi dusunuyorum gerci. Fiziksel olarak yorulmasam bile is yerinde fitil, igne vs zor oluyor sen calisiyor musun
Öğretmenim canım bende cumartesi akşam uçak yolculuğu yapacagım sonrasında pazartesi okula başlayacağım bir şekilde devam edeceğim derslere

Rabbim kolaylık versin tabi herkes kendi çektiğini bilir anlıyorum seni İnş pozitif olur senide şaşırtır bizide 🤭
ahh sağolun teşekkür ederim,kendimi kusturmayı denedim ve inanır mısınız azıck gözüm açıldı bilsem daha evvel yapardım,kahve limon içince tabii😤bu arada eşimin ısrarı ile yine tıpış tıpış gidecem teste ama relaxım yani...hatta ufaktan temizlik bile yaptım napim dayanamıyorum🙆haha ama çıkarsa ne gülerim yani,bahtsız bedevi hesabı,tövbe yarabbim...güzel temenni için sağolun...Allah sağlık afiyet versin hepimize

ya hanımlar kızmayın ben biraz dan dun yazarım patavatsız konuşurum ne geliyorsa o yani🙃belki savunma mekanizması hayata karşı genel tutumum bu benim...bazen sorun olabiliyor da yeniden yazayım istedim

İnşallah canım inşallah.Zaman yaklaştıkça insanda değişik düşünceler oluyor, birde önceki denemem çok değişikti düşük olunca şimdi pozitif görsem de hemen Mutlu olamam herhalde.O değilde 12 gün nasıl geçecek, ben Zaten 5.günden evde test yapmaya başlarım kendimi biliyorum sabırsızım 🤣
Gözün aydın canım transfer olmuşun sağlıkla tutunsun inşallah 🥰
Kız dur hemen test yapmaya başlıcam demişsin 🤭 bak dizilere başlayalım biz full time🤣🤣

Gözün aydın canım transfer olmuşun sağlıkla tutunsun inşallah 🥰
Kız dur hemen test yapmaya başlıcam demişsin 🤭 bak dizilere başlayalım biz full time🤣🤣
Netflix den 3 tane dizi indirdim Ankara'ya gelmeden annemlerde wifi yok birazdan izlemeye başlayacağım 😂O değilde Benim midem bulanıyor, bu kadar da erken belirti olmaz ki 🤣🤣

Kızlar bana İlk 3 gün yat sonrasında normal yaşantına dön tabi kendinizi yormadan ağır kaldırmadan dedi hemşire.İlk 3 günde evde ara ara küçük yürüyüşler yap dedi.
Aa 3 gün mü. Ben ilk gün yatıp sonra yavaş yavaş normal hayatıma dönerim diyordum. Yani yine yatarım ama ara sıra kalkıp ufak ufak yürüyüşler yaparım diye düşünmüştüm. Bakalım bana ne dicekler. Bide duşu ayakta almamız gerekiyormuş sanırım

Aa 3 gün mü. Ben ilk gün yatıp sonra yavaş yavaş normal hayatıma dönerim diyordum. Yani yine yatarım ama ara sıra kalkıp ufak ufak yürüyüşler yaparım diye düşünmüştüm. Bakalım bana ne dicekler. Bide duşu ayakta almamız gerekiyormuş sanırım
Evet canım ayakta al ve ılık al ertesi gün alabilirsin dediler bana duş için.Ya her merkez farklı söylüyor ama genelde 5.gün embriyoları transfer günü ve ertesi gün tutunuyormus ilk 2 gün dikkat et sonra norma yaşantına yavaştan dönersin

Netflix den 3 tane dizi indirdim Ankara'ya gelmeden annemlerde wifi yok birazdan izlemeye başlayacağım 😂O değilde Benim midem bulanıyor, bu kadar da erken belirti olmaz ki 🤣🤣
Oo süper squid game dizisini de indirdin mi 🤣 herkes onu izliyormuş ya 🤭
Ohoo bebişlerden mesaj var desene🤣
-Selam anne🐣🐣heyy biz geldikk🐣🐣
Oyy sağlıkla tutunup büyüsünler 🤗🤗

Evet canım ayakta al ve ılık al ertesi gün alabilirsin dediler bana duş için.Ya her merkez farklı söylüyor ama genelde 5.gün embriyoları transfer günü ve ertesi gün tutunuyormus ilk 2 gün dikkat et sonra norma yaşantına yavaştan dönersin
Tamam canım ona bende öyle yapayım o zaman😍

Oo süper squid game dizisini de indirdin mi 🤣 herkes onu izliyormuş ya 🤭
Ohoo bebişlerden mesaj var desene🤣
-Selam anne🐣🐣heyy biz geldikk🐣🐣
Oyy sağlıkla tutunup büyüsünler 🤗🤗
Ayy ne güzel öyle bir mesaj verseler ya , canım bebısler ❤️Aynen ilk o diziyi indirdim başlayacağım birazdan , daha hastaneden eve yeni geldik neredeyse 2 buçuk saat yattım hastanede.

Ayy ne güzel öyle bir mesaj verseler ya , canım bebısler ❤️Aynen ilk o diziyi indirdim başlayacağım birazdan , daha hastaneden eve yeni geldik neredeyse 2 buçuk saat yattım hastanede.
Ayy ne güzel baya yatırmışlar bu arada su konusunda bende senin gibi yapcam ya. Yarım litre bana yeter de artar gibi düşünüyorum 🤣

Ac
Ya ben o diziyi gecen gün burda yazdim ama pisman oldum sonradan, acaba izlemeseniz mi onu🙄 yani böyle simdi sizin rahat olmaniz lazim ya o biraz gerebilir😬

Back
X