• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

İlk deneme benimde bende bilmiyorum yarın doktora sorucam benim fazla yumurtam oluştuğu için hemen yapılmayacak büyük ihmalle bu adetle değil diğer ayda gelecek olan adetle başlar diye tahmin ediyorum siz istanbulda mısınız
Benim yarın haber gelecek embriyo durumlarım bakalım bende cuma günü gideceğim doktora. Bursadayım ben burada tedavi görüyorum sizin İstanbul sanırım?

İlk deneme benimde bende bilmiyorum yarın doktora sorucam benim fazla yumurtam oluştuğu için hemen yapılmayacak büyük ihmalle bu adetle değil diğer ayda gelecek olan adetle başlar diye tahmin ediyorum siz istanbulda mısınız
Benim yarın haber gelecek embriyo durum bakalım bende cuma günü gideceğim doktora. Bursadayım ben burada tedavi görüyorum sizin İstanbul sanırım?

Merhabalar ben bu sayfaya yeni katılıyorum öncelikle herkesin Allah emeklerini boşa çıkarmasın diyerek başlamak istiyorum🙏 31 yaşındayım ilk tüp bebek deneyimim olacak o yüzden bu konuda oldukça tecrübesizim. Gittiğim doktor yumurta toplama işlemi sonrası rahimi dinlendirip adetten sonra transfer olacak şeklinde bir tedavi uyguluyor. Cumartesi günü yumurta toplama işlemim oldu, adet olduktan sonra 2. gün doktoruma tekrar gideceğim ve rahim kalınlaştırıcı ilaçlar verecek daha sonrasında da rahim hazır olunca transfer olacakmış. Ancak benim normalde ekim sonuna doğru adetim gelmesi gerekirken önce lekelenme ile başlayıp sonrasında kanamaya dönerek başladı sizlerde yumurta toplama işlemi sonrası erken beklediğinden erken adet olan oldu mu acaba?
Hayırlı olsun canım tedavin valla şöyle soyliyim bildiğim kadarı opudan hemen sonra adet olunuo ondan sonraki adette transfer yapılıyo die biliorum genelde sizin direk ilk adettemi dediler opudan sonra adet tarihinden önce gelio hayırlı olsun tekrardan🥰🥰

Hayırlı olsun canım tedavin valla şöyle soyliyim bildiğim kadarı opudan hemen sonra adet olunuo ondan sonraki adette transfer yapılıyo die biliorum genelde sizin direk ilk adettemi dediler opudan sonra adet tarihinden önce gelio hayırlı olsun tekrardan🥰🥰
Çok teşekkür ediyorum bilgilendirmeler için☺️ Belkide sonraki adette olacaktır cuma günü doktora gittiğimde detaylı öğreneyim rahim kalınlaşması için ilaçlar kullanacağımı biliyorum duruma göre sanırım transfer tarihi. Sizin son durumunuz nedir eski konuşmaları okudum ara ara ama akılda kalması zor 😌

Çok teşekkür ediyorum bilgilendirmeler için☺️ Belkide sonraki adette olacaktır cuma günü doktora gittiğimde detaylı öğreneyim rahim kalınlaşması için ilaçlar kullanacağımı biliyorum duruma göre sanırım transfer tarihi. Sizin son durumunuz nedir eski konuşmaları okudum ara ara ama akılda kalması zor 😌
Benim karışık oldu canım ilk deneme Haziran da opu oldum bı kere düzensiz kalınlaşma bı kere de hormonlar uygun olmadı transfer için şükür bugün tarihimiz transfer için belli oldu hayırlısi dedik hep bakalım süreç yorucu sabır istio Allah'ım emeklerimizi bosa çıkarmasın 🤲🤲

Benim karışık oldu canım ilk deneme Haziran da opu oldum bı kere düzensiz kalınlaşma bı kere de hormonlar uygun olmadı transfer için şükür bugün tarihimiz transfer için belli oldu hayırlısi dedik hep bakalım süreç yorucu sabır istio Allah'ım emeklerimizi bosa çıkarmasın 🤲🤲
Çok heyecanlı süreçler Allah büyük hayırlı zamanda güzel haberler almanız dileğiyle🙏 Herşeyde bir hayır vardır transfer için bu tarihiniz kısmet olur inşallah pozitifi de görürsünüz ☺️

Kızlar sonucum;
Ayın 3’ünde 2 adet 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Transfer sonrası 10.gün değerim 592😍😍 DR’um ikiz olabileceğini söyledi ama tam kesinlik yok. Cuma tekrar kan vereceğim🥰🥰
Hepiniz dualarımdasınız inşaallah güzel haberlerle buluşalım❤️❤️ Evlatlarımızı hayırla sağlıkla kucaklayalım❤️❤️ Amin❤️❤️
73E3F681-F5ED-4933-9D72-B018EEFB0D2A.webp

Tam sana yazacaktım. Sonucu öğrendim aklıma ilk sen geldin❤️❤️❤️ Hiç tanımıyorum seni ama kalbimdesin inşaallah olacak inannn❤️❤️❤️
ayyy canimsinn ya gozlerim doldu be
ya evet tanismiyoz ama kader ortagiyiz oyle dusun kalpler bir birbirimizi en iyi biz anlariz cunki 🙏❤ canim benim rabbim.hayirlisiylanda kucagina almayi nasip etsin insalllah allahim acisini yasatmasinnn 🙏🙏🙏 cok sevindim inan kendime olmus gibi heycanlandim yemin ederim hadi bakalim gozun aydin canimm ustunden hem yuk kalkmistir bi guzelcene hemde rahatlamisindir dimi insanin bi ohhh cekesi geliyir vallla :) :)

ahh evet ben ber turlusu stres ama en azindan suan mesela dusundugunde icinde senle beraber uyaniyosun sabah aa ben hamileyim diyosun aklina geliyor bianda mesela ay bu duygu yeter bile be valla

canim benim oyle guzel hamileligin olsunki ne nefeste dogur hayirlisiylan eli ayagi duzgun hayirli evlat yada evlatlar nasip etsin rabbim sana insallah 🙏🙏 bakalim rabbim buyuk insalalh bizde bu duyguyu yasarizz❤🙏🙏
Allah razı olsun ne güzel dualar etmişsin Rabbim sanada tatdirsin inşallah beraber seviniriz inşallah 🤲🤲🤲💕

Bende yıllardır üyeyim fakat uzaktan takip ediyordum. Böyle bir topik görünce katılmak istedim. 35 yaşında erken menopoz teşhisi konuldu, 2 yıldır tedavi oluyordum, çok şükür bu ay tedavi başarılı oldu. 24 Eylül'de çift transfer yapılmıştı. Bugün ikisininde tuttuğunu öğrendim. İnşallah böyle sağlıklı bir şekilde devam eder. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.
Maşallah gözün aydın hayırlısı ile kucağına almakda nasip olsun inşallah 🥰

Back
X