- 25 Nisan 2016
- 986
- 890
- 103
- 43
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #7.101
Canim ben agustosta opu olmuştum transfer bekliyorum 10 gün içinde henüz gün verilmediCanim senin su an hangi kademe opu sonrasi mi bu ilaclar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben agustosta opu olmuştum transfer bekliyorum 10 gün içinde henüz gün verilmediCanim senin su an hangi kademe opu sonrasi mi bu ilaclar
Oo sağlıkla döllensinler inşallah istenilen kaliteye ulaşır hepsiKizlar bende bugun opu oldum evdeyim dinleniyorumPazartesi kontrolde 3 tane yumurta guzel buyumus denmisti ama bugun 11 tane yumurta toplanmis 9 tanesi guzel buyumus..cumartesi gunu arayip pazartesi gunu transfer icin saat kacta gidelim diye bilgi alicaz inseallah..
![]()
Kuzum naptın kaçta tranfer hazirmisin parfüm skma koku felan güzel haberler bekliyoruzOo sağlıkla döllensinler inşallah istenilen kaliteye ulaşır hepsisonra sağlıkla tutunsun sana
![]()
Sen taze transferi mi olacaksın hangi ilaçları verdiler sanaKizlar bende bugun opu oldum evdeyim dinleniyorumPazartesi kontrolde 3 tane yumurta guzel buyumus denmisti ama bugun 11 tane yumurta toplanmis 9 tanesi guzel buyumus..cumartesi gunu arayip pazartesi gunu transfer icin saat kacta gidelim diye bilgi alicaz inseallah..
![]()
Bilemedim canım ama doktorun önerdiği şekilde devam et istersen. İkisi ağır geleceği için bıraktırmıştır belki.Kızlar ben Tranferden 5 gün önce oksapar a başladım, o zamana kadar Aspirin kullanıyordum onu da kestirdiler artık Aspirin kullanmayacakmısım oksapar a devam edecekmısım ,Ama diğerinde kullanmıştım sonra lekelenme olunca kesmislerdi aspirini , bende hafif düzeyde pıhtılaşma var şimdi aklıma o takıldı Aspirin içsem mi içmesem mi bilemedim
Sen nasılsın transfer oldunmu cnmOo sağlıkla döllensinler inşallah istenilen kaliteye ulaşır hepsisonra sağlıkla tutunsun sana
![]()
BenKuzum naptın kaçta tranfer hazirmisin parfüm skma koku felan güzel haberler bekliyoruz![]()
Transfer oldum canım geldim odaya şimdiKuzum naptın kaçta tranfer hazirmisin parfüm skma koku felan güzel haberler bekliyoruz![]()
Ben anladım
Oldum oldum canım Ayy çok garip hiç bir şey hissetmiyorum kafa hiç yerinde değil valla,Sen nasılsın transfer oldunmu cnm
Aldın bebelerini dinlenTransfer oldum canım geldim odaya şimdiaynen parfüm sıkmadım.
Ama yatış şekli fark ediyor mu acaba ya. Şuan sırt üstü yatıyorum
Hayırlı olsun inş.simsiki tutunur cnmTransfer oldum canım geldim odaya şimdiaynen parfüm sıkmadım.
Öylece yat canım farketmez hiç.Transfer oldum canım geldim odaya şimdiaynen parfüm sıkmadım.
Rahim kalinligin kaçtı ben daha 10 gün sonra herhalde bugün bayağı çok ilac ekledi igne fitil bantOldum oldum canım Ayy çok garip hiç bir şey hissetmiyorum kafa hiç yerinde değil valla,![]()
![]()
![]()
Haha valla nasıl geçti bilmiyorum çok çabuk geçti ve ben sürekli üstümü çekiştiriyırdumAldın bebelerini dinlenbol bol sırt üstü iyi herhalde tecrubeliler bilir
nasi geçti hayırlı haberler verirsin inşallah kuzum
![]()
Bende öyle düşündüm canım, dosyamda herşey yazıyor çünkü ona göre ayarlama yapmışlardır diye düşündüm.Ama baktım burada hem Aspirin hem iğne kullananlar varmış benim genlerimde pıhtılaşma olup.Ama mesela benim genetik doktoru bunlar düşük yapmaz demişti , tüp bebek doktorum da aynısını demişti çok ciddi bir pıhtılaşma değil demişti.Daha öncede düşük olunca işte insanın aklına herşey geliyor.Eger gebelik olursa bir hematoloji den randevu alayım, görüş alayım diyorumBilemedim canım ama doktorun önerdiği şekilde devam et istersen. İkisi ağır geleceği için bıraktırmıştır belki.
Valla şuankini bilmiyorum canım ama geçen hafta perşembeydi 8 demişti ve ilaçlara devam ettik hatta Estrofemi biraz artırdıRahim kalinligin kaçtı ben daha 10 gün sonra herhalde bugün bayağı çok ilac ekledi igne fitil bant
Ayy çok sağol canımÖylece yat canım farketmez hiç.
Yaa sen ne ara oldun, Allah seni ben sen daha olmadın sanıyordumHaha valla nasıl geçti bilmiyorum çok çabuk geçti ve ben sürekli üstümü çekiştiriyırdumhemşire içten içe baya sinir olmuştur bana
Bu arada tek embriyo![]()