• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Aynen canım kan akışı için ikiside önemli😍 zaten acayip dilim damağım kuruyor dünden beri. Hangi ilaç yaptı bilmiyorum 🤭
Prednol kullaniosun canım o benim içimi yakıo😂 transfer günü farklı ilaç ekledimi daha da ilaç vercekmi 😂 benim alarmim doldu taştı ya başım bu fitille dertte sevmedim onu 😂😂

InsAllah kuzum allahim hepimize nasip etsinn🤲🤲 bir de aklima S SEFTALI111 nin soyledigi birsey de takildi, sey yazmistii gecen gün, kizlar tedavi olumsuz Sa sonraki birkac ayi iyi degerlendir, vucutta daha hormonlar tamamen gitmiyor, hamile kalma ihtimali yüksek diye, bir ihtimal inanmak istiyorum 🙄🤔
kesinlikle doğru...çok uyarılmış oluyoruz çnkü...eş faktörüde boş durmasın tabii...bal arı sütü çakşır keçiboynuzu e vitamini yesin bolca...o iki ay çalışılmalı bence (ben denicem mesela ) Allah kerim

Kızlar merhaba. Benim de bugün son kontrolüm vardı. 22 ekimde transfer 🙏🏻 Pazar günü progestan başlıyorum. Mide bulantısı baş dönmesi yapar dedi. Kullanan ve bu belirtileri yaşayan arkadaşlar var mı ? (5. Gün dondurulmuş tek embriyo transferi )
cnm ben hem göbekten iğne hem azğıdan hem fitil olarak alıyorum progestanı

ağzıdan aldığım çok etkiliyor.çok nadir etkisini göstermediği gün oluyor ama sürekli etkiliyor beni.başım dönüyor,kafamı kaldıramıyorum,gözüm açılmıyor,ellerim tutmuyor😅 ilk hafiften başlıyor anlıyorum kendimi yatağıma geçiyorum uyutuyor zaten.
günde bir kez ağzıdan ise yatarken al.bende günde iki kez gün içinde mecbur alıyorum ikinciyi yatarken alıyorum cnm.
herkes de aynı etki etmiyor cnm..

Unutmazsın unutmazsın 😍 zaten bi kağıt veriyorlar neye dikkat etmen gerektiğine dair. Sizin merkezde verir muhtemelen😍
Bugün ara sıra kalktım canım yarın da ufak ufak yürüyüşler yapcam evin içinde 😍
cnm seninde transfer gerçekleşmiş sanırım😍
hayırlı haberlerle inşallah..
günde 3 litre su,arada yürüyüş ve kabız olmamak için 2 kuru kayısı ye ne olur ne olmaz😉

kesinlikle doğru...çok uyarılmış oluyoruz çnkü...eş faktörüde boş durmasın tabii...bal arı sütü çakşır keçiboynuzu e vitamini yesin bolca...o iki ay çalışılmalı bence (ben denicem mesela ) Allah kerim
Ben yapiyom biseyler de esim yapamiyor, o dediklerini türkiyeden siparis ettim gelcek insAllah canim😍 hayirlisiyla InsAllah hamile kabiliriz canim

InsAllah kuzum allahim hepimize nasip etsinn🤲🤲 bir de aklima S SEFTALI111 nin soyledigi birsey de takildi, sey yazmistii gecen gün, kizlar tedavi olumsuz Sa sonraki birkac ayi iyi degerlendir, vucutta daha hormonlar tamamen gitmiyor, hamile kalma ihtimali yüksek diye, bir ihtimal inanmak istiyorum 🙄🤔
olabilir tabiki canim hemen atamiyorsunki zaten okdar cok hormon ilaci iciyoruzki zaten boyna yukleniyor vucuda ee tabi biraz suruyor gitmesi ayy insallah seninkide oyle biseydir ya bi kan tahlili falan versene bi ama bsii diycem yakin zamanda catlatma ignesi falan vurdun mu hic

Yok alttaki 2sini daha evvel cektim ilk 2 dk da falan, ustteki 2 taneyi de bi 15 dk sonra falan cektim canim
Valla fotoların yeri karışık canım ama iki fotoda görünüyor çizgi 🥰 inşallah kuruma çizgisi değildir seninledir bebiş 😍
cnm seninde transfer gerçekleşmiş sanırım😍
hayırlı haberlerle inşallah..
günde 3 litre su,arada yürüyüş ve kabız olmamak için 2 kuru kayısı ye ne olur ne olmaz😉
Allah razı olsun canım benim inşallah 🥰 aynen bol bol su içiyorum eşim de başımda hatırlatıcı alarm gibi 😁😁

olabilir tabiki canim hemen atamiyorsunki zaten okdar cok hormon ilaci iciyoruzki zaten boyna yukleniyor vucuda ee tabi biraz suruyor gitmesi ayy insallah seninkide oyle biseydir ya bi kan tahlili falan versene bi ama bsii diycem yakin zamanda catlatma ignesi falan vurdun mu hic
Yok yok vurmadim canim hic. Ben yurtdisinda im canim burda malesef öyle kan veremiyorsun hcg icin😒😒

Prednol kullaniosun canım o benim içimi yakıo😂 transfer günü farklı ilaç ekledimi daha da ilaç vercekmi 😂 benim alarmim doldu taştı ya başım bu fitille dertte sevmedim onu 😂😂
Progestan kullanıyorum kuzum o yapıyor galiba 😁
Aynen transfer günü yazılan reçeyi aktarayım bak
Coraspin
Estrofem
Folbiol ( ama ben folidoce kullanıyorum)
Proluton depot ( 3 günde 1)
Progestan fitil
Deltacortil

Valla fotoların yeri karışık canım ama iki fotoda görünüyor çizgi 🥰 inşallah kuruma çizgisi değildir seninledir bebiş 😍

Allah razı olsun canım benim inşallah 🥰 aynen bol bol su içiyorum eşim de başımda hatırlatıcı alarm gibi 😁😁
InsAllah canim aminn senin kuzu da insAllah seninledir amiinnn🤲🤲🤲

Progestan kullanıyorum kuzum o yapıyor galiba 😁
Aynen transfer günü yazılan reçeyi aktarayım bak
Coraspin
Estrofem
Folbiol ( ama ben folidoce kullanıyorum)
Proluton depot ( 3 günde 1)
Progestan fitil
Deltacortil
Folbiol ne için deltacortil bunu ne için acaba yok dier hepsi var kuzum 😂 benimde deisir reçete eklenir sanırım bide serum almismiydin dedi hemşire acaba supriz serumda mi Alcam valla delik deşik oluoz şifa olsun ilaclarimiz hepimize🤲🤲

ben arkadaşımın limonata sebilini aldım günde iki kez bitiyorum tam 3 lt yapıyor.yoksa bende unuturum ne kadar içtiğimi😅

Back
X