• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

İnşallahh sağlıkla devam etsin canım benim 🥰

Ben bıraktım testi🤭 baya moral oldunuz hepiniz Allah razı olsun 🥰 🥰

Hahah yok valla yüzünü görmedim aha bu profil resmin ve nickin🤣🤣🤣🤣
Allah sizlerden de razı olsun canım 🥰 bu rüya sana bir işaretmi yoksa 😂😂😂

İki gün eşimle biraz tartıştık dün de baya ağladım falan ne bilim sonra dedim bu kadar strese belki tutunamadı😓
Şimdi belirti aramayı bırakacak, testi unutturacak bişeylere konsantre olmaya çalışıyorum 😁
Bende çok gerginim bugün ya bagriyorum ya ağlıyorum esimde kafayı yedin ilaçlar sana ağır geldi diye yatırdı daha transfere çok var şimdiden dengem bozuldu🤣

Bende çok gerginim bugün ya bagriyorum ya ağlıyorum esimde kafayı yedin ilaçlar sana ağır geldi diye yatırdı daha transfere çok var şimdiden dengem bozuldu🤣
Ayy valla bozuyor ya ilaçlar 🤣 bide adamlarda anlamıyor ya. Vericen iğneleri ilaçları tüm vücuduna al işte bak ne çekiyoruz dicen😁😁

Ayy yok yok bugün eşimde evde değil ya kafam miss gibi ohh😁😁 Allah eşlerimizi işten güçten alıkoymasın🤲🤲🤲😁😁😁
Kesinlikle canım sen oh mis kafa dinle bende onu bunu yapmaktan sanki saniom bida hiç ayaklanmicam hep yatcam azcik bana cesaret ver normal hayata donuluo deme o psikoloji yi atmam lazım orda bebek ama aklım hep orda olmalı😂😂

Kızlar persembe veya cuma günü yumurta toplarız dedi doktorum, yarın tam günü netleşecek. 8 folikül görünüyor dua edin sağlıklı kaliteli embriyolar olsun 🙏🏻 Bu ikinci denemem

Dün kaynanamın densizce ‘kadın taşıyıcı sadece’ sözünden sonra eşime sağlam bi patladım ağladım zırladım. Tam stresten uzak olmamız gereken dönemde bize bunları yaşatanları Allah’a havale ediyorum.
Bizi en iyi biz anlarız her ana fedakardır ama bizimki annelikten de önce kendimize iğneler yaparak başlıyor. Herkesin süreci sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻

Kesinlikle canım sen oh mis kafa dinle bende onu bunu yapmaktan sanki saniom bida hiç ayaklanmicam hep yatcam azcik bana cesaret ver normal hayata donuluo deme o psikoloji yi atmam lazım orda bebek ama aklım hep orda olmalı😂😂
Ayy yok kız sürekli yatmak iyi değil zaten. Bugün ha bire kalkıyorum yürüyüş yapıyorm. Öğlen kemik kaynattım. Biraz sonra gidip suyuna çorba yapcam 😁
Valla eşim varken stresliydim ama yalnız evde kalmaya alışkınım o yüzden bugün keyfim acayip yerinde💃 dans etmek yasak olmasa dans modundayım 💃💃🤭🤭

Kızlar persembe veya cuma günü yumurta toplarız dedi doktorum, yarın tam günü netleşecek. 8 folikül görünüyor dua edin sağlıklı kaliteli embriyolar olsun 🙏🏻 Bu ikinci denemem

Dün kaynanamın densizce ‘kadın taşıyıcı sadece’ sözünden sonra eşime sağlam bi patladım ağladım zırladım. Tam stresten uzak olmamız gereken dönemde bize bunları yaşatanları Allah’a havale ediyorum.
Bizi en iyi biz anlarız her ana fedakardır ama bizimki annelikten de önce kendimize iğneler yaparak başlıyor. Herkesin süreci sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻
Nasıl anlamadım ben ne demek istedi ki öyle. Ya bu insanlar hep densiz. Sürecinizi kimseye anlatmayın canım. Çünkü bizi bizden başka anlayan yok. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz aynı acılardan geçiyoruz ve birbirimizi anlayabiliyoruz
Sen şimdi düşünmemeye çalış. Rahatla kendini. İnşallah kaliteli yumişlerin toplansın sağlıkla döllensinler. Senin şuan moralinin yüksek olması lazım 🥰 🥰

Ayy yok kız sürekli yatmak iyi değil zaten. Bugün ha bire kalkıyorum yürüyüş yapıyorm. Öğlen kemik kaynattım. Biraz sonra gidip suyuna çorba yapcam 😁
Valla eşim varken stresliydim ama yalnız evde kalmaya alışkınım o yüzden bugün keyfim acayip yerinde💃 dans etmek yasak olmasa dans modundayım 💃💃🤭🤭
Benimkide kalckti ilk günler ise git mi desem acaba 😂😂 iyi süper o ilk gün üstümde bı stres olur sonra bende alışırım duruma ozaman😌🥰🥰

Nasıl anlamadım ben ne demek istedi ki öyle. Ya bu insanlar hep densiz. Sürecinizi kimseye anlatmayın canım. Çünkü bizi bizden başka anlayan yok. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz aynı acılardan geçiyoruz ve birbirimizi anlayabiliyoruz
Sen şimdi düşünmemeye çalış. Rahatla kendini. İnşallah kaliteli yumişlerin toplansın sağlıkla döllensinler. Senin şuan moralinin yüksek olması lazım 🥰 🥰
boşverin yaa...geçmiş kuşak ne kadar biliyor ki işte🤣🤣🤣buna daralmayın hiç...en çok ben çekmişimdir toplumdan heralde ama artık fazlasıyla esnek ve rahat oldum...
bana bebek eşyaları mı gelmedi evime yığdılar...nikahımızı kıyan hocaya mı aratmadılar,kapımızı silen kadın bizzat geldi sizde sorun mu var çocuk yapın diye daha saysam...5 yaşındaki çocuğa senin yüzünden soyumuz kuruyacakmış dedirtiler bana🤣🤣🤣ben bırakacaktım eşimi hatta annem de dedi,hemen dön gel,eşyalarını aldırtırız boşuna ağlıyorsun diye (boşına ağlamışım hakikaten de) sonra eşim hepsini durdurucam dedi ve ne oldu ne bitti bıçak gibi kesildi sözler falan,ama bize olan oldu...o ara Nihan'ın doğumuna kadar ben perttim tabii...herşey başka olurdu, Allah nasip etmeseydi,olmasaydı evime dönerdim,kader kısmet...ama çok değiştim şimdilerde tam tersiyim basbayağı genişledim...tavsiye ederim.

Süreci bilmiyor ki zaten.
İğrenç Ortadoğulu kafası işte erkek tohumu verir kadın sadece taşıyıcı olurmuş. Cahillikten başka birşey değil! Bir belgesel vardı, İngiliz kralı 3. Richard ın yüzyıllar sonra cesedini buldular da cesedin ona ait olup olmadığını anlamak için genetik soyunu sürdüler, bilin bakalım kral olan babalarından dedelerinden mi yoksa kadınlardan mı? Mitokondrik DNA anneden geçtiği için hep kadın tarafından iz sürüp cesedin krala ait olduğunu kanıtladılar. Bilim bu noktada bunların örümcek kafa kuma gömülmüş halde soy da soy erkek de erkek.
Neyse

Transferden sonra 4 günlük rapor verebildi mi hastane canım yoksa sağlık ocağından mı aldın raporu?
Ben ilk transferimden sonra sağlık ocağına gitmiştim aile hekimim de genç bir kadın anlattım herşeyi işe gidip gelmeyi riskli görüyorum çok sıkıntılı süreçten geçtim şimdi bebeğimi riske atmak istemem 10 gün rapor verir misiniz dedim kadıncağız sağolsun ikiletmedi 🙏🏻 O yüzden hiiiiç endişelenmeyin aile hekimi hallediyor

Cocuk yapmayi dusundugumuzu, cikan sorunlari, tup bebek yapmaya karar verdigimizi, ilk denemeyi yaptigimizi, ikinciye hazirlandigimizi... Bunlarin hicbirini birak kayinvalideyi kendi anneme bile soylemedim. Ebeveynlerden gelecek en masum soru bile stres sebebi. Ne gerek var? Hep soyluyorum, kalp atisini duyana kadar hickimseye soylemeyin. Hele de aileye, akrabaya. Belki cok yakin bi arkadasinla paylasip dertlesirsin o ayri. Ama hicbir ebeveyn tarafsiz dertlesemez, o kadar anlayisli ve hassas olamaz

Benimkide kalckti ilk günler ise git mi desem acaba 😂😂 iyi süper o ilk gün üstümde bı stres olur sonra bende alışırım duruma ozaman😌🥰🥰
Yok kuzum ilk günde stres olmazsın çünkü insan şoka giriyor 🤣🤣
Bi kaç gün dursun canım yanında ilk günler yemeğini hazırlayıp getirir lazım olur 🤣

Cocuk yapmayi dusundugumuzu, cikan sorunlari, tup bebek yapmaya karar verdigimizi, ilk denemeyi yaptigimizi, ikinciye hazirlandigimizi... Bunlarin hicbirini birak kayinvalideyi kendi anneme bile soylemedim. Ebeveynlerden gelecek en masum soru bile stres sebebi. Ne gerek var? Hep soyluyorum, kalp atisini duyana kadar hickimseye soylemeyin. Hele de aileye, akrabaya. Belki cok yakin bi arkadasinla paylasip dertlesirsin o ayri. Ama hicbir ebeveyn tarafsiz dertlesemez, o kadar anlayisli ve hassas olamaz
Söylemedim ki.
Bilmiyor süreci. Hatta inşallah hamilelik olsun doğum tarihini de yanlış söylemeyi düşünüyorum başıma gelmesin diye doğacağı gerçek tarihten 15 gün geç söylemeyi düşünüyorum Allah biliyor ya
Genel olarak bebekler hakkında konuşup böyle densiz bir laf etti

Bu arada geçen sefer çok yakın tarihlerde ilerlemişti sürecimiz
İnşallah bu kez ikimiz de sağlıkla kucağımıza alacağız
Sizin ne aşamada şu an

Back
X