• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Evet elma koy nyanina olgunlaşıo kuzum 🥰 bende öyle yapıyım ya nasip yok eve geldik ten sonra kalkmam hiç yatarim artık hayırlısı die çıktık yola Allah'ım hayırlısını nasip etsin hepimize 🤲🤲🥰🥰
Aminn canım inşallah 🤲 🤲 kuru kayısı olayını da unutma canım sabahları aç karnına ye. Bağırsakları çalıştırsın🥰
Hadi uyumaya çalışalım 🤣 🤣

Kızlar selam. Salı günü transferim olacak şu an dekort, coraspin ve günde 4 estrofem alıyorum. Yarın bunlara ek progestan fitil , progestan iğne, kan sulandırıcı iğne ve azitro başlayacağım. Hormonlar değerler gayet iyi durumda zaten bende bir sıkıntı yok sperm sayısı düşük olduğu için bu tedaviye başladık. Ama bu kadar ilaç fazla değil mi hiç içime sinmiyor gerçi sinmese ne yapacağım da … progestan iğne için çok acıtıyor beze yapıyor filan yazmıslar normalde korkmam ama bunları okuyunca korktum vallahi
Burda yazilan bazi seyler gercekten gereksiz korkuya sebep oluyor. Ben de korkmustum igneden ama doktor tek iki doz igne verdi onlarda da hemsirenin eli hafifti heralde, pek bi agrim olmadi. Sonraki gunlerde gunde 3 fitille devam ettik igne yoktu

13.00de merkezde olucam iki gibi olur herhalde nasi heyecan hemde canım korkuorum hepsi karışık bide yolumuz var dönüşte o stres var😔
Sakin ol canim sadece minnoslari dusun o kadar heyecan oluyor evet korkularimizdanda Rabbime siginiyoruz elimizden gelen bu sadece teslimiyet gercekten huzur veriyo insirah suresi oku ferahlarsin canim🤗🌹
Hepimizin insallah canım benim çok saol çok emek verdik yorulduk 😌🥰🥰 Allah'ım hepimize hayırlısıni nasip etsin inşallah 🤲🤲
amiiin amiiin ecmain 😍
12. Günden sonra geçiyordu canım 🥰
tesekkur ederim canim 😍sali gunu normal adet tarihim o gun gelince test yapsam diye dusundum bi sonra neyse dedim cumaya ne kaliyor ki sonrasjnda🤣evde 7-8 tane test var onceki aylardan kalma gozum bi bakiyo onlara sonra vazgeciyo🤣

tesekkur ederim canim 😍sali gunu normal adet tarihim o gun gelince test yapsam diye dusundum bi sonra neyse dedim cumaya ne kaliyor ki sonrasjnda🤣evde 7-8 tane test var onceki aylardan kalma gozum bi bakiyo onlara sonra vazgeciyo🤣
Sen yapmış mıydın ovitrelle kaç gün oldu yaptıralı.
Oo 7 8 tane test varsa atış serbest 🤣 ben yapmadım daha test🤣 cumadan sonra yapcam 🤭
Şaka bir yana hiç acele etme canım test konusunda 😍

Tureed Tureed canım, tedavinin en keyifli kısmındasın.
Alıp gel bebişleri. 😉
Ben ilkinde 1,5 litre içmiştim. 2-3 kere boşaltmak zorunda kaldım.
Bunda sadece 2 tane yarımlık götürdüm yanımda. Orada içmeye başladım.
Yolda içme bence, gidene kadar tuvaletin gelir.

Canim benim ya ne tatlısın 😍
Artik 9.opuyu olucam ya canim boyle bir duygusuzlastim sorma🤭 olumsuzu yaşamaktan oldu hep..insallah bu son olur..

Ama tedavinin en sevdiğim tarafı bu opu😍 uyumaya bayiliyorum :KK70:
İnşallah canım, inşallah son olur ve kızın abla olur artık. 🥰
Hadi bakalım, Allah yardımcın olsun. 🙏

Oo 7 8 tane test varsa atış serbest 🤣 ben yapmadım daha test🤣 cumadan sonra yapcam 🤭
Ovitrelle gecen hafta sali aksami yaptim canim opudan iki gun once..atis serbest 🤣🤣🤣🤣aynen canim saka bi yana da bende test konusunda acele etmek istemiyorum beklemeye calisicam bakalim

Artik sen test yapma canim kac gunun kalmis zaten kan testi de verdin guzel sonucta cikti ohh miss rahatlayip normal test gununde gidersin 😘

Tureed Tureed canım, tedavinin en keyifli kısmındasın.
Alıp gel bebişleri. 😉
Ben ilkinde 1,5 litre içmiştim. 2-3 kere boşaltmak zorunda kaldım.
Bunda sadece 2 tane yarımlık götürdüm yanımda. Orada içmeye başladım.
Yolda içme bence, gidene kadar tuvaletin gelir.
Doru söyledin canim bide öncesinde sıkıntıya girerim çok saolun kizlar dua edin herşey yolunda gitsin 🙂

Sakin ol canim sadece minnoslari dusun o kadar heyecan oluyor evet korkularimizdanda Rabbime siginiyoruz elimizden gelen bu sadece teslimiyet gercekten huzur veriyo insirah suresi oku ferahlarsin canim🤗🌹

amiiin amiiin ecmain 😍

Evet eevet canım elimizden geleni yaptık çok güzel soledin okurum canım saol sende güzel haberler verirsin inşallah🤲🤲 ama yapma test erken vaktin te yap bebeğini hisset kuzum 🥰🥰

Allah razı olsun kızlar o kadar moralim bozuktu ki gelip bakamadım. Öylece yattım başka şeyler düşünmeye çalıştım. Akşam iğnem vardı iğneye gidince kan da verelim dedik. Çok şükür pozitifi gördüm 🥰🥰 inşallah sağlıkla artar değerim. Doktoru da bilgilendirdim iğnemi söyledi iki gün sonra tekrarla testi dedi o zaman netleşecek. İnşallah her şey yolunda ilerler hepimizin. Sağ salim kucağımıza alırız bebişleri
eee bu ne güzel haber!! 💙🌺 hayırlı olsunve sağlıkla ilerlesin kuzucum

Akışına bırakmaya çalış bende öyle hep kendi kendimi yedim. Estrofemi 7. Haftada doktor duruma göre bıraktırdı. Ben transfer öncesi progestan kalçadan kullandım+prolutex kullandım. Oksapar, corasprin, esteofemle başladım. Transfer sonrası kalçadan olduğum progestan beni çok yorduğu için lutinis fitile geçtik ama gobekten prolutex devam ettik. Sürekli araştırdım nezaman bırakcaz falan diye doktor yavaş yavaş bıraktırıyor. Şimdi prolutex bıraktırdı haftada 1 kalçadan proluton verdi. Esteofemi bıraktırdı. Hiç araştırmamaya çalış hep pozitif düşün. 10. Güne kadar hiçbir belirti yoktu 11. Gün kasık ağrısı batıp geçti öyle yazılanlar gibi asla olmuyor. Belirtiler 6-7. Haftada anca başlıyor. Oda minumum mide bulantısı başka hiçbie belirti yok. Umarım her sey gönlünüzce olur. 🤲🏻
Canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın gönlünce olsun her şey🙏

Burda yazilan bazi seyler gercekten gereksiz korkuya sebep oluyor. Ben de korkmustum igneden ama doktor tek iki doz igne verdi onlarda da hemsirenin eli hafifti heralde, pek bi agrim olmadi. Sonraki gunlerde gunde 3 fitille devam ettik igne yoktu
Evet haklısın bir de tabii herkesin acı eşiği farklı. Sadece böyle bir yola girmisken iğne acısından yakınılabilindiğine göre diyorum çok ciddi olmalı

Evet ne zaman içeyim bide yarım litre yeter demi ya tutamamssam 😂😂
Yrm saat önceden 2,5 bardak icseniz yeter bence. Ilk transferime ben o sekilde girmiştim bir sıkıntı yaşamamıştım; transferden sonra 1 saat rahat rahat yerimden kalkmadan yatmıştım. 2. Transferimde eşim bi yandan hemşireler bi yandan idrara sıkışık mısın dedi durdu. Öyle olunca ben tabi panik sıkışıgım ama emin de olamadım simdi bir bardak daha bir bardak daha derken transfere girdim. Doktorum idrara çok sıkışmıssın demez mi 🙈 yrm saat yatamadim yatagimda 5 dk sonra hemşire ördek getirdi de koydu altıma öyle rahatladım. Zaten stres oluyo insan öyle zamanlarda, stres anında az bir su içsen de stresden sıkışıyosun nasıl oluyosa.

Back
X