• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar oksapara bildiğiniz üzere bende her ihtimale karşı doktorum dokuz ay kullanmamı istedi bacağa geçtim şu an sorum şu olacak bacagın iç baldır kısmınamı dış etli kısmamı vuruyorsunuz yani iç tarafamı dış tarafamı
Canım kasiktan dizkapağina doğru 1 karış yap elinin geldigi yeri sık ve yap demişti hemşire bana

Kızlar merhaba sizle, bir durumumu paylasmak istiyorum. Ben geçtiğimiz agustos ayında düşük yaptım. Düşükten sonra doktoruma pıhtılaşma testi yaptırmak istediğimi söyledim fakat doktorum buna gerek olmadigini bebegin patolojiye gittigini sonuca gore karar verecegini soyledi. Ben dinlemeyip her ihtimale karşı yaptırdım. Geçen transfer oldugum zamanda sonucum henuź cikmadigi için oksapar kullanmak istedigimi söyleyince iyi hadi bakalım diyerek zoraki yazdı oksaparı. Velasıl kelam bugün sonucum çıktı meğer pihtilasmaya yatkınlık varmış bende. Sonucumu doktoruma attım; 9 ay boyunca oksapar ve folik asite devam yazmış. Size diyeceğim şuki hamilelik döneminde pıhtılaşma çok ciddi bir sorun Allah korusun bir yakınım sırf bu sebepten dolayı 7 aylık bebegini kaybetti (pihtilasmaya yatkinligi oldugunu bilmedigi icin) Size tavsiyem doktorunux gerekli görsün veya görmesin bu testi yaptırın. Bana kalirsa her hamile kadına bir zorunluluk olmalı bu test.

Bu arada bu sorunu olup gebeyken kan sulandırıcı kullanan ve doğum yapan bir sürü kadın vardır mutlaka ama yine de içimde bir tedirginlik oluştu. Sizce bu durumum gebeligimde bir sorun yaşatır mı? Cevrenizde bunu yaşayan bir tanidiginiz vs oldu mu?
Ben de 20 haftalık bebeğimi kaybettim canım, bize bebekte ödem olduğunu söylediler.. ben doğumdan sonra görmek istedim meleğimi, her tarafı kan pıhtısıyla kaplıydı.. ödem dedikleri şey. Bu kaybımdan 1 yıl sonra tüp bebek denedik, tedaviye başlamadan doktorum kan pıhtılaşmasına bakmış ben de varmış meğerse ve kan sulandırıcı kıllanmam gerektiğini söyledi. Velhasıl o bebeğimin niye öyle olduğunu hiç bir sebebe bağlayamadılar, olabilir doğal falan dediler. Ama bana kalırsA ben de kan pıhtılaşması vardı ve bunu fark etmediler 😓😓😓

Elmayida deneyeyim sağol canım
Bana da elma iyi geliyor.Ekşi tipli aldım.Ayrıca tuzlu yemek iyi diyorlar ama tuzlu yemesem çıkaracakmışım gibi geliyor.Tuzlu turşu, tuzlu peynir yiyorum.Makarna yaptım tuzlu peynir koydum içine dün. Çok karışık şeyler yiyemiyorum. Sade ve tuzlu.Tuzda ödem yapıyormuş , korkuyorum şişip kalırsam diye.😬

Kızlar aynı anda dondurulmuş embriyonun cinsiyetleri farklı olabilir değil mi. Benım 5 yıl önce oğlum oldu kalan embriyo dondurulmuştu şimdi cinsiyet yine erkek mi olur yoksa kız olma ihtimali varmıdır

Öyle öyle. 😂
Benim de midem bulanmıyo mesela, ona taktım. 🙈
6+3 bugün, çoğu kişinin 5.haftada başlamış.
Niye bulanmıyo diye dert edindim. 🙈
Bulansa bulantı ilacı bebeğe zarar verir mi, kullanmasam bebek beslenebilir mi...
İlle takacak bir şey buluyoruz yani. 😂
Yaaa hahah benım ilk gebeliğimdede olmadı şimdide olmadı 😂

Ben de 20 haftalık bebeğimi kaybettim canım, bize bebekte ödem olduğunu söylediler.. ben doğumdan sonra görmek istedim meleğimi, her tarafı kan pıhtısıyla kaplıydı.. ödem dedikleri şey. Bu kaybımdan 1 yıl sonra tüp bebek denedik, tedaviye başlamadan doktorum kan pıhtılaşmasına bakmış ben de varmış meğerse ve kan sulandırıcı kıllanmam gerektiğini söyledi. Velhasıl o bebeğimin niye öyle olduğunu hiç bir sebebe bağlayamadılar, olabilir doğal falan dediler. Ama bana kalırsA ben de kan pıhtılaşması vardı ve bunu fark etmediler 😓😓😓
Kaybınıza çok üzüldüm, başınız sağolsun 😔 malesef test yapılmadigi taktirde böylr bir sorun olup olmadığı saptanamıyor. Sırf bu sebepten dolayı bebegini kaybeden o kadar insan olmasına rağmen doktorlar bunu gözardı ediyorlar. 3 düşükten sonra öneriyorlarmış sanki saptaması aşırı zor olan bir rahatsızlıkmış gibi; alttarafı kan veriyosun kanda çıkıyo yani bu neyin gerek yok tatavası. Allah herkesi işinin ehli doktorlarla karşılaştırsın.

Opudan ciktim kizlar 3 tane toplandi..gider 3 u büyümemiş...insallah 2 tanesi falan kalır da🙏🙏🙏 pazartesiyi bekleyecegiz haberleri için.💕
Bnde cuma toplandı beş toplandı ikisi olgunmuş döllenmiş o kadar merak ediyorum ki kendim gibi birini buldum senin şansın bir tane fazla inşallah ikimziinde olur 😅

Bnde cuma toplandı beş toplandı ikisi olgunmuş döllenmiş o kadar merak ediyorum ki kendim gibi birini buldum senin şansın bir tane fazla inşallah ikimziinde olur 😅
Ay hadi bakalım, senin de aysunayy aysunayy ın da embriyolarınız istediğiniz güne gitsin ve size evlat olsun. 🥰

Ya işte takmak isteyince buna bile takıyırsun canım. 😂
Şimdi midem bulansa zil takıp oynayacağım. 😂😂😂
Bende az önce ağrı beklerken belim ağrıdı baya dedim ki ya regli mi olcam sonra ee dedim ağrı istio dün şimdide böle diorum bizim bu tedavide duygularımız karışık🥰🥰

Ya inan ki hiçbir belirtim yok hamile olduğumu unutuyorum doktora gitmesem çocuk ordamı değilmi bilmicem ve stres oluyorum
Peki transferden sonra böle bı hissetti mi canım ne bekledigimi bende bilmiorum ağrı kimi zaman iyi kimi zaman kötü ama sizin mesala transferden sonra hissettiniz mi bı şekilde ağrı batma yla

Back
X