• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Cok asiri degildi biraz azaldi canim biraz once test yaptim soktayim aslinda 😳silikte olsa pozitif gozunu zorlamadan baksanda hani rahatca silik cizgiyi gorebiliyorsun su an cok saskinim cumayi iple cekiyorum ☺️

Anladim canim bizde mecburi olacak giris cikislarda sıkıntı olur diye randevu almistik fakat tup bebek tedavisinin basina denk geliyordu doktorumuz tedavi esnasinda olmaz dedi o yuzden randevuyu iptal ettik..yaptim canim soktayim silik cizgi belirgin gorunuyo ☺️Artik cuma gunu hersey kesinlesicek bi umudum var

Masaallah canim korkma herkesin degeri farkli sekilde cikiyor 😍daha da yukselerek saglikli bir sekilde guzel haber verirsin bize

ay ne guzel kisa saati 😅ne zaman yolculuk
Maşallah maşallah 🧿 Çok güzel haber kesin pozitif İnşallah önce bebişi öğren randevular hallolur sen keyfine bak yeter 🤗günlerimizi iple çekiyoruz Rabbim emeklerimizi zayi etmesin 🤲

Amiin insallah. Allah razi olsun. Peki günleri sayarken transfer gününü 1 diye mi Sayıcaz yoksa transfer günü sayılmıyor mu ? Şimdiden cok heyecanliyim. 🥰🥰
Amin ecmain😍Transfer gununu saymicaksin canim ertesi gun 1.gun
Maşallah maşallah 🧿 Çok güzel haber kesin pozitif İnşallah önce bebişi öğren randevular hallolur sen keyfine bak yeter 🤗günlerimizi iple çekiyoruz Rabbim emeklerimizi zayi etmesin 🤲
Allah razi olsun canim umdugumuza nail eylesin Rabbim amin 😍aynen gunler iple cekiliyo benim son iki gun sonuc ne olursa olsun Rabbim gonlumu razi etsin

İns canimm 22 gündü dün oldum kese kontrolümü 🥰🥰
Ayy maşallah bende inşallah görürüm bana geç verdiler randevuyu gidene kadar 5+6 oluyorum inşallah kese ve kalp atılışını duyarız siz sadece keseyimi gördünüz ne kadarlık oldunuz🥰

Bilmiyorum ki canım daha ultrason için randevu verecek doktorum ama tek embriyo koydu doktorum bölünme olduysada bilmiyorum hayırlısı olur herkesin inşallah
Canım 11 gün 340 15 gün 2105 idi 22 gün kese kontrolüm vardı tek embriyo idi süprizzz 2 bebiş görüldü 💞💞💞 şaşkınlığımı anlatamm Dr ile birlikte çok duygulandık çok ağladım inanamıyorum vakti zamanı geldiğinde inanin oluyor ☘️☘️☘️

Ayy maşallah bende inşallah görürüm bana geç verdiler randevuyu gidene kadar 5+6 oluyorum inşallah kese ve kalp atılışını duyarız siz sadece keseyimi gördünüz ne kadarlık oldunuz🥰
Canım banada geç verdi 1 hafta sonrasına tek kese ve bebisleri gördüm 🥰

Kızlar benim 7.denemem 4 embriyo donduruldu donmuş deneyelim dedi dr daha tran fer olmadan yeni merkez araştırıp duruyorum 😶😶😶nasıl alışmışsam arastirmaya neyse ki iki 3 gündür zeytine gidiyorum da kafam dağıldı biraz 😉😀yoksa kafayı siyıriyordum🙈🙈
Aynen canım değişiklik iyidir 🥰 sen transfer için adeti mi bekliyorsun şimdi 😍

Canım 11 gün 340 15 gün 2105 idi 22 gün kese kontrolüm vardı tek embriyo idi süprizzz 2 bebiş görüldü 💞💞💞 şaşkınlığımı anlatamm Dr ile birlikte çok duygulandık çok ağladım inanamıyorum vakti zamanı geldiğinde inanin oluyor ☘️☘️☘️
Yaa çok güzellll😍😍😍 maşallah maşallah canım benim sağlıkla büyüsünler inşallah 🥰 🥰 🥰 🥰

Cok asiri degildi biraz azaldi canim biraz once test yaptim soktayim aslinda 😳silikte olsa pozitif gozunu zorlamadan baksanda hani rahatca silik cizgiyi gorebiliyorsun su an cok saskinim cumayi iple cekiyorum ☺️

Anladim canim bizde mecburi olacak giris cikislarda sıkıntı olur diye randevu almistik fakat tup bebek tedavisinin basina denk geliyordu doktorumuz tedavi esnasinda olmaz dedi o yuzden randevuyu iptal ettik..yaptim canim soktayim silik cizgi belirgin gorunuyo ☺️Artik cuma gunu hersey kesinlesicek bi umudum var

Masaallah canim korkma herkesin degeri farkli sekilde cikiyor 😍daha da yukselerek saglikli bir sekilde guzel haber verirsin bize

ay ne guzel kisa saati 😅ne zaman yolculuk
Çok şükür canım hadi gözün aydın bebiş seninle demek ki😍😍 cumaya az kaldı 😍inşallah kanda da güzel bir değer çıkar

Aynen canım bide sende memede ağrı hassasiyet varmı bende var aynı adet önceside olduğundan aklım karışık sadece yumurtlama zamanı gibi kasıkta batmalar var arada..geçer bu 7gün mutlu sonuçlara inşallah 🥰
Meme de ucu agrio biraz evet belim kasik ağrısı adet olcam gbi sanki inşallah güzel sonuçlar alırız canım 🤲🤲🤲

Çok şükür canım hadi gözün aydın bebiş seninle demek ki😍😍 cumaya az kaldı 😍inşallah kanda da güzel bir değer çıkar
Allah razi olsun canim nasil sok oldum bilemezsin ilk 3 dk icinde gorundu bi de heyecandan agladim inan..inseallah cuma gunu guze haberler veririm size 😍

Allah razi olsun canim nasil sok oldum bilemezsin ilk 3 dk icinde gorundu bi de heyecandan agladim inan..inseallah cuma gunu guze haberler veririm size 😍
İnşallah canım benim 🥰 🥰 tahmin edebiliyorum o halini. Yalnız bu süreçte biraz daha fazla dinlen inşallah lekelenme de biter 🥰

Back
X