Ben de geldim :) 2. Transferim olacak. Ekim’de ama. İlk transferden ssonra bebeğimin kalbi durdu 7 haftalıkken. Kürtaj olmam gerekti olamadım. Kürtaj yapmaya çalışan doktor, doğum kanalında bir kitle vardı, giremedik. Zorlamak istemedik dedi. Kaç senelik doktorum inandım. İlaçla evde düşük yaptım ki, gerçekten çok ağırdı. Bebeğimi düşürdükten sonra görmek falan da aşırı yıprattı

geçen sene kasım ayında oldu bunlar. Sonra da eşimin görevi nedeniyle uzak olduğumuz için yeniden transfer denemedik. 2 tane dondurulmuşumuz var. Geçtiğimiz haftasonu embriyo mu oluştursak yeniden vs diye tüp bebek doktorumuzla konuşmaya gittik. Muayenede kendi kadın doğum doktorumun doğum kanalında kitle dediği şeyin aslında olmadığı, kürtajda rahim perforasyonu yani rahim delinmesi oluştuğu görüldü. İnsan kaç yıllık doktoruna da güvenemeyecek mi? Bir de yalan söylüyor yüzüme baka baka çok üzüldüm.

şimdi haftasonu rahim filmi çekilecek. 2 sene önce çektirmiştim ve tek tüpüm de kapalı olduğu için çok canım yanmıştı. Yeniden film istedi tüp bebek doktorum. Yırtığın durumuna ve büyüklüğüne göre belki histeroskopi olucam pazartesi günü. Sonra ekimde transfer düşünücez. Rahim yırtılması durumu yaşayan, bilen var mı? Çok üzülüyorum