• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar transferim oldu, oldukça rahat geçti. Tek transfer yaptırdım. 2 lt su içtiğim halde sonrasında yarım saat çok da zorlanmadan dayanıp WC’ye öyle geçtim.

Hepinize desteğiniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim 🥰 umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Canım inşallah güzel haberlerini hep birlikte alırız 🧿🧿🤲🤲🤲🤲🤲🤲❤️❤️❤️💜🤲🤲🤲☺️

Merhaba kızlar . Gebelik haberini alanları tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur inşallah. Bende dün itibari ile ilaçlara başladım . Ortalama kaçıncı günlerde transfer oldunuz ve rahim kalınlığınız kaçtı

Tüp bebek te tüplerle ilgili isi yokki nedem oyle dedi o kismi anlayamadım banada tüpüm hasarlı olduğu için dis gebelik gecirme ihtimalin yüksek dedi ama doğal yolla hamile kalırsam geçerli
Hic bilgim yok canim inan ki. Benim bildiğim kadarıyla tup hasarli ya da tikali ise embriyo oraya gidip geri donemediginden orda yerlesebiliyor. Bu nedenle riskli. Ama bunun tup bebekle ilgisi ne bilmiyorum inan ki. Tup bebekte dis gebelik riskinin daha yuksek oldugunu doktorum soyledi baba.

Ben hematologla devam ediyorum. Transferden 1 hafta önce oksapar 8gneye basladim. Tum hamilelik boyunca kullanmam soylendi. Hatta dogumdan sonrada 10 gun devam edecekmisim.
ewt öyle oluyormuş cnm.hematoloji doktoruna gittiğin iyi olu.bazen tüp bebek doktorunun verdiği ilaçlar yeterli gelemeyebiliyor ya da fazla gelebiliyor.o yüzden hema. doktorunda takipte kalmanın da faydası olacağını düşünüyorumm..

Canım erken gebelik testleri bir tuhaf.Ben yapmamıştım ama 11. Gün kan vermeye gittiğimde eczaneden alıp kan sonucu çıkmadan merakımdan yaptım.Erken gebelik testinde Negatif çıktı kan sonucum pozitif çıktı ki kan sonucu daha güvenilir.Erkenden şu testleri yapıp kendinizi strese sokmayın lütfen. Lütfen doktorun dediği günde kanda baktır ❤️🧿🤲🤲💓💜

Canım çok zor süreçlerden geçiyoruz. Artık ne ile karşılaşacağımızı şaşırdık.Aslında çok güzelmiş ilk kan değerlerin.İçini ferah tut bence bu kez olur, sonuçta çok kez düşük yaşayan kadınlarda genetiğe gitmek zorunda kalmadan başarılı doğumlarda gerçekleşebiliyor. Benim 4 denemem de hiç tutunmamıştı.Hep negatif , sadece biri kimyasaldı.Bu kez tutundu ama genetiğe falan göndermemiştik.Benim ilk değerim daha düşük, 2.sine salı baktıracağım. Ama bak değerlerle de olmuyor bu iş demekki. Haklısın belki bir hemotolog ile birlikte falan yürütmek gerekiyor.İstanbulda mısın?Hangi hemotoloğu düşünüyorsun?
aynen öyle cnm..inşallah cnm çok umutluyum olcak yine😍 hiç beta değerlerine bakma erken tutunur geç tutunur değişir betalar önemli olan artması😊yok cnm trabzondayım😊

Kızlar transferim oldu, oldukça rahat geçti. Tek transfer yaptırdım. 2 lt su içtiğim halde sonrasında yarım saat çok da zorlanmadan dayanıp WC’ye öyle geçtim.

Hepinize desteğiniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim 🥰 umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.
hakkında hayırlısı olsun cnm..allah gönlüne göre versin🙏inşallah annesine tutunmuştur😍

Merhaba kızlar . Gebelik haberini alanları tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur inşallah. Bende dün itibari ile ilaçlara başladım . Ortalama kaçıncı günlerde transfer oldunuz ve rahim kalınlığınız kaçtı

Hayırlı olsun rahat geçer umarım 🙏🏻
Canım ben 17 eylülde başladım ilaçlara, bugün 3 günlük embriyo transferi oldum. Rahim kalınlığı falan hiç sormadım, bilmiyorum sadece rahim çok iyi demişti. Fazla detay sorarak kafamı karıştırmak istemedim bu süreçte.

Tüp bebek te tüplerle ilgili isi yokki nedem oyle dedi o kismi anlayamadım banada tüpüm hasarlı olduğu için dis gebelik gecirme ihtimalin yüksek dedi ama doğal yolla hamile kalırsam geçerli
Yok cnm tüp bebektede dış gebelk riski var embryo konulduktan sonra gidip tüpe yerleşebiliyor maalesefki yaşayanlarda var.benm oyuzden diğer tüpümü bağladılar hasarlıydı riske etmek ıstemedi dr

Canım ben 17 eylülde başladım ilaçlara, bugün 3 günlük embriyo transferi oldum. Rahim kalınlığı falan hiç sormadım, bilmiyorum sadece rahim çok iyi demişti. Fazla detay sorarak kafamı karıştırmak istemedim bu süreçte.
Teşekkür ederim . Sizden de güzel haberleri duymak nasip olur inşallah. Allah emeklerimizin karşılığını vericek 🤲🏻🥰

Canim sen hamile misin? Eger öyleyse bize dua et. Hamile duası kabul olur derler 🥰
Canım dün öğrendim sonucu.İnşallah devam eder.Valla 5. Denemede tuttu 🧿🤲🤲🧿🧿🧿💓 Şimdi daha önce hiç gebe kalmayınca korkuyor insan gelişecek mi gelişmeyecek mi diye.Hatırlarsan sen bana 4 kere tutmadıysa NGS denemelisiniz demiştin benim de bu dondurulmuş transferim olmuştu o zaman ve doktor hiç ngsden bahsetmeden dondurdu ve transfer etti demiştim.Bu devam etmezse NGS deneyeceğim artık.Hayırlısı olsun .Duam sizinle , inşallah hepimiz alırız sağlıklı yavruları kucağımıza 🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿🧿❤️

Rahim kalınlığı iyi olmadan etmiyor zaten transfer doktorlar.İyiymiş demekki ve etmiş.

Sağlıkla tutunsun inşallah sağlıkla ilerlesin sürecin 🥰 🥰

Selam hanımlar transfer telaşındayım bende ilk transferim olacak 4 ekim 3. Gün embriyosu 🥰 strese girmeyeceğim desem de aklımda hep bir şeyler dönüp duruyor 🥺 bu süreçte nelere dikkat ettiniz yemek içmek, hareket konusunda sonuç alan arkadaşlar bana da fikir verebilir mi 🌸🌸

Back
X