• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

bende öyle adet agrisi olunca bir ümitsizlik oluyor gecince geri ümitleniyorum falan bir an önce hayirli haberleri aliriz insallah ya vallah zor beklemek benim bir kizim var onuda tüp tedavisiyle yapmistim ama hatirlamiyorum onda nasil olmustu hatirladigimm tek sey bende hissetmistim olumlu olacagini bundada aslinda cok negatif degilde pozitif düsünüyorum ama su agri olunca yinede bir insan ümitsizlige kapiliyorum
Sen ayrıca iki sıfır öndesin canım Rabbim saglık versin bir kızın varmış ne güzel negatif olursa evt üzülürsün ama kızın var çok şükür bence çok stres yapma 😊😊😊 ayrıca birkez anne olunca ikinciye beyin ve beden daha kolay adapte olabiliyor bence onun için senin hamile olma ihtimalin çok daha yüksek 😉 💞

Kızlar histereskopi sonrasi ağrı yaşayanlar oldu mu yani olmuştur da çok fazla miydi benim normalde başım çok ağrımaz hep başım ağrıyor. Birde antibiyotik kullanmaya başladım hem igne hem hap ondan olabilir mi acaba hii birde tuvalette soğuk su kullanamıyorum çok ağrı ve sizi yapıyor onun için sıcak kullanıyorum..
Vallahi çok ağrı sızı çekiyoruz hepimiz insallah da rabbim tez zamanda hayırlı Salih evlatlar ile mükafatını verir 🙏🙏

Kızlar histereskopi sonrasi ağrı yaşayanlar oldu mu yani olmuştur da çok fazla miydi benim normalde başım çok ağrımaz hep başım ağrıyor. Birde antibiyotik kullanmaya başladım hem igne hem hap ondan olabilir mi acaba hii birde tuvalette soğuk su kullanamıyorum çok ağrı ve sizi yapıyor onun için sıcak kullanıyorum..
Vallahi çok ağrı sızı çekiyoruz hepimiz insallah da rabbim tez zamanda hayırlı Salih evlatlar ile mükafatını verir 🙏🙏
Bende çok kez histreskopi oldum ama anlattığın şeyler bende olmadı canım şişkinlik hafif karın agrısı gibi durumlar dışında.
Nezaman oldun peki histreskopi yi

Canım Bende böyle bir durum olmadı herkesin farklı geçiyor herhalde.Benim sadece adet olana kadar lekelenme devam etti onun dışında ağrım olmadı anlattığın tarzda

Son paragraf aynen beni anlatıyor sen çok yaşa 😄 biri kulagıma fısıldasada bitse bu bekleyiş o durumdayım aynen.. Bende unutuyorum ama çabuk yorulduğum için ayaga kalkınca on saniye slnra aklıma mecbur geliyor 🤣
Zaten tutsa bile çok uzun bir yol aslinda..
Tutsa kese var mi diyeceğiz kese olunca kalp atisi olacak mi diyeceğiz. Bekleyip göreceğiz surekli.
O yuzden kan testlerinden sonra hamileysem 2 bucuk hafta sonra kontrole gitsem de toptan ne var ne yok öğrensem sanki daha rahat olur🥰

Canım Bende böyle bir durum olmadı herkesin farklı geçiyor herhalde.Benim sadece adet olana kadar lekelenme devam etti onun dışında ağrım olmadı anlattığın tarzda
Canim benim de lekelenmem var hala bende enfeksiyon varmış içeride onun için antibiyotik kullanıyorum belki agri sizi o yapıyordur

Merhaba arkadaslar herkese,yeniyim buralarda
Yarin opum var,hersey yolunda gider kısmet olursa 9 unda transfer olacak inşallah,Allah dualarımızı kabul etsin hepimizin inşallah 🤲
Hayırlı olsun canım sürecin inşallah güzel geçer kaliteli kaliteli yumişler toplanır. Sağ salim mucizene kavuşturur seni 🥰😍

Canım bende de olmadı öyle ağrı dediğin gibi enfeksiyondan olabilir. Çokta sıcak su kullanma ılık olsun canım

Tutsa kese var mi diyeceğiz kese olunca kalp atisi olacak mi diyeceğiz. Bekleyip göreceğiz surekli.
O yuzden kan testlerinden sonra hamileysem 2 bucuk hafta sonra kontrole gitsem de toptan ne var ne yok öğrensem sanki daha rahat olur🥰
Ayyy henüz onları hiç düşünme fırsatım olmadı canım yaa 🤭😄

En iyisi öyle yapmak, ben geçen sefer erkenden gittim sürekli gitmek zorunda kaldım tabi malasef 😑 Şimdi eşim eğer tutarsa sonuçtan 3 hafta sonra gideceğiz diyor 😑

Back
X