• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yaaa ama 2gun snra yap dedim snraaa🙈 zaten yarın kan verecem dediydn duramadın demi.en kesın sonuc kan testı .kaset testmi erken gebelk testimi yaptn
Kaset test canım Birtane varmış evde çıkmayacak biliyorum ya çıkarsa diye öylesine yaptım 🤭 hayalet çizgi bile yok bembeyaaazz 🤣🤣🤣

Günde üç kere demişlerdir buda üçe bölmen demek canım sekiz saate tekabül ediyor her il için böyledir 😉
Canm bende sabah akşam kullanıyrm :KK66: 8saatte br değil:)
Günde 3 kere ama ben onu sabah öğle akşam yapıyorum sadece aynı saatlerde almaya çalışıyorum. Valla 8 saatte bir olursa gece gece kalkıp ilaç mı içecez bide 😓 gidince sorayım bakalım

Canım bana da p şekilde demedi doktorum hatta ilk orda kendileri verdiler sonra bi kağıt verdi nasıl kullanacağıma dair öğlen 12 de 2 tane gece 12 de 2 tane alıyorum ben
Şimdi bende baktım kağıdıma sabah 1 öğlen 1 akşam 1 diyor. Yanınada parantez açmış buzdolabına koymayın diye. Yani 8 saatte bir almak çok önemli bir şeyse o paranteze onu da yazarlardı diye düşünüyorum 🤷‍♀️

evet olana kdr stres oluyorsun gene stres tutuyor gene strees😁 az kalmıs senınde sakın sakın takılcaz bebegm bende heyecan yok .böle ilaçlardan şapşal hale geldm kafa yaşıyrum resmen😁
hehehe :D ya dun progestan ıgneye basladım ay benı cok kou yaptı ya asırı halsızım valla :) :) :) ayy valla hersye razıyım yeterkı olsunda ne yapalımm :) :) valla bu sefer kararlıyım belırtıde aramıycam 3 keredır herseyı yasadım artık dusunmıycem belkı boyle ıyı gelırr :D :D

Günde 3 kere ama ben onu sabah öğle akşam yapıyorum sadece aynı saatlerde almaya çalışıyorum. Valla 8 saatte bir olursa gece gece kalkıp ilaç mı içecez bide 😓 gidince sorayım bakalım
Malesef canım ben öyle yapıyordum şimdi günde iki kere iki şere düştüde rahatladım bence hemen sorma imkanın varsa sor bana bir saat bile çok önemli demişti hemşirem

Ya bebegm ben ilk transferde hiç saatı saatıne içmedm tuttu.gene saatı saatıne ıcmıyrm uyanınca içiyorum işte 1-2saat oynadı die bır frklılık olmuyor gunlk dozu almıs oluyrsn zaten.genede doktoruna danıs iatersen için rahat etsin

hehehe :KK70: ya dun progestan ıgneye basladım ay benı cok kou yaptı ya asırı halsızım valla :) :) :) ayy valla hersye razıyım yeterkı olsunda ne yapalımm :) :) valla bu sefer kararlıyım belırtıde aramıycam 3 keredır herseyı yasadım artık dusunmıycem belkı boyle ıyı gelırr :KK70: :KK70:
evt progesteron bıraz halsizlık yapıyor.ben bırde 5gunde bir 500luk proluton depo iğne oluyrm;))) belirtide aramamak lazm hakıkaten ilaçlarda yapabılıo ben hiç vücudumu dinleniyrm cunku transferden önce kasık agrım vardı hala da var:)

Ya bebegm ben ilk transferde hiç saatı saatıne içmedm tuttu.gene saatı saatıne ıcmıyrm uyanınca içiyorum işte 1-2saat oynadı die bır frklılık olmuyor gunlk dozu almıs oluyrsn zaten.genede doktoruna danıs iatersen için rahat etsin
Ama herkeste aynı olmayabilir canım yaa yaşa ve hormon testlerine göre degişirkenlik gösterebilir önemlilik derecesi bence seni örnek almadan sormasında fayda var 😉

Aman he ya gidince sorarım. Günde 3 içiyoruz nede olsa az daha özen göstereyim saatime az kaldı zaten perşembe gidiyorm :21:

evt progesteron bıraz halsizlık yapıyor.ben bırde 5gunde bir 500luk proluton depo iğne oluyrm;))) belirtide aramamak lazm hakıkaten ilaçlarda yapabılıo ben hiç vücudumu dinleniyrm cunku transferden önce kasık agrım vardı hala da var:)
Ayyy onu ben üç günde bir vuruluyorum 😒

Aman he ya gidince sorarım. Günde 3 içiyoruz nede olsa az daha özen göstereyim saatime az kaldı zaten perşembe gidiyorm :21:
aynen kurabiyem sen genede sor kafan rahat etsin😁 seninde bi olaydı transfer hayrlısıyla ağustostan beri bekledk aşkoo artk finale adım adımmm😂😁

Back
X