- 2 Kasım 2019
- 317
- 162
- 33
- 32
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.541
Lutinus 100mg fitil sabh iki akşam ikiBaşka neler kullanıyorsun? Progesteron olarak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lutinus 100mg fitil sabh iki akşam ikiBaşka neler kullanıyorsun? Progesteron olarak?
Bende extra fitil sabah aksam, 1tanede prolutex gunde her doktorun protokolu farklı işteLutinus 100mg fitil sabh iki akşam iki
Canim o testlerde ben tek çizgi gorup kanda hamilelik gormustum. Sonra kalpleri durdu o ayri ama testlere güvenme. Doktor da zaten direkt kan testi yap diyor. Yoksa kaset test alip bakin derlerdi.Valla haklısın kan veririm belki bu akşamha yarın ha bu akşam ne farkeder dimi
yedi degil tam koca on gün bekledim yaaaa
aynen oyle canım valla asırı bel agrım var mesela kasıklarımda agrıyo mıdem bulanıyo suan daha transfere daha var nmsela bak gecen ay butun belırtılerı sonuna kdar yasadım tutmadı o yuzdenn hıcccc takılma bende oyle yapıcam bı bunda tecrubelıyım kesın bılgıevt progesteron bıraz halsizlık yapıyor.ben bırde 5gunde bir 500luk proluton depo iğne oluyrm)) belirtide aramamak lazm hakıkaten ilaçlarda yapabılıo ben hiç vücudumu dinleniyrm cunku transferden önce kasık agrım vardı hala da var:)
Ben sabah aksam 2 fitil ve 3 gunde bir prolutex igne yapiyorum.Bende extra fitil sabah aksam, 1tanede prolutex gunde her doktorun protokolu farklı iştegünlk doz ihtiyacı 50mg progesteron aslnda
![]()
Ben dörtyüz mg alıyorum günlük igneye gerek kalmamışBende extra fitil sabah aksam, 1tanede prolutex gunde her doktorun protokolu farklı iştegünlk doz ihtiyacı 50mg progesteron aslnda
![]()
fitil lutinus kullanıyrm canommmaynen oyle canım valla asırı bel agrım var mesela kasıklarımda agrıyo mıdem bulanıyo suan daha transfere daha var nmsela bak gecen ay butun belırtılerı sonuna kdar yasadım tutmadı o yuzdenn hıcccc takılma bende oyle yapıcam bı bunda tecrubelıyım kesın bılgı![]()
bakalım bana ne vercek bu sefer fıtıl ne kullanıyorsun bu arada canım
kahve rengi leke geldi cok moralimTmm şaşırdıysan aynı hissediyorum demekki normali bu![]()
Evt kesinlikle biri bana sorsa aynen böyle diyorumCanim o testlerde ben tek çizgi gorup kanda hamilelik gormustum. Sonra kalpleri durdu o ayri ama testlere güvenme. Doktor da zaten direkt kan testi yap diyor. Yoksa kaset test alip bakin derlerdi.
Sen çok yaşa bende onu soracaktım size yaa kan sulandırıcı çok kötü acıtıyor artık ve yer kalmadı göbegimde morluktan ne yapmak lazım acabafitil lutinus kullanıyrm canommmyalnz kan sulandırıcı fena morarttı göbüşümü ilk transferde hiç kullanmamıstm.bu sefer doktorum kullanmasaan kızarım dedi.söz verdm die kullanıyrm
![]()
Canım yaaa herkeste geliyor o yerleşme kanaması işte İnş tutunmuşkahve rengi leke geldi cok moralim
bozuldu evde idrar testi negatif simdi kan vermeye gidicem![]()
Ben koldan yapiyorum. Kolun arka tarafında iki parmak sıkıyorsun. Sıktığın yerin ortasına oksapari yapiyorsun. Hızlıca çekiyorsun. Morarma da olmuyor. Kilit nokta hızlıca çekmek. Ve 2 dk pamukla sonrasinda bastırmak sakin ovalama dağılıyor yüzeye ve morariyor ovalayinca.Sen çok yaşa bende onu soracaktım size yaa kan sulandırıcı çok kötü acıtıyor artık ve yer kalmadı göbegimde morluktan ne yapmak lazım acaba![]()
her doktor başka kafalardaBen sabah aksam 2 fitil ve 3 gunde bir prolutex igne yapiyorum.
ben gün aşırı vuruyorum cnm ona ragmen göbeğim mosmor oldu.pek bir çözümü yok kılcal damara denk gelince morarıo maalesef.ovalama ve üstüne ıslak pamuk tutma.birde dik açı vurma hafif eğik olacak 45 derecelk açıyla vurulacak ozamn acımıyr en azndanSen çok yaşa bende onu soracaktım size yaa kan sulandırıcı çok kötü acıtıyor artık ve yer kalmadı göbegimde morluktan ne yapmak lazım acaba![]()
Evt biz yavaş çekiyoruzBen koldan yapiyorum. Kolun arka tarafında iki parmak sıkıyorsun. Sıktığın yerin ortasına oksapari yapiyorsun. Hızlıca çekiyorsun. Morarma da olmuyor. Kilit nokta hızlıca çekmek. Ve 2 dk pamukla sonrasinda bastırmak sakin ovalama dağılıyor yüzeye ve morariyor ovalayinca.
Ayyy aynısı olmuş ama onun daha fazla alanda oldugu bir durumdayım ve agrı yapıyor artıkben gün aşırı vuruyorum cnm ona ragmen göbeğim mosmor oldu.pek bir çözümü yok kılcal damara denk gelince morarıo maalesef.ovalama ve üstüne ıslak pamuk tutma.birde dik açı vurma hafif eğik olacak 45 derecelk açıyla vurulacak ozamn acımıyr en azndan![]()
Koldan vurmuyormusun aşkofitil lutinus kullanıyrm canommmyalnz kan sulandırıcı fena morarttı göbüşümü ilk transferde hiç kullanmamıstm.bu sefer doktorum kullanmasaan kızarım dedi.söz verdm die kullanıyrm
![]()
Bnde ne ağrı ne acı hiçbirşey yok sadece morardı.vurduktn snra hafif bir yanma oluo snra rahat .iğneyi 45 derece açıyla vur ve aynı seklı bozmadan çek kaydırmadan.ve snra yatma 2-3dk evde yuru kana karıssın hemenAyyy aynısı olmuş ama onun daha fazla alanda oldugu bir durumdayım ve agrı yapıyor artık![]()
sen bide benım gobegı gor yer yer sarı yeryer kan oturmus morluklu falan delıklerle dolu bak onu asırı derecede yavas vur hızlı vurunca daha cok morarıyorfitil lutinus kullanıyrm canommmyalnz kan sulandırıcı fena morarttı göbüşümü ilk transferde hiç kullanmamıstm.bu sefer doktorum kullanmasaan kızarım dedi.söz verdm die kullanıyrm
![]()
Bende gün aşırı vuruluyordum hiç morarma olmamıştı benim vücut ayrı bi cins az biraz bile morarmadiben gün aşırı vuruyorum cnm ona ragmen göbeğim mosmor oldu.pek bir çözümü yok kılcal damara denk gelince morarıo maalesef.ovalama ve üstüne ıslak pamuk tutma.birde dik açı vurma hafif eğik olacak 45 derecelk açıyla vurulacak ozamn acımıyr en azndan![]()