• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

😂😂😂 yanımda hı hı.bana ne faydası vr dün bir yemek yaptı sanırsın dünyayı feth etti eşşolusu😂😂😂
yurt dısına gidio demek ii işte kafa dinlersin😂 benmki ha var ha yok anacım,Allah erkeklerin eline düşürmesin sperm verip bebek alıolar oh ne ala eşşek sıpaları hepsi😂😂
Benimki kız kardeşini aradı kardeş o evi temizledi vs sanki kendi yaptı ev temiz kirletme diyo bana yuhhh😀😀valla allah bunları eline düşürmesin 😀😀😀benimki yemek yapınca elli saat çok güzel oluş der bende evet çok güzel ben olsam bu kadar gUEl yapamazdim derim gaza gelsin yine yapsın 😂😂😂😎😎valla hep derm allah kadının yardımcı olsun sorun sende yada eşinde sen cekiyorsunadam gidip sperm veriyor her tarafim kırıldı diyor eee onu da ben mi verem😏😏😏😀😀dr eşlerin genetiginu sökse bebelerden olmuyo mu gelişmedi mı o kadar🙄🙄🙄😉😉😉

Kız Ha gün aşırı ha hergün yaa aykırı ruhun mu var biraz senin 😄🤭 ben dakik kullanıyorum hep ne derse doktorum
Bir arkadaşım dokuz ay günde iki kez vuruldu ☹️
Aykırıyım biraz😁 benm ilk transferse kullanmadm tuttu 17 haftalkken enfeksyn sebebıyle kaybettm .gittim trombofili testide yaptrdm temız cıktı. Oyuzden kafam rahat sımdı benm yasadklarımı bilmiyorsn oyuzden doktorlara guvenen biri değilm;)

Yarın güzel haberini bekliyoruz canım..bende minnoşları görüp geldim ikiside gümbür gümbür burdayım diyolar 😅🙈
Yaaaa ne güzel masallah sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah 🤗🤗🤗allahım sana bağışlasın rabbim herkesi tamamına erdirsin 🤗🤗🤗😍😍😍

Şimdi bende baktım kağıdıma sabah 1 öğlen 1 akşam 1 diyor. Yanınada parantez açmış buzdolabına koymayın diye. Yani 8 saatte bir almak çok önemli bir şeyse o paranteze onu da yazarlardı diye düşünüyorum 🤷‍♀️
Bana direkt öğle 2 akşam 2 şeklinde verdi 4 tane alıyorum günde bende çok önemli olduğunu düşünmüyorum zaten kalp artışından sonra ilaçları kontrollü azaltacağını söyledi bana doktorum merak etme yani çok önemli olanı defalarca tekrarlıyor zaten 😊

kızlar sağlık ocağında kan testi yaptıranınız oldu mu ? e-nabız a düşüyor mu sonuçlar yoksa mutlaka gitmek mi gerekiyor

Back
X