- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çarşamba günü nasipse kuzum sen nasılsınSsevincli canım kontrol bugün müydü senin
Yarın güzel haberini bekliyoruz canım..bende minnoşları görüp geldim ikiside gümbür gümbür burdayım diyolarAyyyyy şuan gözümden yaşlar pıt pıtİnş yaaa
senide takip ediyordum bazen aklıma geldikçe hatırladım şimdiiiii
![]()
Ahhh canım yaa kolaylıklar versin RabbimBen günde iki kez vuruyorum simdilik kollarim mosmor oldu artık hissetmiyorum![]()
![]()
Amin canim Amin cümlemize inşallahAhhh canım yaa kolaylıklar versin Rabbim![]()
Ayyy yerim onları yaaa Rabbim sag saglım kuacagına almayı nasip etsin inşYarın güzel haberini bekliyoruz canım..bende minnoşları görüp geldim ikiside gümbür gümbür burdayım diyolar![]()
Ben dayanamadım bugün burdaki hastaneye gittim buradayız diyorlar vallaÇarşamba günü nasipse kuzum sen nasılsın
Benimki kız kardeşini aradı kardeş o evi temizledi vs sanki kendi yaptı ev temiz kirletme diyo bana yuhhhyanımda hı hı.bana ne faydası vr dün bir yemek yaptı sanırsın dünyayı feth etti eşşolusu
yurt dısına gidio demek ii işte kafa dinlersinbenmki ha var ha yok anacım,Allah erkeklerin eline düşürmesin sperm verip bebek alıolar oh ne ala eşşek sıpaları hepsi
![]()
Aykırıyım birazKız Ha gün aşırı ha hergün yaa aykırı ruhun mu var biraz seninben dakik kullanıyorum hep ne derse doktorum
Bir arkadaşım dokuz ay günde iki kez vuruldu![]()
Yaa çok şükür canim benimBen dayanamadım bugün burdaki hastaneye gittim buradayız diyorlar vallageçenki kanama korkutmuştu beni
Saol canım benim darısı isteyen herkeseAyyy yerim onları yaaa Rabbim sag saglım kuacagına almayı nasip etsin inş![]()
Yaaaa ne güzel masallah sağ salim kucağına almak nasip olur inşallahYarın güzel haberini bekliyoruz canım..bende minnoşları görüp geldim ikiside gümbür gümbür burdayım diyolar![]()
Bana direkt öğle 2 akşam 2 şeklinde verdi 4 tane alıyorum günde bende çok önemli olduğunu düşünmüyorum zaten kalp artışından sonra ilaçları kontrollü azaltacağını söyledi bana doktorum merak etme yani çok önemli olanı defalarca tekrarlıyor zatenŞimdi bende baktım kağıdıma sabah 1 öğlen 1 akşam 1 diyor. Yanınada parantez açmış buzdolabına koymayın diye. Yani 8 saatte bir almak çok önemli bir şeyse o paranteze onu da yazarlardı diye düşünüyorum![]()
Benim 6. Gün silik çıkmıştıKaset testi ben test olarak görmüyorum bile yaaiki aylıkken anca çıkar onda ikinci çizgi dimiii
![]()
Anladım canım ozman haklısınAykırıyım birazbenm ilk transferse kullanmadm tuttu 17 haftalkken enfeksyn sebebıyle kaybettm .gittim trombofili testide yaptrdm temız cıktı. Oyuzden kafam rahat sımdı benm yasadklarımı bilmiyorsn oyuzden doktorlara guvenen biri değilm
![]()
İnşallah kan testimle umut olurum canımmBenimde dün 5.gün embriyom 2 tane transfer edildi. Şuan bana umut oldun. İnşaallah yarın güzel haberlerini alırız![]()
Erken gebelik testinde dimi kaset test degilBenim 6. Gün silik çıkmıştıama kanda pozitif görüp teste çıkmayanlar var enteresan bişey
Canım ben bugün yaptırdım e nabızs düşermiş ertesingün ama ben sağlık ocağının sayfasındanda kontrol ediyorum.kızlar sağlık ocağında kan testi yaptıranınız oldu mu ? e-nabız a düşüyor mu sonuçlar yoksa mutlaka gitmek mi gerekiyor
ama odrar testimde negatif canimCanım yaaa herkeste geliyor o yerleşme kanaması işte İnş tutunmuşver sen kan testini bencede bende akşam peşinden geliyorjm İnş güzel sonuçlarımız olsun
![]()