• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

amin canim ne güzel dua ettin allah razi olsun cümlemize güzel haberler aldirmayi nasip etsin ibsallah 🙏🙏
Bak başka bir yerde böyle bişey buldum

Dygrdvn
Üye Kayıtlı Üye
Cuma 07:03
Yeni
Konu SahibiCaglunal
Favorilere Ekle
Arladaşlar bıgün 10.gün lekelenme mi adet kanamam mı anlam veremedim peçete da kahverengi bir lekelenme var adet kanamasına dönmez inşallah en hızlı kan sonucu nerden alabilirim
Demiş ve sonucu pozitif 😍😍😍😍

Bak başka bir yerde böyle bişey buldum

Dygrdvn
Üye Kayıtlı Üye
Cuma 07:03
Yeni
Konu SahibiCaglunal
Favorilere Ekle
Arladaşlar bıgün 10.gün lekelenme mi adet kanamam mı anlam veremedim peçete da kahverengi bir lekelenme var adet kanamasına dönmez inşallah en hızlı kan sonucu nerden alabilirim
Demiş ve sonucu pozitif 😍😍😍😍
Yerleşme kanaması olmus demek😍

Maşşalh Allah ona bagıslasn benm il geblkte olmustu yerlesme kanaması snrakılerde olmamıstı.her gebelik gerçekten kendine has🥰
Amin inş benimde henüz bişey olmadı 🙄 ilk tüp bebek denememde sekizinci gün pat diye regl olmuştum şimdi tık yok yerleşme kanaması gibide bişey olmadı bakalım e olacak tecrübeleniyoruz 🤭

Amin inş benimde henüz bişey olmadı 🙄 ilk tüp bebek denememde sekizinci gün pat diye regl olmuştum şimdi tık yok yerleşme kanaması gibide bişey olmadı bakalım e olacak tecrübeleniyoruz 🤭
hakikaten ya maşallah tecrübe etmedıgımız ne kaldı😂 bu sefer anne ben geldim desin artıkkkk ve gitmesinnnler bu seferrrr💖💖💖💖💖💖

Back
X