- 2 Kasım 2019
- 317
- 162
- 33
- 32
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.721
Ayyy seninle ilgili bildirime tıklarken ellerim titredi yaaakimse aramadi canim ben aradim ama kimse cikmiyor off vallah kalpten gidicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy seninle ilgili bildirime tıklarken ellerim titredi yaaakimse aramadi canim ben aradim ama kimse cikmiyor off vallah kalpten gidicem
Bende öyleyim ama nekadar çok ümitsiz insan ikiz haberi almış onların durumundan ilham alıyorum azıcık içim rahatlıyorayy keskee canim keske ama ümitsizim
Doktorum gece yatmadan kullan dedi canım eğer çok bulantın yada kusman olursa sabah öğlende kullan dedi bakalım duruma göre kullanacam şifa olsun inşallahiyi olmuş kuzum.düzenli kullanınca çok işe yarıyor gündüz aşırı uyku yapıyor gece yatmadan kullansan daha iyi olur![]()
insallah hayirli haber alirim ama icimde böyle negatif cikicamis hissi varAyyy seninle ilgili bildirime tıklarken ellerim titredi yaaaay hadi çıksın senden önce ben meraktan ölücem
![]()
sen ne yaptin nezaman kn vericenBende öyleyim ama nekadar çok ümitsiz insan ikiz haberi almış onların durumundan ilham alıyorum azıcık içim rahatlıyor![]()
Maalesef canımAa sende işe yaramadımı.bana çok iyi gelmişti.
Sagol canım benim Amin inşallah darısı sizeÇok şükür kuzum hadi gözün aydın. Sağlıkla büyüsün minnak
Süper haber canım düzenliyorum listeyisımsıkı tutunsunlar inşallah
![]()
İçini dinlemeeeee ben pes ettim iç sesimiz ilaçlar sebebiyle dogru çalışmıyor benceinsallah hayirli haber alirim ama icimde böyle negatif cikicamis hissi var![]()
Ben eşim işten gelince gidicem mecbursen ne yaptin nezaman kn vericen
Hadi canim gözün aydın sımsıkı tutunsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzmerhaba hanımlar,biraz sivri konuştuğum için bazı arkadaşlar rahatsız olmuştu haklı olarak bende uzak durmayı tercih etmiştim bugüne kadarzira bugün dondurulmuş transferim oldu benimde...bakalım şimdi zannımca 16 ekimde de test günüm olacak...yine buradan umarım iyi haberler veririm,herkesinde iyi haberlerini alırım.(gayetle rahat geçti,idrar sıkışması durumu hariç) şimdilik sadece yattığım için biraz ayaklarım sırtım uyuşmuş dolanıyorum evde
![]()
Teşekkür ederim darısı sana inşallah dua arkadaşımNe guzel masallah gizun aydın![]()
Sağol kuzum senden de güzel haberi alicaz sabırsızlıkla seninle bende bekliyorumGözün aydın canım benımvalla boyle haberler alınca cok seviniyorum, ınsallah carsamba gunu ben de boyle guzel bı yorum yazarım buraya
![]()
insallah sen hayirli sonucu alirsin canimBen eşim işten gelince gidicem mecbur
birde fitil saatim dokuz yani 11bulur sanırım benim
Birisi daha ümitsizdi hatta ilaçları bırakmıştı kimdi hatırlayamadıminsallah sen hayirli sonucu alirsin canimben hala ariyorum ulasamiyorum telefona cikan yok
amin canim insallahBirisi daha ümitsizdi hatta ilaçları bırakmıştı kimdi hatırlayamadım
Çok beklemişti sistemde sorun çıkmıştı vs ve sonuç pozitifti
İnş seninde öyle olur![]()
Hayırlı olsun canım tedavin inşallah güzel haberide verirsinmerhaba hanımlar,biraz sivri konuştuğum için bazı arkadaşlar rahatsız olmuştu haklı olarak bende uzak durmayı tercih etmiştim bugüne kadarzira bugün dondurulmuş transferim oldu benimde...bakalım şimdi zannımca 16 ekimde de test günüm olacak...yine buradan umarım iyi haberler veririm,herkesinde iyi haberlerini alırım.(gayetle rahat geçti,idrar sıkışması durumu hariç) şimdilik sadece yattığım için biraz ayaklarım sırtım uyuşmuş dolanıyorum evde
![]()
Serklaj i mi bakmadan yapti? Sanirim onun kacinci haftada yapıldığı cok onemli oluyor. Dogumdan sonra ya da sezeeyan oncesi serkaji kesiyorlar mi merak ediyorumbir doktor testi yapıp bana söylemedi tedavı baslaması gerekırken baslamadı,diğeride önemlı olmasına ragmen bakmadan serklaj yaptı sonuc canmla ödeyecektm.bebegımı kaybettm oyuzden. doktor die güveniyoruz ama onlarda hata yapabiliyor
Nerede verdin ki kanı normalde 1-2 saate çıkıyor. Enabizi kontrol ettin mi yüklemiş olabilirlerinsallah sen hayirli sonucu alirsin canimben hala ariyorum ulasamiyorum telefona cikan yok
Bana doktor cok abartmamak kaydıyla içebilirsin dedi. Daha önceki gebeligimde doktor gunde 1 fincan turk kahvesi icebilisin demisti.kızlar çay kahve filan dikkat ediyor musunuz ? Bugün transfer oldum ay kahveye çok alışığım canım çok istiyor![]()