• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

iyi olmuş kuzum.düzenli kullanınca çok işe yarıyor gündüz aşırı uyku yapıyor gece yatmadan kullansan daha iyi olur:KK66:
Doktorum gece yatmadan kullan dedi canım eğer çok bulantın yada kusman olursa sabah öğlende kullan dedi bakalım duruma göre kullanacam şifa olsun inşallah 🤲😊

merhaba hanımlar,biraz sivri konuştuğum için bazı arkadaşlar rahatsız olmuştu haklı olarak bende uzak durmayı tercih etmiştim bugüne kadar✨zira bugün dondurulmuş transferim oldu benimde...bakalım şimdi zannımca 16 ekimde de test günüm olacak...yine buradan umarım iyi haberler veririm,herkesinde iyi haberlerini alırım.(gayetle rahat geçti,idrar sıkışması durumu hariç) şimdilik sadece yattığım için biraz ayaklarım sırtım uyuşmuş dolanıyorum evde🤩
Hadi canim gözün aydın sımsıkı tutunsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz 🤲😊

merhaba hanımlar,biraz sivri konuştuğum için bazı arkadaşlar rahatsız olmuştu haklı olarak bende uzak durmayı tercih etmiştim bugüne kadar✨zira bugün dondurulmuş transferim oldu benimde...bakalım şimdi zannımca 16 ekimde de test günüm olacak...yine buradan umarım iyi haberler veririm,herkesinde iyi haberlerini alırım.(gayetle rahat geçti,idrar sıkışması durumu hariç) şimdilik sadece yattığım için biraz ayaklarım sırtım uyuşmuş dolanıyorum evde🤩
Hayırlı olsun canım tedavin inşallah güzel haberide verirsin 🙏☺️

bir doktor testi yapıp bana söylemedi tedavı baslaması gerekırken baslamadı,diğeride önemlı olmasına ragmen bakmadan serklaj yaptı sonuc canmla ödeyecektm.bebegımı kaybettm oyuzden. doktor die güveniyoruz ama onlarda hata yapabiliyor
Serklaj i mi bakmadan yapti? Sanirim onun kacinci haftada yapıldığı cok onemli oluyor. Dogumdan sonra ya da sezeeyan oncesi serkaji kesiyorlar mi merak ediyorum

kızlar çay kahve filan dikkat ediyor musunuz ? Bugün transfer oldum ay kahveye çok alışığım canım çok istiyor 🙄
Bana doktor cok abartmamak kaydıyla içebilirsin dedi. Daha önceki gebeligimde doktor gunde 1 fincan turk kahvesi icebilisin demisti.
Ben onceki gebeligimde com dikkat etmistim hic icmemistim. Bu transferden sonra iciyorum. Sonucta 1 fincana kadar izin var. İsterseniz migrosta kafeinsiz turk kahvesi satiliyor. Onalrdan alip içebilirsiniz.

Back
X