• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ben sanki ilk defa gidiomis gibi oldum yine transfer iptal olmasından korkuorum yarın randevum var kizlar dua edin benim içinde 😥haziranda opu oldum.
İnşallah hakkında hayırlısı olsun stres yapma canım güzel haberlerini bekliyoruz 🤲🌼

Ben sanki ilk defa gidiomis gibi oldum yine transfer iptal olmasından korkuorum yarın randevum var kizlar dua edin benim içinde 😥haziranda opu oldum.
Canım benim yarın çok güzel haberler ile döneceksin inşallah 🥰 gönlünü ferah tut. Bende öyleydim yine iptal olacak diye korkuyordum çok şükür başladım ilaçlara sende öyle olacaksın inşallah 🥰

İnşallah hakkında hayırlısı olsun stres yapma canım güzel haberlerini bekliyoruz 🤲🌼
Amin canım saol arada çok dusuorum yoruluoruz çok inşallah hepimix emeklerimizin karşılığını alırız burası gerçekten iyi gelio çünkü birbirimzı anlioruz tanımadan. aynı yoldan geçiyoruz 🥰😌

Bende sabah süt akşam 2 açık çay bazen oda kahveyi terk ettim kahve seven ben içemiyorum tiksindim gibi bisey 🤭🤭
Haha bende kahvenin nasıl bir şey olduğunu unuttum neredeyse 🤣🤣 kızlar bazen resim atıyor sanki ilk okul fotolarıma bakıyor gibi bi his çöküyor içime🤣 o derece hasretlik hahah
Gümbür gümbür geleceksiniz Allahın izniyle canım 🤍💐
Aminn aminn canım inşallah 😍😍

Canım benim yarın çok güzel haberler ile döneceksin inşallah 🥰 gönlünü ferah tut. Bende öyleydim yine iptal olacak diye korkuyordum çok şükür başladım ilaçlara sende öyle olacaksın inşallah 🥰
İnşallah kuzum çok doldum ağlıyorum iptal olma korkusu ilaçların yan etkileri çok zorlu yoldayız Allah'ım yardım etsin güç versin hepimize her an tetikte olmak zor

İnşallah kuzum çok doldum ağlıyorum iptal olma korkusu ilaçların yan etkileri çok zorlu yoldayız Allah'ım yardım etsin güç versin hepimize her an tetikte olmak zor
Ahh canım benim ağlama nolur çok güzel olacak bak. Hani sen beni takip ediyordun hı. Bak ben başladım sende başlayacaksın. Biz birlikte test günümüzü saycaz inşallah 🥰 🥰

Back
X