- 2 Kasım 2019
- 317
- 162
- 33
- 32
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.761
Ne çıkmaz sonuçmuşşş yaaaradim daha sonuc cikmamis![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne çıkmaz sonuçmuşşş yaaaradim daha sonuc cikmamis![]()
vallah anlamadim ve 10 dakkaya benim doktor kapaniyor büyük ihtimal yarine kaldi yarin sabahtan aricaklardirNe çıkmaz sonuçmuşşş yaa![]()
Sağol kuzumŞifa olsun nefesim ilk 2gun hemen etki etmıyr ama snra rahat oluo hadi geçmiş olsunnn![]()
Duyulur inşallah canım alttan bakılırsa büyük ihtimal duyarsın ama benim ultrasona göre 7+3 çıktıÇarsamba 6+3 olcak, duyulur deil mi ya![]()
Bende sabah süt akşam 2 açık çay bazen oda kahveyi terk ettim kahve seven ben içemiyorum tiksindim gibi biseyÇay içersende açık iç canım. Kahveden de biraz uzak kalabilirsin bu dönemde güzel olur![]()
Gümbür gümbür geleceksiniz Allahın izniyle canımAminn canım benim inşallah bizde sizi takip edip gelcez![]()
İnşallah hakkında hayırlısı olsun stres yapma canım güzel haberlerini bekliyoruzBen sanki ilk defa gidiomis gibi oldum yine transfer iptal olmasından korkuorum yarın randevum var kizlar dua edin benim içindehaziranda opu oldum.
Canım benim yarın çok güzel haberler ile döneceksin inşallahBen sanki ilk defa gidiomis gibi oldum yine transfer iptal olmasından korkuorum yarın randevum var kizlar dua edin benim içindehaziranda opu oldum.
Amin canım saol arada çok dusuorum yoruluoruz çok inşallah hepimix emeklerimizin karşılığını alırız burası gerçekten iyi gelio çünkü birbirimzı anlioruz tanımadan. aynı yoldan geçiyoruzİnşallah hakkında hayırlısı olsun stres yapma canım güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Haha bende kahvenin nasıl bir şey olduğunu unuttum neredeyseBende sabah süt akşam 2 açık çay bazen oda kahveyi terk ettim kahve seven ben içemiyorum tiksindim gibi bisey![]()
Aminn aminn canım inşallahGümbür gümbür geleceksiniz Allahın izniyle canım![]()
İnşallah kuzum çok doldum ağlıyorum iptal olma korkusu ilaçların yan etkileri çok zorlu yoldayız Allah'ım yardım etsin güç versin hepimize her an tetikte olmak zorCanım benim yarın çok güzel haberler ile döneceksin inşallahgönlünü ferah tut. Bende öyleydim yine iptal olacak diye korkuyordum çok şükür başladım ilaçlara sende öyle olacaksın inşallah
![]()
Ahh canım benim ağlama nolur çok güzel olacak bak. Hani sen beni takip ediyordun hı. Bak ben başladım sende başlayacaksın. Biz birlikte test günümüzü saycaz inşallahİnşallah kuzum çok doldum ağlıyorum iptal olma korkusu ilaçların yan etkileri çok zorlu yoldayız Allah'ım yardım etsin güç versin hepimize her an tetikte olmak zor
Saol canım evet inşallah yarın güzel olcak kader arkadaşlar im benimAhh canım benim ağlama nolur çok güzel olacak bak. Hani sen beni takip ediyordun hı. Bak ben başladım sende başlayacaksın. Biz birlikte test günümüzü saycaz inşallah![]()
![]()
Ha şöyle gülsün yüzünSaol canım evet inşallah yarın güzel olcak kader arkadaşlar im benim![]()
Estrofemi miCanım ben Estrofemi fitil olarak kullanıyorum eldivenlebir Eldiven de beş parmak var ya herbirini dibinden kesip her seferinde birini kullanıp atıyorum
belki işine yarar
Evt canımEstrofemi mi![]()
Doktor mu o şekilde tavsiye etti. Yani normal ilaç EstrofemEvt canım![]()
Aynen bikdigimiz estrofem canım benim sindirim sorunum oldu çok acı çektim mecbur fitile döndükDoktor mu o şekilde tavsiye etti. Yani normal ilaç Estrofem![]()