• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Benim de 2. denemede anlaşıldı sıvı birikmesi olduğu, laparoskopi ile sol tüpüm alındı ve 2 regl sonra transfer işlemine başlandı. Tüpte hidrosalpinks varsa derhal alınması ya da bağlanması gerekir, embriyoya zarar veriyor o sıvı.
Kolay bir işlem canım, ilk 2-3 gün biraz ağrı oluyor o kadar.
Benim de diğer tedavilerim de anlamadılar dr değişikliği yaptım bu dr opu esnasında sıvıyı boşaltmış iltihap olmadığını söyledi temizmiş sıvı. Bir antibiyotik verdi belki gerek kalmaz bile dedi ama ben yinede riske atmak istemiyorum tükendim çünkü muhtemelen bağlatırım..

Canim simdi gördüm. Kan testini yaptirmissin. Hic uzulme canim. Bundan sonrasında insallah cok cok guzel olacak.
Benim ilk transferim tutmustu sonrasinda dusuk kurtaj yasadim. Artik bunlar olacaksa hiç tutmasın diyorum.
Benimde çok fazla yaşadığım şey oldu unutmaya çalıştığım için dillendirmiyorum
Bir yılda altı kez ameliyat oldum sadece bunu söyleyeyim 😔
Bu benim dördüncü denemem çok yorucu oluyor 😔
Ama tekrar devam yapacak başka birşey yok

Cok uzuldum canim.
Bende de kurtajdan sonra rahimde cok sorunlar olusmustu. O acıları çekmeyen bilmez. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Allah en güzelini en tez zamanda sana nasip etsin inşallah canim.

Yok canım çok şükür teslimim ama kendimde hata arıyorum nerde yanlış yapıyorum diye 😔
Canım hiçbi hata yok sadece nasip. Bak transfer oldum ilk gün yattım sadece 10 gün rapor aldım güya. 4 yaşında oğlum feci şekilde ishal kusma ateş salgınına yakalandı kucapımda hastane hastane gezdim. Evde yatak döşek kusmuk temizledim. Sonra o iyileşti eşime geçti aynı şekilde kustu. Anlıcağın 17 kg oğlum hep kucağımdaydı olacaksa sen naparsan yap olur. Olmıcaksa malesef naparsan yap olmaz. Biz daha rahme düştüğümüzde bizim evlatlarımızın bile rızkı belli oluyo. Lütfen kendinde arama hatayı. İlk transferim negatifti inan baksan onun pozitif olması gerekir derdin okadar dikkatliydim kim dese

Canım benim seni merak edip girdim Allahım en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin biraz dinlen kafanı toparla inşallah birdahaki tedavinde evladın sana gelsin acılarını unuttursun🙏

Lumix Lumix canım, mesajları okurken alıntılamayı unuttum.
Prolaktin 45 demişsin.
Benim de öyleydi, 60-70’lerde çıksaydı bizim için sorun olur dedi doktorum.
27 Eylül’de transfer işlemi yapıldı.
Bugün 7.günüm. 12.gün yani bu Cumartesi günü kan vereceğim.

Canım hiçbi hata yok sadece nasip. Bak transfer oldum ilk gün yattım sadece 10 gün rapor aldım güya. 4 yaşında oğlum feci şekilde ishal kusma ateş salgınına yakalandı kucapımda hastane hastane gezdim. Evde yatak döşek kusmuk temizledim. Sonra o iyileşti eşime geçti aynı şekilde kustu. Anlıcağın 17 kg oğlum hep kucağımdaydı olacaksa sen naparsan yap olur. Olmıcaksa malesef naparsan yap olmaz. Biz daha rahme düştüğümüzde bizim evlatlarımızın bile rızkı belli oluyo. Lütfen kendinde arama hatayı. İlk transferim negatifti inan baksan onun pozitif olması gerekir derdin okadar dikkatliydim kim dese
Kesinlikle haklısın Rabbim daim etsin saglıkla dogsun İnş 💓

Bugün 5. Günüm ve 5.gün 2 embriyo transfer edildi kan tahlili sınucum 21 çıktı 🤲🏻 inşallah katlanarak artar
Çok hızlısın baby;)) 5.gün kan vermişin hayrlı olsun
Maalesef dr bu işlem için 7 bin tl kendisine 3 bin tl de yapacağı hastaneye istedi maddi açıdan bizi sarsacağı için istemedim birde dr kararsız kaldı işlem esnasın da sıvıyı boşaltmış çok temizdi dedi
Canm ben geçen sene eekimde 6000 tl verdm merkezde oldum gayette ii geçti.sıvıyı bosalttılarsa zaten sorun olmaz geçmiş olsun💐

Back
X