- 2 Kasım 2019
- 317
- 162
- 33
- 32
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.821
Evt canım malesef kanda da negatifsenindemi cikmadi idrar testinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt canım malesef kanda da negatifsenindemi cikmadi idrar testinde
Benim de diğer tedavilerim de anlamadılar dr değişikliği yaptım bu dr opu esnasında sıvıyı boşaltmış iltihap olmadığını söyledi temizmiş sıvı. Bir antibiyotik verdi belki gerek kalmaz bile dedi ama ben yinede riske atmak istemiyorum tükendim çünkü muhtemelen bağlatırım..Benim de 2. denemede anlaşıldı sıvı birikmesi olduğu, laparoskopi ile sol tüpüm alındı ve 2 regl sonra transfer işlemine başlandı. Tüpte hidrosalpinks varsa derhal alınması ya da bağlanması gerekir, embriyoya zarar veriyor o sıvı.
Kolay bir işlem canım, ilk 2-3 gün biraz ağrı oluyor o kadar.
Kaçıncı gün senin ve embriyon nasıldıSenin degerin 21ken kaset teste geçtiyse benim kanda negatif çıkacak sanırım![]()
Onuncu günKaçıncı gün senin ve embriyon nasıldı
Doğru zaman değimiş demekki sakın isyan etme canım mükafatını verecektir rabbim sen sınavını güzel ver yetekiOnuncu gün
Üçüncü gün iki tane iyi kaliteydi ama hiç tutunamamış![]()
Canim simdi gördüm. Kan testini yaptirmissin. Hic uzulme canim. Bundan sonrasında insallah cok cok guzel olacak.Evt canım malesef kanda da negatif
Yok canım çok şükür teslimim ama kendimde hata arıyorum nerde yanlış yapıyorum diyeDoğru zaman değimiş demekki sakın isyan etme canım mükafatını verecektir rabbim sen sınavını güzel ver yeteki
Benimde çok fazla yaşadığım şey oldu unutmaya çalıştığım için dillendirmiyorumCanim simdi gördüm. Kan testini yaptirmissin. Hic uzulme canim. Bundan sonrasında insallah cok cok guzel olacak.
Benim ilk transferim tutmustu sonrasinda dusuk kurtaj yasadim. Artik bunlar olacaksa hiç tutmasın diyorum.
Cok uzuldum canim.Benimde çok fazla yaşadığım şey oldu unutmaya çalıştığım için dillendirmiyorum
Bir yılda altı kez ameliyat oldum sadece bunu söyleyeyim
Bu benim dördüncü denemem çok yorucu oluyor
Ama tekrar devam yapacak başka birşey yok
Canım hiçbi hata yok sadece nasip. Bak transfer oldum ilk gün yattım sadece 10 gün rapor aldım güya. 4 yaşında oğlum feci şekilde ishal kusma ateş salgınına yakalandı kucapımda hastane hastane gezdim. Evde yatak döşek kusmuk temizledim. Sonra o iyileşti eşime geçti aynı şekilde kustu. Anlıcağın 17 kg oğlum hep kucağımdaydı olacaksa sen naparsan yap olur. Olmıcaksa malesef naparsan yap olmaz. Biz daha rahme düştüğümüzde bizim evlatlarımızın bile rızkı belli oluyo. Lütfen kendinde arama hatayı. İlk transferim negatifti inan baksan onun pozitif olması gerekir derdin okadar dikkatliydim kim deseYok canım çok şükür teslimim ama kendimde hata arıyorum nerde yanlış yapıyorum diye![]()
Canım benim seni merak edip girdim Allahım en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin biraz dinlen kafanı toparla inşallah birdahaki tedavinde evladın sana gelsin acılarını unuttursunBenimde çok fazla yaşadığım şey oldu unutmaya çalıştığım için dillendirmiyorum
Bir yılda altı kez ameliyat oldum sadece bunu söyleyeyim
Bu benim dördüncü denemem çok yorucu oluyor
Ama tekrar devam yapacak başka birşey yok
Amin canım inş hepimizeCok uzuldum canim.
Bende de kurtajdan sonra rahimde cok sorunlar olusmustu. O acıları çekmeyen bilmez. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Allah en güzelini en tez zamanda sana nasip etsin inşallah canim.
Kesinlikle haklısın Rabbim daim etsin saglıkla dogsun İnşCanım hiçbi hata yok sadece nasip. Bak transfer oldum ilk gün yattım sadece 10 gün rapor aldım güya. 4 yaşında oğlum feci şekilde ishal kusma ateş salgınına yakalandı kucapımda hastane hastane gezdim. Evde yatak döşek kusmuk temizledim. Sonra o iyileşti eşime geçti aynı şekilde kustu. Anlıcağın 17 kg oğlum hep kucağımdaydı olacaksa sen naparsan yap olur. Olmıcaksa malesef naparsan yap olmaz. Biz daha rahme düştüğümüzde bizim evlatlarımızın bile rızkı belli oluyo. Lütfen kendinde arama hatayı. İlk transferim negatifti inan baksan onun pozitif olması gerekir derdin okadar dikkatliydim kim dese
Amin canım inş çok teşekkür ederimCanım benim seni merak edip girdim Allahım en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin biraz dinlen kafanı toparla inşallah birdahaki tedavinde evladın sana gelsin acılarını unuttursun![]()
Evt hafta içi düşünüyrm ama kan vermıcem test gününe kadrEvet asıl senden güzel haber bekliorum ben test yapcanmi yakın zamanda![]()
Çok hızlısın babyBugün 5. Günüm ve 5.gün 2 embriyo transfer edildi kan tahlili sınucum 21 çıktıinşallah katlanarak artar
Canm ben geçen sene eekimde 6000 tl verdm merkezde oldum gayette ii geçti.sıvıyı bosalttılarsa zaten sorun olmaz geçmiş olsunMaalesef dr bu işlem için 7 bin tl kendisine 3 bin tl de yapacağı hastaneye istedi maddi açıdan bizi sarsacağı için istemedim birde dr kararsız kaldı işlem esnasın da sıvıyı boşaltmış çok temizdi dedi
Sabırsızsam demekkiÇok hızlısın baby) 5.gün kan vermişin hayrlı olsun
Canm ben geçen sene eekimde 6000 tl verdm merkezde oldum gayette ii geçti.sıvıyı bosalttılarsa zaten sorun olmaz geçmiş olsun![]()
Üzüldüm cnm inan bende merakla bekledim sonucunu.ama demek hayrlı zaman suan değilmiş.iyice dinlen ruhen ve bedenen tekrar deneyeceksin inşallah.geçen bir arkadaş burda 5.denemede pozitifi aldı.Rabbim yüzünü güldürsün inşallahEvt canım malesef kanda da negatif
İnşallah katlanarak artar sonu güzel olurSabırsızsam demekki![]()