- 21 Mart 2018
- 6.393
- 16.519
- 248
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bilmiyorumki canim degerler nasil acaba yeterlimi diye10 dusukmu.benim dun 6 dedi cuma transfer var
tüp bebek merkezinde verdim canimÖzeldemi verdin canım sağlıkocağı ertesi gün çıkıyor ama özelse çıkması lazım ilginç sonu güzel olsunda inşallah
Canım saglık ocagında versen yine çıkmıştı şimdiye kadar bir yanlışlık olmalı yani ben dün verdim kanı yirmi dk sonra çıkmıştıtüp bebek merkezinde verdim canim
canim 2 gun sonra 70.11 mi cikti yineİyi günler her kese. Bana 5.gün embriyosu 3 transfer yapılmışdı. 10.gün hcg 70 çıktı. Doktorum ne iyi ne de kötü dedi. 2 gün sonra tekrar tahlil istedi. Böyle durumla karşılaşan var mı? Sevinemiyorum da![]()
Bence kanı çalışmayı unuttular 1 günde çıkmaması imkansız.tüp bebek merkezinde verdim canim
dün 61 çıkmışdı bu gün 70 çıktı ama doktorum önceki tahlili başka yerde verdiğim için onu dikkate alamayacağını kendi labrtvrna güvendiğini söyledi. 2 gün sonra tekrar tahlile çağırdıcanim 2 gun sonra 70.11 mi cikti yine
Benim 10. Gün beta 8 çıktı canım cuma günü kalp atışı için kontrole gidicezİyi günler her kese. Bana 5.gün embriyosu 3 transfer yapılmışdı. 10.gün hcg 70 çıktı. Doktorum ne iyi ne de kötü dedi. 2 gün sonra tekrar tahlil istedi. Böyle durumla karşılaşan var mı? Sevinemiyorum da
hiim anladim canim olabilir du bakalim 2 gun daha bekle bosu bosuna uzme kendini bebegine yazik allahin izniylen guzel sonuclar alicaksin insalah lutfen kotu birsey dusunmedün 61 çıkmışdı bu gün 70 çıktı ama doktorum önceki tahlili başka yerde verdiğim için onu dikkate alamayacağını kendi labrtvrna güvendiğini söyledi. 2 gün sonra tekrar tahlile çağırdı
inşallah teşekkür ederimhiim anladim canim olabilir du bakalim 2 gun daha bekle bosu bosuna uzme kendini bebegine yazik allahin izniylen guzel sonuclar alicaksin insalah lutfen kotu birsey dusunme
burda tedavi oldugum icin burda verdim canim aman zaten acele etmiyorum sonuc zaten belliCanım saglık ocagında versen yine çıkmıştı şimdiye kadar bir yanlışlık olmalı yani ben dün verdim kanı yirmi dk sonra çıkmıştı
vallah anlamadim demin aradim sordum dedim niye bukadar sürdü birsey demediler biz dedi sonuc cikinca size dönerizBence kanı çalışmayı unuttular 1 günde çıkmaması imkansız.
Allahım sana bağışlasın onları inşallahYaa canım benim Allah razı olsun yeni yeni alışıyorum ikiz fikrineSen ne aşamadasın transfer oldun sanırım
ay benim doktorumda cok konusmaz ya sinir oluyorumşimdi on gün sonra negatif alsam dahi adamı gömemem yani...bana 10 mm transfer için tamamdır dedi.aklınız kalmasın