• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

İyi günler her kese. Bana 5.gün embriyosu 3 transfer yapılmışdı. 10.gün hcg 70 çıktı. Doktorum ne iyi ne de kötü dedi. 2 gün sonra tekrar tahlil istedi. Böyle durumla karşılaşan var mı? Sevinemiyorum da 😐

Eklentiler

• 0414205F-A67B-4C25-8339-75EB7152F3A0.webp
    0414205F-A67B-4C25-8339-75EB7152F3A0.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 46
İyi günler her kese. Bana 5.gün embriyosu 3 transfer yapılmışdı. 10.gün hcg 70 çıktı. Doktorum ne iyi ne de kötü dedi. 2 gün sonra tekrar tahlil istedi. Böyle durumla karşılaşan var mı? Sevinemiyorum da
Benim 10. Gün beta 8 çıktı canım cuma günü kalp atışı için kontrole gidicez

dün 61 çıkmışdı bu gün 70 çıktı ama doktorum önceki tahlili başka yerde verdiğim için onu dikkate alamayacağını kendi labrtvrna güvendiğini söyledi. 2 gün sonra tekrar tahlile çağırdı
hiim anladim canim olabilir du bakalim 2 gun daha bekle bosu bosuna uzme kendini bebegine yazik allahin izniylen guzel sonuclar alicaksin insalah lutfen kotu birsey dusunme

10 kalınlıkla dün transferim oldu🤩bence normal...olmasaydı iki üç gün sonra gel derdi zaten...risk almaz asla sağolsun,negatif veya pozitif sonuç nolursa olsun ben doktoruma güveniyorum.çok konuşmaz,serin bi adamdır ama gereğini yapar,Allah var.

Yaa canım benim Allah razı olsun yeni yeni alışıyorum ikiz fikrine 🙈Sen ne aşamadasın transfer oldun sanırım
Allahım sana bağışlasın onları inşallah 🤗🤗🤗😍yok be canım daha embriyolarin 4.gunu yarın bakalım kaç tanesi 5.gunegidecek dondurulacak bi hafta içinde adet olcam histereskopi yapilacak transfer önümüzdeki aya kaldı dr bu defa donmuşdemeyelim dedi bakalım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hepimizin kucağını hayırlısı ile doldursun 🤗dualarım hepinizle rabbim sag salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah 🤗🤗insan bebeğini kaybedince kimse bu acıyı yasamasin istiyor 😔sanırım bu durumu en iyi sen biliyorsun 😔allahım bi daha yasatmasin o acıyı 😘😘😘🤗🤗

Kan verdim ilaç verdi aynı ilaçları sonuca göre baslicaz rahim uygun şimdi dedi kizlar kahve olayinida dedim ben sigara bıraktığım için iciorum şu anda onermioruz bı tane iç sigara icmektensr dedi yok onu icmiorum dedim kahve onermio yani 😔 bana yine aynı ilaçları yazdı kan bekliorum😌

valla iki üç kelime eder,muhabbeti yoktur ama düz mantık işini yapar😬iyi kalınlık pztsi yapıoruz dedi tamam... dünde çözüldü sorun yok bol şans dedi ...tamam.sonra işte arada arayıp soru soramassın zira zaten dönmez herşeyi söylemiştir ya bitmiştir onun için.ben misal (kendim için değil yeğen var sigara arada puro içio tedavide) misal transfer sonrası içse acaba bişi olyrmu içi içini yemiş ama içmemekte sıkıntı

Back
X