• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yeni üye oldum. İlk tüp bebek denememiz. Reglimin 2.günü hormon iğnelerine başladım (Gonal F 450- günlük 300) , ultrasonda yaklaşık 15 yumurta görülüyordu. Tedavinin 5.gün sabahında kontrolümde 2 yumurtanın geliştiğini (13mm) iki tanesinin de geriden geldiğini (10mm) söylendi. Gonal F’e ek olarak çatlamayı önleyici iğne de verdi. İki gün sonra yine kontrol var. Gelişen yumurtalar bununla mı sınırlı kalacak yoksa daha sonra gelişiyor mu? Deneyimi olan arkadaşlar yazarsa çok ama çok sevinirim
öncelikle hayırlı uğurlu olsun🤩daha opuya zamanın var...artabilir büyük ihtimalle

haha evet biliyorum kuzum ben iste ilk dusugumden once 1 haftada 3 kere test yapmistim heycandan😁😁😁 bu arada bsii diycem bhgun gittim doktora suan 10 olmus rahim kalinlihi bu arada kistimi aldi doktor ay bir agri yapiyor suan zor duruyorum

da 10 dusuk degil mi perb. gunu tranferfe bi tik buyurmu acaba ya
Canim 8 ustu transfer icin uygun kabul ediliyor. 10 dusuk falan değil. Beni doktor ölçüp 9.6 iken transfere uygun diyip 5 gun sonrasinda da transferi yapti.

Henüz değil tah yavaş düzelen bir hormon her 3 haftada kan vericrm sonra tam anlamıyla düzelince hazırlıklar başlar ama ovitrelle vurulmam gerekiyor oda iyotlu nasıl olack bilmiyorum iki doktor birbiri ile görüşecek telefonda
Ovitrelleyi ne için yapacaktı canım tutunması için mi

Kızlar dün transfer oldum bugün kabız oldum karnım davul gibi ilaçların etkisi oldu sanırım. Ne önerirsiniz gün kurusu yedim ama daha bir etkisi olmadı 🥺🥺
bende dün oldum...davul gibiyim sanki hava dolu zeplin gibi garip bir hassasiyet var ancak illa yapacam diye zorlamayın afedersin gelince yaparsınız,bol lif...kayısı,zeytinyağlı ev yemekleri olumlu anlamda etkiler...benim sorum sende dünntransfer olmuşsun? afedersin devamlı ıslak gibi misin? ben titizlikten ölecem ya...sanki yapış yapışım

Yeni üye oldum. İlk tüp bebek denememiz. Reglimin 2.günü hormon iğnelerine başladım (Gonal F 450- günlük 300) , ultrasonda yaklaşık 15 yumurta görülüyordu. Tedavinin 5.gün sabahında kontrolümde 2 yumurtanın geliştiğini (13mm) iki tanesinin de geriden geldiğini (10mm) söylendi. Gonal F’e ek olarak çatlamayı önleyici iğne de verdi. İki gün sonra yine kontrol var. Gelişen yumurtalar bununla mı sınırlı kalacak yoksa daha sonra gelişiyor mu? Deneyimi olan arkadaşlar yazarsa çok ama çok sevinirim
Arkadaşımda 2 tane ile başladı canım sonra arttı. İnşallah güzel kalitede yumişlerin olur🥰

Kızlar dün transfer oldum bugün kabız oldum karnım davul gibi ilaçların etkisi oldu sanırım. Ne önerirsiniz gün kurusu yedim ama daha bir etkisi olmadı 🥺🥺
Canım sabah aç karnına ye kayısı kurusunu üzerine de ılık su iç. Ama yarım saat bir saat sonra kahvaltı yap. İnşallah faydası olur

Arkadaşımda 2 tane ile başladı canım sonra arttı. İnşallah güzel kalitede yumişlerin olur🥰
İnanın iki tanesi gelişiyor ve bunların da akıbeti belirsiz diye çok kaygılanmıştım. Çünkü forumda içi boş veya embriyoya dönüşemeyenleri okumuştum. İçimi rahattınız, çok sağolun. Dilerim gönlünüze göre olur her şey🙏🌼🙏

Ara ara aklıma gelmiyor değil 1 yada 2 kez kaçamak yaptim yalan yok 🙈🤭
yani insanız sonuçta🤷kendinizi suçlamayın...sigaraya gelene kadar,kızım tavandaki avizeyi kırdı,pudingten resim yapmış koltuklara sabahtan beri iş yapıyorum sağolsun🤩zaten tutacağı varsa tutar...napim cam mı batsın oramıza buramıza dedim topladım,koltuğu sildim...kedinin wcsine ben olmasam kimse bakmaz onuda temizledim.herşey Allahtan...

İnanın iki tanesi gelişiyor ve bunların da akıbeti belirsiz diye çok kaygılanmıştım. Çünkü forumda içi boş veya embriyoya dönüşemeyenleri okumuştum. İçimi rahattınız, çok sağolun. Dilerim gönlünüze göre olur her şey🙏🌼🙏
İnsallah canım sende gönlünü ferah tut hatta o arkadaşım hamile bile 🥰 güzel haberler verelim inşallah birbirimize

yani insanız sonuçta🤷kendinizi suçlamayın...sigaraya gelene kadar,kızım tavandaki avizeyi kırdı,pudingten resim yapmış koltuklara sabahtan beri iş yapıyorum sağolsun🤩zaten tutacağı varsa tutar...napim cam mı batsın oramıza buramıza dedim topladım,koltuğu sildim...kedinin wcsine ben olmasam kimse bakmaz onuda temizledim.herşey Allahtan...
Yaaaa canim benim cocuklar boş dururmu bak sen şuna pudingten resim yapmak nerden gelmiş aklına canim benim ya kolay gelsin cnm sana yinede yorma kendini tabiki hersey allahtan 💕

Yaaaa canim benim cocuklar boş dururmu bak sen şuna pudingten resim yapmak nerden gelmiş aklına canim benim ya kolay gelsin cnm sana yinede yorma kendini tabiki hersey allahtan 💕
Nihan'ın aklına gelir abi,ben şaşırmuyorum...geçen yaz ufak havuzda yüzme öğretcem diye öldüm bittim,büyük havuza götürdüm şaaaaak atlamaz mı...e dedim aklım gitti ya benim neden yaptın ki...eee o kadar öğretmiştin bunu hakkettin dedi🙆 denişik bir kuşak bizden farklı ama ben titiZim azıcık

anormal kabul ama mesela dekorasyon dergisindeki gibi severim yataklar toplu,kırışmamış çarşaflar,perdeler düz,yerler boş olmalı...temzlikten ziyade düzende aşırı severim

bende dün oldum...davul gibiyim sanki hava dolu zeplin gibi garip bir hassasiyet var ancak illa yapacam diye zorlamayın afedersin gelince yaparsınız,bol lif...kayısı,zeytinyağlı ev yemekleri olumlu anlamda etkiler...benim sorum sende dünntransfer olmuşsun? afedersin devamlı ıslak gibi misin? ben titizlikten ölecem ya...sanki yapış yapışım
Yok değilim canım. Sabahları oluyor bir ama progesteron hapı ben fitil olarak alıyorum o geri geliyor biraz. Eğer sende benim gibi kullanıyorsan o geri geliyordur ıslaklığı yüzdendir

Back
X