- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.981
Amin amin canim.ayy hadı bakalım hayırlı haberlerınız alırız canım ınsallahh rabbım yardımcın olsun ınsallahhhhhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin canim.ayy hadı bakalım hayırlı haberlerınız alırız canım ınsallahh rabbım yardımcın olsun ınsallahhhhhhhh
Canim simdi gördüm çok üzüldüm rabbim sabrını artırsın sen bilirsin tabi hani dondurulmuslar için bence biraz bekle en az 2 adet dönemi diğer deneme için hem bedenen hemde ruhen dinlenmiş olursun çok şükür dondurulmuş varmış rabbim birdahakinde yüzünü güldürsün inşallahkizlar maalesef sonucum negatifzaten anlamistim hayirlisi degilmis simdi cuma tekrar gidicem ve dondurulmus olanlari yapicaz insan cok üzülüyor cünkü tüp bebek gercekten hem maddi hem manevi cok yorucu bir sürec insallah ikinci denememde tutar .
Canim bu 3 çizginin oluşup olmadığı ne zaman belli oluyor yani gün olarak kaçıncı gün adetin 2..Günü başlıyoruz ya ilaçlara bu kaçıncı gün belli oluyor benim uzaktan takip olacak acaba o zaman doktorum gel dermi transfer oncesi kaçıncı gün ki acaba ..Catlak-kurabiye kizlar sonucum güzel çıktı basliorum ilaçlara şükür muhtemelen 23 u gbi dedi ama bı iki kez daha gitcem üç çizgi
PlutonMerkez yine gorunmezse dedi olabilir dio ama bana senin ilk ti demi dedi bildiği halde çift mi yapcak çünkü dier embriyoyu koycakmis
benm 2gündür kasık göğüs ağrım oldu ama transferden öncede vardı bu ağrılar.suan birşey yok gayet stabil durumdayımAhh ahh benim de ömrüm gecti oralardaa nasil ozluyorum anlatamamm, senede bir gidersem yine iyi..Nasil gidiyo canim okuyorum herkeste ya belirti yok ya adet sancisi, sende durum ne
![]()
Valla bende iki ay önce transfer hazırlığında tanıştım bu üç çizgiyle ilk gittik bugünkü gbi kan verdim rahim güzeldi tamam dedi içtim 7 8 gün sonra gittimde kalınlaşmış ti 10 11 ama bu kalınlıkta o çizgi görünmesi gerekir dedi malesef iptal yedim bı iptal de kan sonucumdan yemistim ondan bugün stresli bı gundu yani herkesr olan bişe. Değil sakin takılma canim sen bugün sordum yine olurmu belki olur bilemeyiz ondan bende korku var Allah yardımcımız olsun canımCanim bu 3 çizginin oluşup olmadığı ne zaman belli oluyor yani gün olarak kaçıncı gün adetin 2..Günü başlıyoruz ya ilaçlara bu kaçıncı gün belli oluyor benim uzaktan takip olacak acaba o zaman doktorum gel dermi transfer oncesi kaçıncı gün ki acaba ..
Hayırlı haberler alırsın inşallahBende cuma gidicem kese için 6+ 2 olacak bakalım neler göreceğizsenin ultrasona göre bebek önde gidiyor demek ki maşallah sağlıklı olsunlar da artık her an farklı bir heyecan
![]()
He kız ama beleşe yapıyorlar ya bu deneyleriBanada transfer günü yaptı o iğneyi .her doktor başka başka deniyor işte kobay gibi olduk![]()
Himmm anladim canim cok şükür bu sefer rast gitmiş inşallah da hep rast gider bundan sonraValla bende iki ay önce transfer hazırlığında tanıştım bu üç çizgiyle ilk gittik bugünkü gbi kan verdim rahim güzeldi tamam dedi içtim 7 8 gün sonra gittimde kalınlaşmış ti 10 11 ama bu kalınlıkta o çizgi görünmesi gerekir dedi malesef iptal yedim bı iptal de kan sonucumdan yemistim ondan bugün stresli bı gundu yani herkesr olan bişe. Değil sakin takılma canim sen bugün sordum yine olurmu belki olur bilemeyiz ondan bende korku var Allah yardımcımız olsun canım![]()
Bende sevmiyorum kuzum ya ama onun için bile sabırsızlanıyorumEvet ismi farklı iki tane var bunu yazmış antibiyotik progestana merak ediorum bende sonlara doğruysa vaktim var fitil sevmiorum![]()
Aminn inşallah canım Rabbim eli boş çevirmesin kimseyiTeşekkür ederim saolunbugün adetin 3. Günü gittim doktora. Tahliller güzel çıktı ilaçlara başladık 1 hafta sonra kontrole gidicez. Yüzdüm kuyruğuna geldik rabbim uğraşlarımızı mutlulukla sonuçlandırsın inşallah i. Hem benim hem de uğraş veren tüm kadınların .
Canim burda çok karşılaştım uzaktan takip yapılan doktorla r uygun durumu belirlio bizde aynı şehirde değiliz daha az gidioruz mesala doktorun ayarlamıştır biz çok kafamıza takıyoruz kiziorum kendime deHimmm anladim canim cok şükür bu sefer rast gitmiş inşallah da hep rast gider bundan sonra
Canim benim doktorum uzakta yani aynı ilde değiliz bana bu adet değil diğer adetin 2. Günü bazı tahliller(e2 lh progesteron)onları istedi bana gönder ilaç takvimi oluşturacağım dedi bende hoca ultrason görüntüsü lazim olur mu ona göre kendime doktor ayarlayalım dedik hayır kan tahlili yeterli olur dedi ama herhalde illaki transfer oncesi ultrason muayenesi yapar herhalde o zaman unutmayayım da sorayım![]()
Senin şuanda hangi aşamada canım evet aslında bende alayım bütün ilaçlarımı sonra bebise kavusalim istiyoruz benceBende sevmiyorum kuzum ya ama onun için bile sabırsızlanıyorum
Aminn inşallah canım Rabbim eli boş çevirmesin kimseyi![]()
Amin canım inşallahHayırlı haberler alırsın inşallahaynen maşallah canım ultrason da önde gidiyoruz sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah
9 ay boyunca bitmeyecek bir heyecan Rabbim isteyen herkese yaşatsın
![]()
yaa ah zalım hayatHe kız ama beleşe yapıyorlar ya bu deneyleribide üstüne bizden para alıyorlar ah ulan zalım dünya
![]()
Sende erkenden yapmışssın3. Gün dondurulmuş embriyo, 7. Günümdeyim sizce var mı bişeyler
Evt canım yapıyorlarKizlar ya bir sey sorcam. Persembe test yaptırmaya gidecektim ama esim cuma gidelim diyor. Devlet hastanesinin acil bölümüne gitsek perşembe akşamı hamilelik kan testini yaparlar mı?
Benim perşembe kontrolüm var canım. Bakalım hangi aşama bilmiyorumSenin şuanda hangi aşamada canım evet aslında bende alayım bütün ilaçlarımı sonra bebise kavusalim istiyoruz bence![]()
Ne diycem acile gidip sira alip kan testi yapin mi diycemEvt canım yapıyorlar![]()
Hahah bence de bu deneyleri kabul edene tüp bebek hediye olacaktıyaa ah zalım hayatüste para veriyoz beleş bari olaydı