• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım ben ilk baştan bir perinatolğa gittim ama doçent Prof falan değil operatör. İleri haftalarda ikiz olduğu için daha iyi bir ğerinatoloğa geçebilirim. Bu arada bana vitamin vermedi ya 😒 unuttu mu acaba beni sakinleştirmekte uğraştı daha çok 😂
Bu son gıttıgın perınatolog deıl mı..
Bak buna bundan yazdı

Eklentiler

• IMG_20211006_174044.webp
    IMG_20211006_174044.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 34
Çok iyiiii yarın çıkar kanda bence benim üçüncü gün embriyosuydu doktorum dokuzuncu gün bile çıkardı dedi 🤩
Bende yarın evdemi yapsam yoksa direkt kanmı versem bilemedim canım birde acayip karnım şişti bi kaç gündür gergin agrıyo sabahları bulantım var bugün ne yesem geri geldi ne yapcamı da sasırdm bu agrıdan tutup tutmadığını bile düşünemez oldum gecer dedim ama yok gecmedide

I iklime_06 canım muayeneden geldim. Bebekler iyi çok şükür ikisinin de kalbini duydum 🤲🏻🖤 geçen günkü doktor karından baktığı için göremedi sanırım. İçim ferahladı biraz kalp atışlarını duyunca
Maşallah canım gözün aydın Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲😊

Devlette tup bebek raporu alıp ozelde biz 6500 tl ye yaptirdik canim. Devlette sanirim para ödenmiyor. Basaksehir cam sekura hastanesi, zeynep kamil hastanesinde tup bebek raporu eger şartlarını sağlıyorsa çıkartabilirsiniz.
Amh 1 in altında ise veya esinde sperm sayisi cok cok düşükse cok rahat veriyorlar rapor ugrastirmiyorlar.
Devlette sadece ilaçların bir kısmına ve transfere ücret ödüyorsun canım

Kızlar nasılsınız 😇 devlet hastanelerinde tüp bebek işlemleri için ücret ödeniyormu ve prosedür nedir bilgisi olan banada bilgi verebilirmi 😉🤔
Testler tahliller ücretsiz canım rapor için kurul geziyorsun kurul için bir miktar para ödüyorsun hersey tamam olduktan sonra ilaçların bir kısmına ve transfere ücret ödüyorsun

Yok canim ya iki tane. Allah korusun ya ucuz olmasin. Ikizden bile korkuyorum ben.
Hayırlısı olsun sağlıklı olsun Rabbim nasibine neyi yazdıysa onu yasicaksin canım gözün aydın olsun 🤗🤗 ikiz olmayada bilir benim değere göre büyük ihtimal ikiz demiştik ama birisi tuttu değere aldanmamak lazım Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲

Hayırlısı olsun sağlıklı olsun Rabbim nasibine neyi yazdıysa onu yasicaksin canım gözün aydın olsun 🤗🤗 ikiz olmayada bilir benim değere göre büyük ihtimal ikiz demiştik ama birisi tuttu değere aldanmamak lazım Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲
Ben hep saglikla gelsin diyorum. Ikiz tek farketmez. Allah kalbimize verdiği mutluluğu sondurmesin insallah. Saglikla devam etsin, saglikli bebisler olsun.

Arkadaslar gebelikle birlikte crp testi yaptırdınız mi? Benim crp degeri yuksek cikmis 12 gozukuyor. Referans aralığı 0 ile 6 arasi.
Hamilelikte bildigim kadariyla yükseliyor ama 12 olmus ya. Moralim bozuldu. Dusuk falan mi yaşayacağım anlamis degilim

N nurt56373 canim ses Seda cikmiyor senden, iyi misin? Yolundadir insAllah hersey, ne zaman bi dahaki kontrolun
Kuzumm yaa sen beni merakmı ettin canımsınn❤️ Kuzum vallahi bi kaç gündür kötüydüm mide bulantısı falan :( bide sancım vardı korkuyordum kaç gündür bugun kontrole gittim çok şükür skntı yok için rahatladı ☺️ Senn nasılsınn

Back
X