• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yarin transferim oldugu icin, benimde bugun dip kose temizlik gunu. Bakalım kac gun dayanır
valla dayanmıyor,en azından beni tatmin etmiyor...camlardan tut,eksik ampullere,nevresimlere,dolap içlerine kadar didik didik ettim,boyaları kalkmış alanları kamufle ettim ,oyuncakları sınıflandırdım.çamaşır dolaplar vs vs.deli gibi yaptım.bugün 3.gün,ama yapmamış gibi...şimdi çizelge yapıyorum olumlu-olumsuz durumunda plan çizelgesi...ona uyacağım inşAllah ama geçmek bilmiuor...şimdi bide manyak kafamda şunı kuruyorum olumsuzsa ve boşuna bekliyosam ben? günleride yakmış olcam🤷yaa benim kafa yandı bayağı...boşverin siz beni

Kizlar benim kan testi cikti. 121 cikti. Deger cok yuksek geldi. Umarim dis gebelik falan değildir. Korkmaya basladim
Canımm korkma benim değerim test günümde 2200 çıkmıştı 😂 doktorum muayneyengelmeden önce kesin ikiz dedi ikiside çift embriyoydu 5.güm aa hemde ama tek gördük keseyi bazen değerler yüksek çıkıyor ona aldanmamak lazım ama hayırlısı neyse o olsun ❤️

Canim benim de dusuk ve kalp durmasi oluyordu. Ngs yaptirdik biz o yuzden. Embriyo basina 300 dolar odedik. Iyi ki de yaptirmisiz. 11 tane embriyo ngs ye girdi sadece 4 unun tum kromozomlari saglikli geldi. Yaptırmamak hasta olan 5. Gun embriyolari koyulsa yine dusuk kurtaj vs yaşayacaktım.
Bir de tutmama varsa geçici menapoz ignesi kullandığım sonrasinda transfer deneme doktorunuz. Bi danışın benim bu defa oyle yapildi. Cogu doktor oyle yapiyor artik.
Benimde öyle yapıldı canım lucrin vuruldum sonra transfer oldu ama yinede hiç tutunmadı yumurtalarımda çok kaliteliydi 🤔 benmi biryerde yanlış yapıyorum acaba artık böyle düşünmeye başladım 😔

bugün yaptım cnm tek çizgi hayrlısı .6.gün bugün yarın tekrarlıcam bakalm ümidim yok ama
Canım altıncı günde nasıl idrarda çıksın yaa 🤔 kanda bile sekizinci gün oda belki sen daha iyi biliyorsun bunu 😊 kendimize gelince Bi degişiyor duygu fikir galiba 🤭 hemen üzme kendini kanına baktırırsın

Kan verdım 1saat önce adet agrılarım var zaten sonuc 0,100 yani negatif olsa az da olsa zaten kanda cıkardı.kısmet değilmiş Allah sizlere nasip etsin sağlıcakla
Halleycim hem idrar hem kan için çok erken değil mi yaa, du bakalım idrara 8-9. Günlerde bakarsın yine, tam gününde de kan testi yaptırırsın belki de geç döllenme olmuştur hemen umudunu kesme lütfen🙏

Benimde rezervim düşük üç dört tedavide bir yumurta oluyor 😔 ben kaçtane nezaman biriktirip göndereyim ki yaşımda 39oldu artık
Benim de yas 38 canim.
Hic moralini bozma canim. Eninde sonunda olacak insallah. Her zaman umutlu ol. Benden de toplamda 4 defa yumurta toplandi. Dusukler kurtajlar vs. Cok zor bir yol gercekten yaşadıklarımız.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canim lucrin igne yapıldıktan 20 gun sonra kontrole gittim ben sonrasinda estrofem e başlayıp 2 hafta kullandıktan sonra tekrar kontrol oldu ve prolutex oksapar gibi igneler eklendi. 6 gun sonra da transfer oldum.
Yani transferden neredeyse 45 46 gun once igneyi olmustum .
Anladim canim aynı şekilde bana da doktorum söyledi dediğin gibi yapılacak zaman olarak bu adetimin 21. Günü yapılacak adet olursam ilk gün birinci gun sayılıp 21. Gün yap dedi sonrasındaki adet ile transfere başlanacak.

Ay inşallah bana da sifa olur da güzel haber alırım sonunda insallah canim 😇

Negatif alan arkadaşlarım tek tek alıntı yapmadım. Çünkü insan diyecek bir şey bulamıyor. Ne desek hangi cümleyi kursakta o acıyı hafifletmiyor. Benim ilk tüp bebek denemem ama daha önce sayısız negatiflerim var o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Tek duam Rabbim bekletmeden bu acınızı unutturacak hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin en kısa zamanda 🤲 🤲

Benim de yas 38 canim.
Hic moralini bozma canim. Eninde sonunda olacak insallah. Her zaman umutlu ol. Benden de toplamda 4 defa yumurta toplandi. Dusukler kurtajlar vs. Cok zor bir yol gercekten yaşadıklarımız.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Rabbim güç kuvvet veriyor çok şükür sonu güzel olur inş 😍 hepimiz için💞

Negatif haber alan arkadaşlarım Rabbim içinize ferahlık versin hayırlı zamanda çok aratmadan nasip etsin inşallah pes etmek yok yola devam dualarım sizlerle🤲💕 pozitifi gören arkadaşlarım gözünüz aydın sağlıkla devam etsin hayırlısı ile kucağınıza almak nasip olsun inşallah 😍🥰

Back
X