- 10 Temmuz 2020
- 89
- 123
- 23
- 36
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #6.461
İçini rahatlatmak için kan versen tekrar en azından birşey varsa da ilaçlara devam edersinAmin canım inş hepimşze saglıkla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçini rahatlatmak için kan versen tekrar en azından birşey varsa da ilaçlara devam edersinAmin canım inş hepimşze saglıkla![]()
Erken gebelik testinde bile çıkmadı 14 gün çıktı
Aminnn canım Allah razı olsunRabbim kucağına almayı nasip etsin inş saglıkla canım
![]()
![]()
Biraz düşüneyim cesaret edersem baktırırım belki kanda tekrarİçini rahatlatmak için kan versen tekrar en azından birşey varsa da ilaçlara devam edersin
Ben umut vermek istemem ama olumsuz olmak da istemem. Bak benim doktorun başına ne geldi geçtiğimiz hafta Nisan ayında transfer yapıyor bir hastaya kadincagiz test günü gidip kan veriyor negatif. Yanlış cikmis sonuc yaptırdığı yerde. Tabi ilaçları falan da bırakmış. Aradan 6 ay geçiyor vücut düzelmedi regl olamıyorum diye kontrole gidiyor birde dondurulmuslar var onlar için. Doktor muayene ediyor 6 aylik hamile kadın sok doktor şok 6 aylik hamile olduğunu cinsiyetini kalp atışını hepsini bir anda öğreniyor kocasını arayıp kalp atışı dinletiyorlar. Allah ol derse olur emin ol.Kız sen beni heyecanlandırdın heee
ama ilaçları bıraktım yaa
![]()
Canım sende mi Yasemin hocanın hastasısın aynısı geçti içimden ama yazamadım ümitlendirmemek için herşey Allah dan yeterki ol desinBen umut vermek istemem ama olumsuz olmak da istemem. Bak benim doktorun başına ne geldi geçtiğimiz hafta Nisan ayında transfer yapıyor bir hastaya kadincagiz test günü gidip kan veriyor negatif. Tabi ilaçları falan da bırakmış. Aradan 6 ay geçiyor vücut düzelmedi regl olamıyorum diye kontrole gidiyor birde dondurulmuslar var onlar için. Doktor muayene ediyor 6 aylik hamile kadın sok doktor şok 6 aylik hamile olduğunu cinsiyetini kalp atışını hepsini bir anda öğreniyor kocasını arayıp kalp atışı dinletiyorlar. Allah ol derse olur emin ol.
Evet canımCanım sende mi Yasemin hocanın hastasısın aynısı geçti içimden ama yazamadım ümitlendirmemek için herşey Allah dan yeterki ol desin![]()
Hatta paylaşmıştı 8 li başlayan bi değer sendin o zamanEvet canım![]()
Ay evet bitcoin falan yazmıştıHatta paylaşmıştı 8 li başlayan bi değer sendin o zaman![]()
Nasıl ya 6 ay hiçmi sorgulamamiş neden adet olmuyorum diye bi sorun var diye düşünür insan hamilelik aklına gelmese bile ama mucize gibi mucize olmuş buBen umut vermek istemem ama olumsuz olmak da istemem. Bak benim doktorun başına ne geldi geçtiğimiz hafta Nisan ayında transfer yapıyor bir hastaya kadincagiz test günü gidip kan veriyor negatif. Yanlış cikmis sonuc yaptırdığı yerde. Tabi ilaçları falan da bırakmış. Aradan 6 ay geçiyor vücut düzelmedi regl olamıyorum diye kontrole gidiyor birde dondurulmuslar var onlar için. Doktor muayene ediyor 6 aylik hamile kadın sok doktor şok 6 aylik hamile olduğunu cinsiyetini kalp atışını hepsini bir anda öğreniyor kocasını arayıp kalp atışı dinletiyorlar. Allah ol derse olur emin ol.
AaaaaBen umut vermek istemem ama olumsuz olmak da istemem. Bak benim doktorun başına ne geldi geçtiğimiz hafta Nisan ayında transfer yapıyor bir hastaya kadincagiz test günü gidip kan veriyor negatif. Yanlış cikmis sonuc yaptırdığı yerde. Tabi ilaçları falan da bırakmış. Aradan 6 ay geçiyor vücut düzelmedi regl olamıyorum diye kontrole gidiyor birde dondurulmuslar var onlar için. Doktor muayene ediyor 6 aylik hamile kadın sok doktor şok 6 aylik hamile olduğunu cinsiyetini kalp atışını hepsini bir anda öğreniyor kocasını arayıp kalp atışı dinletiyorlar. Allah ol derse olur emin ol.
Hormonlar ilaçlar benim de aklıma gelmezdi herhalde muzice işte Allah'ın işiNasıl ya 6 ay hiçmi sorgulamamiş neden adet olmuyorum diye bi sorun var diye düşünür insan hamilelik aklına gelmese bile ama mucize gibi mucize olmuş bu![]()
Yaaaa senin paylaşımdan sonra aynı zamanda transfer olduğumuz arkadaş içinde ümitlenmiştik çok ama nasip herşey tabiAy evet bitcoin falan yazmıştı![]()
Dimi yani bide işlemden geçmişsin olman lazımNasıl ya 6 ay hiçmi sorgulamamiş neden adet olmuyorum diye bi sorun var diye düşünür insan hamilelik aklına gelmese bile ama mucize gibi mucize olmuş bu![]()
Zaten adet düzensizliği olan biriydi benim anladığım canım ama çok duygulanmıştım bendeNasıl ya 6 ay hiçmi sorgulamamiş neden adet olmuyorum diye bi sorun var diye düşünür insan hamilelik aklına gelmese bile ama mucize gibi mucize olmuş bu![]()
Amin bu sefer nasip olur inşallah canımYaaaa senin paylaşımdan sonra aynı zamanda transfer olduğumuz arkadaş içinde ümitlenmiştik çok ama nasip herşey tabi
Rabbim kucağınada almayı nasip etsin![]()
5.gün embriyosu ise çıkardı ama 3.günü bilmiyorum canım.Evt canım onuncu gün test günümdü ben dokuzuncu gün akşam yaptım negatif çıktı bırak dedileraz önce kaset test yaptım 14.gün olsa çıkardı dimi
Ama burda çok gördüm üçüncü embriyosu sekizinci gün onuncu gün kaset testte çıkmış çok kişi vardı5.gün embriyosu ise çıkardı ama 3.günü bilmiyorum canım.
İçinde şüphe kalmaması için bi kere daha ver kan canım sağlık ocağında da verebilirsiniz sabahtan hemennAaaaaben napayım şimdi yaa
Eşimde testin sonucunu alınca ben emin olamadım başka yerde tekrar yaptıralım dedi ben istemedim yaaa
![]()
Yani hani 1 ay 2ay tamam beklerim ama sonra derimki acaba kistmi oldu bişeymi oldu tedavide der bi doktora hiç olmadı aile hekimine ya ben tedavi gördm adet olamıyorum diye sorardım ama nasibi sınavı o şekildeymiş demekki onundaDimi yani bide işlemden geçmişsin olman lazım![]()