• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

🧐😳 Kız sen beni heyecanlandırdın heee 😇 ama ilaçları bıraktım yaa 😔
Ben umut vermek istemem ama olumsuz olmak da istemem. Bak benim doktorun başına ne geldi geçtiğimiz hafta Nisan ayında transfer yapıyor bir hastaya kadincagiz test günü gidip kan veriyor negatif. Yanlış cikmis sonuc yaptırdığı yerde. Tabi ilaçları falan da bırakmış. Aradan 6 ay geçiyor vücut düzelmedi regl olamıyorum diye kontrole gidiyor birde dondurulmuslar var onlar için. Doktor muayene ediyor 6 aylik hamile kadın sok doktor şok 6 aylik hamile olduğunu cinsiyetini kalp atışını hepsini bir anda öğreniyor kocasını arayıp kalp atışı dinletiyorlar. Allah ol derse olur emin ol.

Ben umut vermek istemem ama olumsuz olmak da istemem. Bak benim doktorun başına ne geldi geçtiğimiz hafta Nisan ayında transfer yapıyor bir hastaya kadincagiz test günü gidip kan veriyor negatif. Tabi ilaçları falan da bırakmış. Aradan 6 ay geçiyor vücut düzelmedi regl olamıyorum diye kontrole gidiyor birde dondurulmuslar var onlar için. Doktor muayene ediyor 6 aylik hamile kadın sok doktor şok 6 aylik hamile olduğunu cinsiyetini kalp atışını hepsini bir anda öğreniyor kocasını arayıp kalp atışı dinletiyorlar. Allah ol derse olur emin ol.
Canım sende mi Yasemin hocanın hastasısın aynısı geçti içimden ama yazamadım ümitlendirmemek için herşey Allah dan yeterki ol desin 🤲

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-21-13-27-08-095_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2021-09-21-13-27-08-095_com.instagram.android.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 45
Ben umut vermek istemem ama olumsuz olmak da istemem. Bak benim doktorun başına ne geldi geçtiğimiz hafta Nisan ayında transfer yapıyor bir hastaya kadincagiz test günü gidip kan veriyor negatif. Yanlış cikmis sonuc yaptırdığı yerde. Tabi ilaçları falan da bırakmış. Aradan 6 ay geçiyor vücut düzelmedi regl olamıyorum diye kontrole gidiyor birde dondurulmuslar var onlar için. Doktor muayene ediyor 6 aylik hamile kadın sok doktor şok 6 aylik hamile olduğunu cinsiyetini kalp atışını hepsini bir anda öğreniyor kocasını arayıp kalp atışı dinletiyorlar. Allah ol derse olur emin ol.
Nasıl ya 6 ay hiçmi sorgulamamiş neden adet olmuyorum diye bi sorun var diye düşünür insan hamilelik aklına gelmese bile ama mucize gibi mucize olmuş bu 🙏🤍

Aaaaa😳😳😳 ben napayım şimdi yaa 🤔 Eşimde testin sonucunu alınca ben emin olamadım başka yerde tekrar yaptıralım dedi ben istemedim yaaa 😔

Back
X