• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yani hani 1 ay 2ay tamam beklerim ama sonra derimki acaba kistmi oldu bişeymi oldu tedavide der bi doktora hiç olmadı aile hekimine ya ben tedavi gördm adet olamıyorum diye sorardım ama nasibi sınavı o şekildeymiş demekki onunda
Ben menepoza mı girdim gibi birsürü şey düşünürdüm yani 🤣

Kızlar bugün afetimin ikinci günü geçen hafta bugun opu olmuştum dr muayene etti rahim iyi toparlıyor dedi haftaya cuma histereskopi yapacak önümüzdeki ayda tranfer inşallah 🤗🤗🤗ben çok sevdim senin embriyolari diyo😂😂😂çok umutluyum sizden diyo la 7.denemem neyin umudu😂😂bi ben umutlu değilim bizden 😁neyse gebelik olursa kebap istiyorum dedi gebelik olsun koyun keseriz sana dedim😂😂😂😎😎😎valla deli gibi tranfer oluyum istiyorum sonra onların varlığı bile ici mi rahatlatıyor bırakayım orda kalsınlar diyorum 😁saçma sapan duygular içindeyim 🙈🙈🙈🙈🙆

Kızlar bugün afetimin ikinci günü geçen hafta bugun opu olmuştum dr muayene etti rahim iyi toparlıyor dedi haftaya cuma histereskopi yapacak önümüzdeki ayda tranfer inşallah 🤗🤗🤗ben çok sevdim senin embriyolari diyo😂😂😂çok umutluyum sizden diyo la 7.denemem neyin umudu😂😂bi ben umutlu değilim bizden 😁neyse gebelik olursa kebap istiyorum dedi gebelik olsun koyun keseriz sana dedim😂😂😂😎😎😎valla deli gibi tranfer oluyum istiyorum sonra onların varlığı bile ici mi rahatlatıyor bırakayım orda kalsınlar diyorum 😁saçma sapan duygular içindeyim 🙈🙈🙈🙈🙆
Rabbim İnş bu kez kavuştursun 😍💞

Canım inşallah bu sefer çok güzel haberler alırsın ama hep olumlu düşün güzeli çağar bu sefer olacak diye diye başla tedaviye Rabbim hayırlı şekilde hamilelik nasip etsin sana 🤲🤲🤲

Ben geldim 🙃

7 Ekim 3. Gün embriyosu taze transfer
Beta HCG
10. Gün - 8,22
12. Gün - 25,05
14. Gün - 81,80
16. Gün - 204,10
18. Gün - 330,60
20. Gün - 557,28
22. gün - 801 (yoğun birkaç saat süren kanama)
24. Gün - 1247

Bugün de çok şükür ultrasonda 6+4 kalp atışını gördük. İnşallah bu sefer kucağımıza aldığımız günü görürüz. Darısı tüm evlat hasreti çekenlere inşallah dualarımdasınız. 🙏
Hayirli olsun canim kalp atisini da duymussun elhamdulillah boyle guzel haberlerimiz bol olsun 😍

Back
X