• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Bana hiçbişey vermedi hatta kullandığım ilaçlarına bıraktırdı zaten fazla fazla ilaç kullanacaksın demişti çokta haklıymış 😊
Folik felan mi kullanmadin ne bileyim çok ilaç icioruz bide eksik kullandığım bişe varmı die bakiorum 😍🤣

Bana sadece Decavit verdi canım.
Ekstra folik asit de vermedi. Multivitamin olduğu için içinde folik asit D vitamini hepsi var.
Onu kullaniorum canım bı kaç şey verdi bana benim ondan iştahım açık omega felan B12 prdnol estrofem bide ecopirin herkesin farklı oluyo sanirim 😌

Canim ilaçta icemioruz ama meyve ye bol bide olips felan at ağzına koru yine kendini belki küçük bı nezledir bide bilmiorum yasakmi bize viks suruorum ben ne bileyim bana hep iyi gelio Ağrı'da gripte
Ihlamur içiyorum canım limon bal meyve bir şekilde geçer inşallah ya

Hiç tedirgin olma canım bende rahatsızlandım sinüzitimde azdı hapşırık öksürük ne ararsan vardı kendine bol sarımsaklı et sulu içine ne bulursan at işte çorba yap azda acılı olsun sirke limonda ekle 2 güne toparlarsın şifa olur inşaallah şu an herkes nezle zaten salgın var 😷
Aynen canım çok sağolasın, akşama güzel bir çorba yapayım bende

Kızlar bugün 12.günüm, ilk defa bugün kan verdim, 1043 çıktı değerim. 🥰🥰🥰
Çok şaşkınım yaa. Bu kadar yüksek beklemiyordum. ❤️
5.gün dondurulmuş çift embriyoydu, dondurulmuşlarda yüksek çıkıyor sanırım değil mi?
Cok iyi masallah hayırli olsun 🙏

Kalçadan olan iğne proluton depot muydu
Progynex ti. Oksapar kolda agri yapiyomu zaman gectikce

Ihlamur içiyorum canım limon bal meyve bir şekilde geçer inşallah ya
cnm geçmiş olsun benim.transferden 4 gün snra hafif nezle aldı benide.sürekli meyve yedim ilaç içemedim.ama bana en iyi gelen şey şuydu.
4-5diş sarımsağı rendele üzerine zeytinyağı dök bir kaç saat kapalı kutuda beklet.gece yatarken bir ayağının alt tabanının her yerine sür çift kat çorap giy yat.
o kadar etkili ki bir haftada geçiremediğimi iki gün peş peşe yapınca geçirdi..

Folik felan mi kullanmadin ne bileyim çok ilaç icioruz bide eksik kullandığım bişe varmı die bakiorum 😍🤣
Yok foliğide kes dedi kese görmeye gittiğimde doğum yapacağım doktor başla dedi bana bende artık azaltsın diye bakıyorum çok ilaç çokkk🤣

5.gün dondurulmuş çift embriyoydu, dondurulmuşlarda yüksek çıkıyor sanırım değil mi?
Gozun aydın canım maşallah sağlıkla devam etsin inşallah 🥰

Transfer öncesi nezle olmayı başardım,aferin bana . İnşallah gribe çevirmez, okulda öğrenciler öğretmenler herkes nezleydi malasef.Ne kadar korunsam da geçti, birde mevsim geçişi üşüttüm herhalde.
Canım benim çok geçmiş olsun bol su ve vitaminli şeyler tüket kendine dikkat et sarımsaklı çorbalar yap şifa olsun inşallah

Neler yaptın canım nelere dikkat ettin, belirti filan var mıydı gözün aydııııı 🙏🏼💐🥰

Gözün aydın canım benim 🥰 sağlıkla ilerlesin sürecin sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🥳🥳

Meraba korktuğum başıma geldi gecen sefer ki gibi 7. Günümde kahverengi kanamam ve siddetli bel agrım oldu. bugun 8.günüm ve leke olarak devam ediyor. Doktorumu aradım proluton depot iğne yaptır ve corasprini kes dedi. İdrar testinde iki cızgı cıkıyor ama gıdıp kanda baktırmadım gene kimyasal olucak gibi hissediyorum 😔

Back
X