• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar ben geçen hafta salı ovitrelle vurulmuştum , sabah da gonapeptly vuruldum.Gonapeptly de beta hcg yok sanırım ama ovitrelle de var , bugün test yaptım etkisi gitmiş mi diye bildiğin baya silik çizgi çıkıyor artık yarından itibaren her gün test yaparim ben 🤣

Bugun ilk kontrolum vardi sadece 2 yumurta olmus moralim acayip bozuldu 😞
Adetin 2. gününde mi canım 2 yumurta göründü? Hiç korkma öyle gözüküp daha fazla yumurta elde edilebiliyor hormon ilaçları sayıyı artırıyor, hem 1 yumurta bile değerli benim de amh düşük 4 yumurtam toplanmıştı

Kızlar size bişey soracağım dondurulmuş transfer olacağım kısmetse, doktor kontrolüne gittim 1 yumurtam biraz önden gidiyor 11 mm sizce bu ay transfer olur mu? Yoksa transfer ertelenir mi acaba

İnşallah dediğiniz gibi olur benim de. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum o 2 yumurta da kaliteli olsun diye. Beslenmeme çok dikkat ediyorum, yürüyüşler, takviyeler... Bu arada doktor ultrasondan bakınca gonal-f 300 mg düşük kalmış dedi bir de Menopur 75 mg ekledi yanına. Halbuki geçen sefer sadece gonal-f yeterli olmuştu. Bu sefer neden böyle oldu anlamadım :KK43: Siz hangi dozlarda kullanmıştınız acaba ilaçları?
Benim 300 merionaldı sadece canım bünyeden bünyeye değişiyor takılma doktorun sana en uygun tedaviyi uyguluyordur

Adetin 2. gününde mi canım 2 yumurta göründü? Hiç korkma öyle gözüküp daha fazla yumurta elde edilebiliyor hormon ilaçları sayıyı artırıyor, hem 1 yumurta bile değerli benim de amh düşük 4 yumurtam toplanmıştı
Adetin 5.gunu goruldu. Biri sagda biri solda 10 mm dedi dozu arttirdi. Kucukler var ama yetismez muhtemelen dedi. Amh'im 0.59. sizin kacti?

Canım son 5 gün kala Progestan dex iğne , Progestan fitil, prednol verdi.Bir de tranferden 2 önce omageven serum, transfer günü ve sonrasında da var .Tranferden bir hafta önce ovitrelle vurundum canım.Ha oksapar a başladım Perşembe günü birde pazartesiden beri climara fort bant yapıştırmaya başladım 3 günde 1
Merhaba, siz progestan kullanmaya opudan once mi basladiniz? Ben opudan sonra baslaniyor diye biliyorum benim doktorum da oyle yapmisti yanlis mi yaptik acaba

Hanımlar öncelikle merhaba, transfer olan anne adayları transfer sonrası sakın belirti aramayın.
Zaten belirtiler ilaçlardan kaynaklanıyor hep. 10. Günde kasık ağrısı ile anca başlıyor. Ama akıntı, gohus ağrısı mide bulantısı sakın bunlara takılmayın. Mide bulantısı 5,5-6. Haftada anca başladı. Transfer sonrası 10. Gün sadece arada bir kasık ağrısı vurup geçti başka hiçbir belirti yoktu. Göhüs ağrısı vardı ama ilaçlardan kaynaklıydı. Akıntı falan hiçbiri asla hala başlamadı.

Kızlar merhaba bende 30 eylülde transfer oldum 10.gün 14.81 cıktı.bugün tekrar yaptırıcam inşallah tutunmuştur topiklerim bana.
yaa o zaman ben 8. gün yaptırmakla bildiğin salaklık ettim yaaa ahahaa migren ilacımıda içemiyorum (eşim içme deyyo belli değil daha deyyo) elimde kaldımı şimdi 8.günde kocaman bir belirsizlik.yahu nasıl iş be...başım ağrımasa vallahi gitmicektim teste falan ...artık cumartesine kadar kafamı duvara vurcam ağrıdan...ağrıyla günde geçmez.kolonya ile ov diuo bana ağzına kürekle vurcam

yaa o zaman ben 8. gün yaptırmakla bildiğin salaklık ettim yaaa ahahaa migren ilacımıda içemiyorum (eşim içme deyyo belli değil daha deyyo) elimde kaldımı şimdi 8.günde kocaman bir belirsizlik.yahu nasıl iş be...başım ağrımasa vallahi gitmicektim teste falan ...artık cumartesine kadar kafamı duvara vurcam ağrıdan...ağrıyla günde geçmez.kolonya ile ov diuo bana ağzına kürekle vurcam
Canım bende de migren var ben birazda olsa kesmesi için parol içtim doktor içebilirsin parol demişti

Back
X