• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

İnşallah göreceksin canım 🥰
Nasıl oluyor ki tekrar ultrasona gidince artık tüp bebek muayenesinden çıkıyor mu acaba 🤔
Canım bazen kese ve kalp atışı da pakete dahil oluyor ama bazen de para alınıyor muayene ücreti.Ama sonrasında doktorun sadece tüp bebek yapıyorsa bakmıyor gebelikte muayenesine

Anladım canım, şahsen benim de bu ay kendimden hiç umudum yok daha doğrusu içime olumsuz gibi doğuyor hayırlısı olsun artık. Dondurulmuş embriyonuz var mıydı?
canım benim tekti 5 sene miadı doluyo diye hadi deneyelim dedik hiç aklımızda yoktu...kızımla beraber toplanan 22 yumuştan 5 i döndü...ikisi taze transfer (tek tuttu Allah'a hamdolsun kızım 5 yaşında elinizden öper.) kalan 3 taneden 1 dondurulmaya gidebildi,konulan oydu...başka yumuşum yok.başkada denemeyi düşünmüyorum zaten💛kısmette varsa doğal gelsin,yoksa böyle devam Allah bize sağlık versin dedik.sorun bizde azıcık eşimde hareket ve canlılık problemi vardı bende kilo vardı...ben kiloyu halledince 99 dan 63 e🤣o çözüldü...ama erkekte biraz zaman alır diye yapmıştık tüp o zaman beklemeyelim diye...yani doktor bize hiç olmaz değil ama normal çiftin o ay yüzde yirmibeş şansı varsa sizin yüzde sekiz yüzde on demişti ..artı evvelinden bir kimyasalım ve negatif aşılamam var ...yani bir defa becermişiz nasıl olmuşsa🤣🤣🤣

şimdide misal eşim için keçiboynuzu pekmezi,çakşır ve proxeed plus yapıyoruz haa birde evicap kapsül alıyor.yani desteklemeye devam bu şekilde,birde ben anlıyorum yımurtladığım zamanı hatta sağ mı solmu onu bile anlıyorum🤣🤣🤣 onu değerlendiriyoruz öncesinden iki gün,yumurtlama günü ve ertesi 3-4 günü şeklinde...birde kilomu koruyorum,abarttığım olduğunda yüzüyorum,bisiklet çalışıyorum iki üç gün dikkat ediyorum 65-68 geçmemeye çalışıyorum.bu şekilde...

bana doktorumun hemşiresi söyledi aynen şunu...
"biz hanımları yatırıyoruz 2-3 saat ama anlamı yok Baharcım içleri rahat etmiyor sonra devamlı bizi darlıyorlar" dedi aynen bu...
bak neye benziyor biliyor musunuz? british airwsaysten stewart bir arkadaşım var, cep telefonları çok önemli mi ya uçakta onca yol kapattırıyorsunuz demiştim..."başımız şişiyor aslında hiç etkisi yok,250 kişi aynı anda dıtndıt dandın olmasın diye öyle yapıyoruz,biz içerde şakır şakır konuşuyoruz" demişti bana...bazen doğru olmasa bile insanların kendi faydası için yalanlar,abartılar oluyor...transferde o an önemliymiş,kanülden çıktı rahime gitti ya tamam ya oldu ya olmadı ..sen 12 gün yatsan dahi nafile,kendine zarar veriyorsun psikolojik olarak.zaman geçmiyor,kabızlık oluyorsun,kafada kuruyorsun sonra...
Benim doktorumun hemşiresi de aynı şeyi söyledi. Aslında hiç etkisi yok. Ama tutmadığında malesef ilk suçlanan biz oluyoruz. Şunu şu kadar yatırıyorlarmış, siz beni hemen kaldırdınız diyorlar. O yüzden psikolojik fayda adına yatın diyoruz.”dedi.

birde tutmayan tedavi aylarını mutlaka değerlendirin hanımlar...iyice uyarılmış oluyoruz çünkü...o iki üç ay aslında şanslı sayıyorlar...verilen hormonlar hemen gitmiyo çünkü

Oo 3 yaşındaki çocuğun enerjisine yetişilmiyor anam valla🤣 nerden buluyorlar o enerjiyi hiç mi yorulmazlar 🤭 sen yine de dikkat et kucağına almamaya çalış 🥰 inşallah test gününde güzel haberlerle gelirsin canım 🥰
Kucaklammıyorum hiç. O gelip sarılıp gidiyor. “Halanın karnı çok ağrıyor, dikkatli ol” dediler empati kurabilmesi için. Gelip gidip sarılıyor sadece 😂

Benim gittiğim merkezde 12.gün pozitifi görünce doktorla görüşüyorsun ve bitiyor her şey. 😂
Muayene ücreti 750₺. Ödemeyi yapınca sonraki hafta keseyi de gösteriyo tabii. 😂
750 mi :KK57::KK57::KK57:
Azmış ya 🤣 🤣 kalbime indi rakamı görünce aman zaten her yere para saça saça gidiyoruz mübarek 🤭

canım benim tekti 5 sene miadı doluyo diye hadi deneyelim dedik hiç aklımızda yoktu...kızımla beraber toplanan 22 yumuştan 5 i döndü...ikisi taze transfer (tek tuttu Allah'a hamdolsun kızım 5 yaşında elinizden öper.) kalan 3 taneden 1 dondurulmaya gidebildi,konulan oydu...başka yumuşum yok.başkada denemeyi düşünmüyorum zaten💛kısmette varsa doğal gelsin,yoksa böyle devam Allah bize sağlık versin dedik.sorun bizde azıcık eşimde hareket ve canlılık problemi vardı bende kilo vardı...ben kiloyu halledince 99 dan 63 e🤣o çözüldü...ama erkekte biraz zaman alır diye yapmıştık tüp o zaman beklemeyelim diye...yani doktor bize hiç olmaz değil ama normal çiftin o ay yüzde yirmibeş şansı varsa sizin yüzde sekiz yüzde on demişti ..artı evvelinden bir kimyasalım ve negatif aşılamam var ...yani bir defa becermişiz nasıl olmuşsa🤣🤣🤣
Allah bağışlasın, Allah ona uzun ömürler versin; isterse kardeşi daha sonra katılır aranıza her şey nasip kısmet.

Ben dayanamaidn Aspirin içmeye başladım ya sonuçta geçen denememde içmiştim, intetnetten de araştırdım Benim gen düşük riskini artırabilir diyor içim rahat etmedi valla içimden bir ses iç dedi , tuttu mu tutmadı mi onu bilmiyorum gerçi de

Merhaba bende adetimin ikinci günü gittim bana estrofem ve coraspin başlattı doktor ilk 4 gün estrofem aksam 2 tane başladık sonra artacak deneyimi olan var mı

Simdilik çok şükür yan etki yaşamadım umarım böyle devam eder

Benim gittiğim merkezde 12.gün pozitifi görünce doktorla görüşüyorsun ve bitiyor her şey. 😂
Muayene ücreti 750₺. Ödemeyi yapınca sonraki hafta keseyi de gösteriyo tabii. 😂
Benim gittiğim yerde 3ay orası takip ediyor sonra perinatoloji takip edecekmiş 12. Haftada ikili test için oradan randevu verdiler bana benim tüp bebek doktorum aynı zamanda perinatologda

Hahah sağolun ya deseydin🤭 Ayy ama şükür geride kaldı bak ileride inşallah bebişinle birlikte güleceksiniz 🥰🥰
Aynen öyle canım her süreci benim için bebeğime anlatacağım heyecanlı korkulu komik anılarla dolu Rabbim inşallah o günleri görmeyi nasip etsin 🤲🥰

Belki pozitifi gördükten sonra başlayacak olabilir ikisine de. Çünkü benim arkadaşıma sonra başlamıştı

Aminn canım inşallah 🥰 He valla ne ara oldu nasıl oldu bende anlamıyorum 🤣 1 saat oldu gari çişe gidim mi yaf 🙈
Kuzummm hayırlı uğurlu olsun sımsıkı tutunsun rabbim can versin kan versin ol de olsun inşallah rabbim emeklerinin karşılığını boş bırakmasın canimmmmm🤗🤗🤗🤗😍😍😘😘

Kızlar dikkatimi çekti de gebe kalıp bebeğini kaybeden ne çokmuşuz bu topikte😔inşallah yaşadığımız son kayıplardir inşallah rabbim artık yüzümüzü güldürur evlatlarımızi sağ salim kucagımiza almayı nasip eder😘🙏
Amiiiiiiiiiiin canım, inşallah. 🥰

Back
X