• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yaa yapacağım da yeni tuvalete Gittim namaz için, ikinci kalktığımda yapacagım çok erken biliyorum ama ne yapayım 🤣 Bacaklarım o kadar ağrıyor ki neden anlamadım
Sen ovitrelle etkisi ne zaman geçecek adlı bilimsel araştırmaya katıldın galiba 😁 ama inşallah o çizgi hiç kaybolmasın 😍

Bende dün gece başladım aynı şeyi bende düşündüm sanki geri çıkacak gibi hissettim 🤣 ama sonra uyudum ermiştir herhalde oda😁
Bende işte hiç kipirdamazdik yinede beyaz akıntı gelmiş erimiş ama ayy iğne de çok yakmadi bu seferde neden yakmadi die stres yaptım öle çok acımadı😂😂😂

Bende işte hiç kipirdamazdik yinede beyaz akıntı gelmiş erimiş ama ayy iğne de çok yakmadi bu seferde neden yakmadi die stres yaptım öle çok acımadı😂😂😂
Kız daha ne istiyon😁 yakmadıysa valla şanslısın. Sen merak etme hiç stres yapma gülüm onlar etki ediyordur😍 şimdi embriyo için yatak hazırlıyorsun😍 gelip mışıl mışıl uyuyup büyüyecek.
Ben gece bebek oluşum videolaru izledim yaa ne büyük mucize yaa😍😍😍😍🥺🥺

Zaten duygusaliz onlarıda izledysen kimse tutamaz ama bende görmüştüm mucize bişe şuanda senin içinde ki oluşum🤲🤲🤲🥰🥰 bebeinle ilk gecendi kuzum
Kız daha ne istiyon😁 yakmadıysa valla şanslısın. Sen merak etme hiç stres yapma gülüm onlar etki ediyordur😍 şimdi embriyo için yatak hazırlıyorsun😍 gelip mışıl mışıl uyuyup büyüyecek.
Ben gece bebek oluşum videolaru izledim yaa ne büyük mucize yaa😍😍😍😍🥺🥺

Zaten duygusaliz onlarıda izledysen kimse tutamaz ama bende görmüştüm mucize bişe şuanda senin içinde ki oluşum🤲🤲🤲🥰🥰 bebeinle ilk gecendi kuzum
Kesinlikle ya. İşleri çok zor orada tutunacak büyüyecek şekillenecek 😍 kurban olduğum Rabbim hepimizin kucağını dolu eylesin. Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin 🤲 🤲 🥰 🥰

Sen ovitrelle etkisi ne zaman geçecek adlı bilimsel araştırmaya katıldın galiba 😁 ama inşallah o çizgi hiç kaybolmasın 😍
Ha ha ha valla tamda öyle 🤣Birde ben gonapeptly yaptım transfer günü ve yarın da yapacağım ama onda hcg yokmuş galiba öyle okudum hep . Bakalım çizgiye ne olacak 🤣 Bugün ovitrelle 11.gün

Ha ha ha valla tamda öyle 🤣Birde ben gonapeptly yaptım transfer günü ve yarın da yapacağım ama onda hcg yokmuş galiba öyle okudum hep . Bakalım çizgiye ne olacak 🤣 Bugün ovitrelle 11.gün
Oo 11 gün ise etkisi geçmiş olabilir. Gerçi normalde 12 ama bol su içtin bu dönemde belki çabuk atmışsındır hadi bakalım sonuç ne olacak 😁

Ben bir kez normal hamilelik yaşadım ve hamile olduğumu öğrendikten bir kaç gün sonra düşük yaptım :KK43: o zamana kadar hiç belirtim olmamıştı. Doktorum o zaman bana hamile kaldığımı ama bebeğin gelişmediğini söylemişti. Şimdi de aynı o zamankı gibi hiç hamileymiş gibi hiss etmiyorum. Aynı şeyleri yeniden yaşamaktan korkuyorum
canım merhaba, öyle düşünmemeye çalış, seni çok iyi anlıyorum, evet herkes önceki tecrübelerine göre korkular yaşıyor haklı olarak çünkü bizler deneyimleyerek öğreniyoruz. ama şöyle düşün farklı çocuklarda bile insanların vücudu farklı tepki veriyor. bazen de tam tersini okuyorum düşük olan gebeliğimde kasık sancım vardı yoksa yine mi düşük olacak gibi. o yüzden buradan sonuçlara varıp kendini ve bebeğini strese sokma nolur. sağlıkla tutunsun sana inşallah yavrun, bol bol dua et 🌸🙏

Sormadım Valla, zten doktorun numarası olmuyor ki bizde hep hemşirelerin var . Baktım coraspirini de herkes kullanıyor, pıhtılaşmam da var kendimi riski atmak istemedim canım
Bende yeni başladım enox ve coraspin verdi ikiside pıhtılaşma önleyici ikiz gebeligimdede aynen kullandım doğumdan sonra 40 gün daha kullanırdı iğneyi dr

Ben bir kez normal hamilelik yaşadım ve hamile olduğumu öğrendikten bir kaç gün sonra düşük yaptım :KK43: o zamana kadar hiç belirtim olmamıştı. Doktorum o zaman bana hamile kaldığımı ama bebeğin gelişmediğini söylemişti. Şimdi de aynı o zamankı gibi hiç hamileymiş gibi hiss etmiyorum. Aynı şeyleri yeniden yaşamaktan korkuyorum
Tlcyi açın...9 ay anlamayanlar var hamileliğini hemde öyle bi kişi iki kişi değil...bisüüürü insan hiç belirti yaşamıyorlar

Back
X