- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.378
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #7.401
Yaa ama ben nasıl anlıcamHava sıcak olmasına rağmen arada benim ayaklarımda üşümüştü çorap giymeme rağmen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ama ben nasıl anlıcamHava sıcak olmasına rağmen arada benim ayaklarımda üşümüştü çorap giymeme rağmen![]()
Valla kaç kat ayağımda çorap var artık inşallah belirtidir ya oburunde de aynısı olunca biraz umutlanmadim değilHava sıcak olmasına rağmen arada benim ayaklarımda üşümüştü çorap giymeme rağmen![]()
teşekkür ederim cevapladığınız içinTlcyi açın...9 ay anlamayanlar var hamileliğini hemde öyle bi kişi iki kişi değil...bisüüürü insan hiç belirti yaşamıyorlar
Gönül Dağı çok güzel ya ben onu çok seviyorumBen eve gelince rahatladım ya. Otelde çok sıkılmıştım
Gönül dağını açtık onu izliyoruz![]()
Aynı günde gidiyoruz kese görmeye ikimiz için de dua edicemHerkese Selamlar,
Ben mayis ayinda ilk deneme tup bebekte 22+2 de oglumuzu rahim agzi yetmezligi ve erken membran rupturu nedeniyle kaybettim maalesef. Rahim agzi yetmezligim daha once cin3 nedeniyle gerceklesen ameliyatimdan kaynaklaniyor. 13.haftada serklaj dikis atmislardi ama tutmadi. Bu sefer daha garanti bir yol istedigimiz icin Eylul ayinda Abdominal serklaj ameliyati oldum. Dondurulmus 9 adet 5.gun embriyomdan test yapilmis bir tanesi 4 ekimde transfer edildi. 9.gun betahcg 156, 12.gun 818 cikti. Pazartesi keseyi gormeye cagirdi doktorum, yolum cok uzun ve stresli. Muhtemelen hep yatmam gerekecek diyor doktorum. Ama denemekten ve umut etmekten vazgecmiyorum. Benim icin dua edin![]()
Yaa evet rabbim sesimizi duysun inşallah isteyen herkese nasip etsinOlur inşallah canım Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallahpek datluş profil resmin insanın yiyesi geliyor
inşallah Rabbim hepimize nasip etsin
![]()
Evet ya iyi geliyor. Biz ilk bölümlerini izlememiştik baştan başladık. İnsanı da germiyor sakin güzel diziGönül Dağı çok güzel ya ben onu çok seviyorum![]()
İnsallah canım sağlıkla sıhhatle inşallahYaa evet rabbim sesimizi duysun inşallah isteyen herkese nasip etsin![]()
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahHerkese Selamlar,
Ben mayis ayinda ilk deneme tup bebekte 22+2 de oglumuzu rahim agzi yetmezligi ve erken membran rupturu nedeniyle kaybettim maalesef. Rahim agzi yetmezligim daha once cin3 nedeniyle gerceklesen ameliyatimdan kaynaklaniyor. 13.haftada serklaj dikis atmislardi ama tutmadi. Bu sefer daha garanti bir yol istedigimiz icin Eylul ayinda Abdominal serklaj ameliyati oldum. Dondurulmus 9 adet 5.gun embriyomdan test yapilmis bir tanesi 4 ekimde transfer edildi. 9.gun betahcg 156, 12.gun 818 cikti. Pazartesi keseyi gormeye cagirdi doktorum, yolum cok uzun ve stresli. Muhtemelen hep yatmam gerekecek diyor doktorum. Ama denemekten ve umut etmekten vazgecmiyorum. Benim icin dua edin![]()
Squid game i bitirdim ben baya güzel ama bazı sahneler çok geriyor.Bende aşk 101 in ikinci sezonuna başlayacağım onu da indirmiştim Netflix tenEvet ya iyi geliyor. Biz ilk bölümlerini izlememiştik baştan başladık. İnsanı da germiyor sakin güzel dizi![]()
Merhaba ben 14cü gün hcg 486 çıkmıştı bu gün 19cu gün ve 5843 çıktı. Bu artma bana normal gelmiyor sizce de daha fazla olması gerekmez miydi? 2 günde 2 katı artması gerekirdi şimdi çok daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum![]()
Gayet güzel canım.Az artıştan da çok artış çok daha iyidir.Cift embriyo ise ikisi de tutmuş olabilirMerhaba ben 14cü gün hcg 486 çıkmıştı bu gün 19cu gün ve 5843 çıktı. Bu artma bana normal gelmiyor sizce de daha fazla olması gerekmez miydi? 2 günde 2 katı artması gerekirdi şimdi çok daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum![]()
ben köpeğe aşığım ordaki...onu görmeye de gidecem taktım kafaya.bir saint bernard delisiyimSquid game i bitirdim ben baya güzel ama bazı sahneler çok geriyor.Bende aşk 101 in ikinci sezonuna başlayacağım onu da indirmiştim Netflix ten
3 embriyo ama 3ü de tutmuş olsa hcg 10binlerde olurdu ama benceGayet güzel canım.Az artıştan da çok artış çok daha iyidir.Cift embriyo ise ikisi de tutmuş olabilir
inşallah iyi devam eder herşey teşekkür ederimcanım harika artmış
maşAllah ..%60 yeterli buluyorlar zaten...
Hiç belli almaz bazen 2 kat artışla ikisi de tutabilir, artık göreceksiniz kese zamanı3 embriyo ama 3ü de tutmuş olsa hcg 10binlerde olurdu ama bence![]()
Aminnn canım sende inşallahCok şükür canım hayırlı olsun gözün aydın Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Soranlara belirti anlatılırAğzından bal damlıyorAy su günler geçse de bir an önce test yapsam ya , zaman geçmiyor vallahi
![]()