• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Herkese Selamlar,
Ben mayis ayinda ilk deneme tup bebekte 22+2 de oglumuzu rahim agzi yetmezligi ve erken membran rupturu nedeniyle kaybettim maalesef. Rahim agzi yetmezligim daha once cin3 nedeniyle gerceklesen ameliyatimdan kaynaklaniyor. 13.haftada serklaj dikis atmislardi ama tutmadi. Bu sefer daha garanti bir yol istedigimiz icin Eylul ayinda Abdominal serklaj ameliyati oldum. Dondurulmus 9 adet 5.gun embriyomdan test yapilmis bir tanesi 4 ekimde transfer edildi. 9.gun betahcg 156, 12.gun 818 cikti. Pazartesi keseyi gormeye cagirdi doktorum, yolum cok uzun ve stresli. Muhtemelen hep yatmam gerekecek diyor doktorum. Ama denemekten ve umut etmekten vazgecmiyorum. Benim icin dua edin 🙏🏻
Hakkınızda hayırlısı olsun gözünüz aydın inşallah bebeğinizi hayırlısı ile kucağınıza alırsınız 🤲🤲

8. gun kan sonucum negatif ☹ doktor istemisti bugun kan vermemi asil sonuc 12. gun ilaclari birakma diyo. 2 gundur kasiklarimda hep batma vardi oldugunu dusunmustum ☹
Aynen canım ilaçları bırakma devam et belki geç tutunma olur belli olmaz. İnşallah seninledir mucizen 🤲🤲

8. gun kan sonucum negatif ☹ doktor istemisti bugun kan vermemi asil sonuc 12. gun ilaclari birakma diyo. 2 gundur kasiklarimda hep batma vardi oldugunu dusunmustum ☹
Canim kullan yine de aklında kalmasin 4 gun kalmış zaten insallah bir mucize olur sonu hayır olur guzel haberler alırsın rabbim tez zamanda umduğuna kavuştursun 🙏🙏

Kızlar merhaba. Benim de bugün son kontrolüm vardı. 22 ekimde transfer 🙏🏻 Pazar günü progestan başlıyorum. Mide bulantısı baş dönmesi yapar dedi. Kullanan ve bu belirtileri yaşayan arkadaşlar var mı ? (5. Gün dondurulmuş tek embriyo transferi )
Ağızdan mı alacaksın canım fitil olarak mı kullanacaksın

Back
X