• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ben de malesef benzer bir doktor ihmalinden dolayi 1 yil kaybettim. Yasiniz ve amh'iniz kac acaba? Kac yumurta toplanacak yarin? Benim de sali toplanacak kismetse
34 ve amh 0,56 bir yumurtam önden geliyor herşeyi ona göre ayarladılar. Cuma günü öndeki 19olmuştu. Cmt günü sabah 2cetrotide, öğlen 300lük meriofert ve akşam da artık ovitrelle çatlatma iğnesini vurdum. Kaç yumurta toplanacak bilmiyorum söylemediler ama ultrasonlarda sağda 4, solda 2tanenin çaplarını söylüyordu hemşireye doktor. Yarın sorarım artık ayılınca.😬

Bende memorial da transfer oldum. Önceki 2 denemem de başka merkezdeydi, ikiside tutmadı.söyledikleri her işlemi yaptırdık bende çikolata kisti var ondan başka birşey bulamadılar ne rahim filmimde ne de diğer tahlil ve testlerde. Eşimle kromozom analizi yaptrdık onda da birşey çıkmadı. Bizede embriyolara pgt yapalım dediler. Ama gerçekten çok pahalı, bizde yaptırmadık, transfer olup denemek istedim. Kızınızadamı tüp bebek tedavisiyle hamile kaldınız memorialdamı?
Canim 5. Güne giden kac embriyon oldu diğer denemelerinde

Kızlar benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez, Sakın internetten ucuza toplu gebelik testi almayın , testler bozuk çıktı.Aksam bir daha yapayım dedim negatif, sonra birdaha yaptım negatif, tekrar yaptım negatif 5.de tekrar yaptım pozitif.Evin yakınında nöbetçi eczane varmış hemen oraya gittim 1 saat önce, eşimde evde yok bu arada haberide yok , yoksa bu gece rahat uyuyamazdım biliyorum.Erken gebelik testi istedim yokmuş,2 tane kaset test aldım bendekinden başka marka yine çok silik çıktı Allah'a şükür.Baya bir stres yaşadım bozuk testler yüzünden boş yere.Aklim olsaydı bu kadar erkenden test yapmazdım zaten

Kızlar benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez, Sakın internetten ucuza toplu gebelik testi almayın , testler bozuk çıktı.Aksam bir daha yapayım dedim negatif, sonra birdaha yaptım negatif, tekrar yaptım negatif 5.de tekrar yaptım pozitif.Evin yakınında nöbetçi eczane varmış hemen oraya gittim 1 saat önce, eşimde evde yok bu arada haberide yok , yoksa bu gece rahat uyuyamazdım biliyorum.Erken gebelik testi istedim yokmuş,2 tane kaset test aldım bendekinden başka marka yine çok silik çıktı Allah'a şükür.Baya bir stres yaşadım bozuk testler yüzünden boş yere.Aklim olsaydı bu kadar erkenden test yapmazdım zaten
Canim oncelikle gözün aydın olsun inşallah kan değerin de sonunda güzel çıkar 😇ama tabi söylemesi kolay belki çok şey yapma yani sabırsızlıklik😉 sakin olmak her zaman iyidir çünkü bir şeyi zamanından önce öğrendiğinde sonrasında gelen şeyi de aynı şekilde zamanından önce öğrenmek istiyor insan öyle öyle yoruluyor stres oluyorsun. Hayirli olan olur inşallah canım sonuna kadar güzel olur her şey 🙏😍

Canim oncelikle gözün aydın olsun inşallah kan değerin de sonunda güzel çıkar 😇ama tabi söylemesi kolay belki çok şey yapma yani sabırsızlıklik😉 sakin olmak her zaman iyidir çünkü bir şeyi zamanından önce öğrendiğinde sonrasında gelen şeyi de aynı şekilde zamanından önce öğrenmek istiyor insan öyle öyle yoruluyor stres oluyorsun. Hayirli olan olur inşallah canım sonuna kadar güzel olur her şey 🙏😍
İnşallah canım bunlar bana ders oldu, ne gerek var o kadar test almaya , bu kadar erken test yapmaya...Boş yere strese soktum kendimi , negatif sonuca da hazırlıkliyim diyordum ama öyle değilmiş, içim içimi yedi bu akşam

İnşallah canım bunlar bana ders oldu, ne gerek var o kadar test almaya , bu kadar erken test yapmaya...Boş yere strese soktum kendimi , negatif sonuca da hazırlıkliyim diyordum ama öyle değilmiş, içim içimi yedi bu akşam
Geçmiş olsun canım. 😂
Bir musibet bin nasihatten yeğdir. 😉
Ne zaman kan vereceksin?

yaa cnm bayağı stres olmuş sende.ben iki transferde de kanda öğrendim çünkü kaset testte bir negatif sonuç görsem içim içimi yerdi😅😅dah da kötü olurdum😂😂 hayırlısı olsun cnm pazartesi günü günü güzel haberlerle gel inşallah🙏

Daha test yapma bence canim kan gününü bekle inşallah güzel bir değer görürsün 😇bende daha önceki denemelerimde idrar testi yaptım çok kötü oluyor insan elim ayağım dişlerim bile titriyordu bianda çıkmıyor ya çizgi ağlamaya başlıyordum..
Bu sefer diyorum ki inşallah sabredip kan gününü bekler kendimi de çok strese sokmuş olmam umarım 😀ne bileyim inan yapamıyoruz ama elimizden birsey gelmiyor işte insan elinde olsa da keşke sabredebilse ..

yaa cnm bayağı stres olmuş sende.ben iki transferde de kanda öğrendim çünkü kaset testte bir negatif sonuç görsem içim içimi yerdi😅😅dah da kötü olurdum😂😂 hayırlısı olsun cnm pazartesi günü günü güzel haberlerle gel inşallah🙏
İnşallah canım.Doktorlar boşuna demiyormus demek ki erkenden test yapmayın diye.Olsun böyle böyle öğreniyorum 🤗

Daha test yapma bence canim kan gününü bekle inşallah güzel bir değer görürsün 😇bende daha önceki denemelerimde idrar testi yaptım çok kötü oluyor insan elim ayağım dişlerim bile titriyordu bianda çıkmıyor ya çizgi ağlamaya başlıyordum..
Bu sefer diyorum ki inşallah sabredip kan gününü bekler kendimi de çok strese sokmuş olmam umarım 😀ne bileyim inan yapamıyoruz ama elimizden birsey gelmiyor işte insan elinde olsa da keşke sabredebilse ..
Elimizden gelmiyor canım Aynen, yarın sabah da yapıp bırakacağım bu test işini.Simdi aklım olsaydı ama hiç yapmazdım, o yüzden sende yapma gününü bekle boş yere stres oluyoruz

İnşallah canım🙏
Aslında 2019kasımda kadın doğuma kontrole gittim herhangi bir sıkıntı varsa bilelim diye hormon testi yaptı doktor herhangi bir sıkıntı yok normal yollardan hamile kalabilirsin demişti. Geçen yıl tüp mide ameliyatı oldum ve 1yıl hamilelik olmaması iyi olur dediler. Geçen ay başka bir hastaneye gittim yine tahlil verdim ve amh değerim düşük olduğu ortaya çıktı hemen tüp bebeğe yönlendirdiler. Önceki doktor amh tetkiki istememiş. 🤦‍♀️ Çok sinir bozucu gerçekten. Neyse artık hayırlısı böyleymiş diyorum. 1ayda bu seviyeye geldik umarım yarın yumişlerim bizi üzmez
Yaa nasıl bakılmaz amh değerine. Neyse ki fark edilmiş canım inşallah bugün güzel haberlerle gelirsin 🥰 Rabbim yardımcın olsun

Yaa o anı düşünemiyorum bile. Çok şükür ki ikinci çizgi belirtmiş canım. İnşallah sağlıkla ilerlesin 😍
Bende dayanamadım yarın sabah yapmayı düşünüyorum. Çünkü iki günüm zehir oldu tartışmalarım oldu 😓 çocuğun tutası varsa da bu stresle tuttu mu bilmiyorum ama umudumu kaybetmek üzereyim. Kendimi kötü hissediyorum o yüzden orada olup olmadığını görmem lazım. Yarın benimde 5. Gün olacak. Silik de olsa çıkar herhalde

Aynen hayır olsun canım inşallah sende pozitifsindir ondan rüyana girmişimdir 🤲🤲🥰 biz iyiyiz çok şükür canım herşey yolunda bi dahaki kontrole kadar heyecanlı bekleyiş var 🤭🤭😍 bu mübarek gecede kimin ne dileği varsa Rabbim kabul etsin inşallah annelik duygusunu isteyen herkese yaşatsın hamilelik haberini alanlara da hayırlısı ile kucaklarına almayı almamızı nasip etsin inşallah 🤲🤲❤❤ HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN 🌷🌷💕💕
Ayy Aminn aminn inşallah canım benim 🥰 🥰
Çok şükür canım benim inşallah bi sonraki kontrolünde güzel geçer😍 bundan sonra ayda bir mi gidiliyor

Yaa o anı düşünemiyorum bile. Çok şükür ki ikinci çizgi belirtmiş canım. İnşallah sağlıkla ilerlesin 😍
Bende dayanamadım yarın sabah yapmayı düşünüyorum. Çünkü iki günüm zehir oldu tartışmalarım oldu 😓 çocuğun tutası varsa da bu stresle tuttu mu bilmiyorum ama umudumu kaybetmek üzereyim. Kendimi kötü hissediyorum o yüzden orada olup olmadığını görmem lazım. Yarın benimde 5. Gün olacak. Silik de olsa çıkar herhalde
Canım lütfen kendini hiç birşey içim strese sokma, ve lütfen 5.gün yapma 6,günü bekle.Benden sana tavsiye, çıkmazsa yine üzüleceksin benim gibi.Bir gün daha sabret ya da illa yapacağım diyorsan erken gebelik testiyle yap.

Canım lütfen kendini hiç birşey içim strese sokma, ve lütfen 5.gün yapma 6,günü bekle.Benden sana tavsiye, çıkmazsa yine üzüleceksin benim gibi.Bir gün daha sabret ya da illa yapacağım diyorsan erken gebelik testiyle yap.
Bilemedim ki canım normalde test günüme kadar beklerdim ama iki gündür yaşadıklarımdan sonra sanki tutmadı diyorum ve kendimi suçlamaktansa bi bakayım bakalım. Silik çıkmazsa erkendir daha bide ertesi gün yaparım

Bilemedim ki canım normalde test günüme kadar beklerdim ama iki gündür yaşadıklarımdan sonra sanki tutmadı diyorum ve kendimi suçlamaktansa bi bakayım bakalım. Silik çıkmazsa erkendir daha bide ertesi gün yaparım
Kendini suçlama hiç ,bende bu testler yüzünden boşuna strese girdim ama yapacak birşey yok , tutunacak olan her türlü tutunur Allah'ın izniyle

Back
X