• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Evet canim dizi izle ama kadın programlarda bakma çok stresli 😂😂 ya fitili sorma ahh derdim büyük dün sabah çok akinca yazdım doktora evet biraz gelir dedi ama dün baya geri geldi hala alışamadım yani 🤣🤣
Hahah geliyor kuzum ne yapsan. Bi ıslaklık oluyor 🤣 dün tarif ettiğim gibi yapıyırsun dimi. Bacaklarını biraz açarsan rahat gidiyor ondan sonra hiç endişe etme. Fazlasını atıyordur vücut 😁
Gündüz kuşağını hiç izlemem kuzum. Bi izlersem kadir var😁😁

Hahah geliyor kuzum ne yapsan. Bi ıslaklık oluyor 🤣 dün tarif ettiğim gibi yapıyırsun dimi. Bacaklarını biraz açarsan rahat gidiyor ondan sonra hiç endişe etme. Fazlasını atıyordur vücut 😁
Gündüz kuşağını hiç izlemem kuzum. Bi izlersem kadir var😁😁
Evet canım senin dediğin gbi yapiorum gece attığında sabaha kadr kalkmiorum ama yinede gelio ilaç bide dün iğne oldum sizinde pruloton ve yarimmi acaba transfer de bı iğne daha olcak herhalde bu ondan öle acımadı 😂😂

Ay kizlar hastaneden cikarken kucuk bi kutu hediye verdiler simdi baktim icine ne acaba diye kurabiyeymis cok tatli😍

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 61
Evet canım senin dediğin gbi yapiorum gece attığında sabaha kadr kalkmiorum ama yinede gelio ilaç bide dün iğne oldum sizinde pruloton ve yarimmi acaba transfer de bı iğne daha olcak herhalde bu ondan öle acımadı 😂😂
Benim tam kuzum ama 3 günde 1 yapıyoruz. Aynen transferden sonra da yaparlar muhtemelen. Valla dün prolutondan sonra kadın iğne ucunu totom da unutmuş herhalde diyordum. Fena bi ağrı😬 😁

Benim tam kuzum ama 3 günde 1 yapıyoruz. Aynen transferden sonra da yaparlar muhtemelen. Valla dün prolutondan sonra kadın iğne ucunu totom da unutmuş herhalde diyordum. Fena bi ağrı😬 😁
Benimde üç günde bir ama yarım aynı iğne demekki peki dün yattınmi bebe varken nasi yapcaz😂😂 bide hem yavaş cekiolar hemde kalçadan baya üste kenarlara yaptılar ama tam olunca bakalım nasi olcak 🥰🥰

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye canım benim, okudum yazılanları ama anlamadım.
Sen niye tutmadı diye düşünüyosun ki?
Kaçırdığım bir şey mi var?
İki gün eşimle biraz tartıştık dün de baya ağladım falan ne bilim sonra dedim bu kadar strese belki tutunamadı😓
Şimdi belirti aramayı bırakacak, testi unutturacak bişeylere konsantre olmaya çalışıyorum 😁

Benimde üç günde bir ama yarım aynı iğne demekki peki dün yattınmi bebe varken nasi yapcaz😂😂 bide hem yavaş cekiolar hemde kalçadan baya üste kenarlara yaptılar ama tam olunca bakalım nasi olcak 🥰🥰
Yattım valla ya. Transfer zamanı hemşireye sormuştum sonrasında yüz üstü yatmanın bi zararı var mı diye yok dedi.
Evet yavaş yavaş vuruyor. Çok aşırı yağlı bir iğne zor gidiyor dedi🤭

İki gün eşimle biraz tartıştık dün de baya ağladım falan ne bilim sonra dedim bu kadar strese belki tutunamadı😓
Şimdi belirti aramayı bırakacak, testi unutturacak bişeylere konsantre olmaya çalışıyorum 😁
Canim kendi kendine tekrarla aynısını dün ben yaşadım ağladım ama biz ve hormonlar arada tekrarmaliyiz bence hem onlara hem kendimize ahh biz kadınlar🥰🥰 ve hormonlarımz😂😂

Canim kendi kendine tekrarla aynısını dün ben yaşadım ağladım ama biz ve hormonlar arada tekrarmaliyiz bence hem onlara hem kendimize ahh biz kadınlar🥰🥰 ve hormonlarımz😂😂
Aynen öyle canım o ilaçlarla zaten gergin oluyoruz. Hele transfer sonrası daha gergin oluyor insan işte onlardan da istediğimiz biraz anlayış 😬
Zukkum yesinler😁😁

Ya dert ettiğin şeye bak. 😂
Minnacık şey, stresten falan etkilenmez hemen. 🙃
Ben transferin ertesi günü tuvaletten çıkamadım. Kabız oldum ve o kadar uzun sürdü ki bu sefer. Ikınma diyorlar ya, saatlerce ıkınmaktan kesin tuttuysa da düştü dedim.
Yani tutunacağı varsa tutunuyor, sen hiç üzülme canım. 🤗

İnşallah canım Benim, çok teşekkür ederim 🥰
Günaydın kuzum rabbim hayırlara çevirsin seni rüyamda gördüm 😂insan oğlu ne tuhaf bi varlık yüz yüze hiç görmediği insanı bile rüyalarında görebiliyor 4 buçuk ta rüyamda gördüm uyandım daha da yatamadim😁😘😘😘😍

Ya dert ettiğin şeye bak. 😂
Minnacık şey, stresten falan etkilenmez hemen. 🙃
Ben transferin ertesi günü tuvaletten çıkamadım. Kabız oldum ve o kadar uzun sürdü ki bu sefer. Ikınma diyorlar ya, saatlerce ıkınmaktan kesin tuttuysa da düştü dedim.
Yani tutunacağı varsa tutunuyor, sen hiç üzülme canım. 🤗
Yaa canımsın nasıl umut oldun 😍😍 inşallah inşallah 🥰
Aynen öyle tutacağı varsa tutuyor. Bizim kuruntular hiç bitmiyor 🤭

Günaydın kuzum rabbim hayırlara çevirsin seni rüyamda gördüm 😂insan oğlu ne tuhaf bi varlık yüz yüze hiç görmediği insanı bile rüyalarında görebiliyor 4 buçuk ta rüyamda gördüm uyandım daha da yatamadim😁😘😘😘😍
Aynen öyle canım ya insan yüz yüze görmediğini rüyasında görüyor bende dün Nefes0858 Nefes0858 i gördüm 🤣🤣
Sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor adet olmuş muydun opudan sonra

Kuzum bu dönemde hangimiz tartışmadık ki yapma öyle tutunacak olan her şekil turu kur stres yapma ben opuya giderken eşimle bi gün önce tartışıp konuşmuyordum düşünsene hiç konuşmuyoruz ama çocuk yapamaya gidiyiruz😁bi de allah affetsin çok kötü konuştum o gün inşallah allah o anki ruh halime verir de soyledimleeimi😔sonra pişman oldum 😐olmuyor işte neyini zorluyorum allah bu çocuğun belasını vermiyor senin gibi babası olsun allahta istemiyor ben niye çocuğun belasını veriyorum senden çocuk düşünüyorum dedim😔😔oysa ki o kadar iyi baba olur ki canını acitmak istedim o an sonra benim canım acıdı konuştuğumdan😶😶🙄allahım nolur aklıma bakma😁yani kendini boşuna suçlama ne tartışmalar ne kavgalar kimse güllük gülistanlık yaşamiyor biseyi hele ki o kadar hormon yüklemmisken😉keşke kendimizi kontrol edebilsek ama yok🙄

Back
X