- 30 Eylül 2021
- 224
- 92
- 13
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #8.081
Kızlar negatif Malesef 1.71
olsun canımmm hiiiç takma keyfine bak. biliyorum olmuyor biraz zor ama olsun. kaçıncı gün embiyosuydu ve suan kacıncı gunun??Kızlar negatif Malesef 1.71
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar negatif Malesef 1.71
olsun canımmm hiiiç takma keyfine bak. biliyorum olmuyor biraz zor ama olsun. kaçıncı gün embiyosuydu ve suan kacıncı gunun??Kızlar negatif Malesef 1.71
5.gün embriyosu canım iki tane iyi kalite doktorum%70 oran vermişti, rahîm dinlendirme yapıldı iki ay , Histereskopı yapıldı rahme çizik atıldı ama olmadı işteolsun canımmm hiiiç takma keyfine bak. biliyorum olmuyor biraz zor ama olsun. kaçıncı gün embiyosuydu ve suan kacıncı gunun??
Belki 2tane birden yapalım mı diye konuşacak olabilirler bilemedim. Ama buna da 1.günden karar verilmez herhalde kaçı 5.güne gidecek bilinmiyordur diye düşünüyorum. Dün 09:15te olmuştum. 3yumurta çıktı 3embriyo var şuan. Seninkiler de temizlensin de bi sor bakalım söyleyecekler miAllah allah. Transfer esnasinda olur mu hic ya, transferden once konusulacak ki Allah korusun kalitesinde yani hucre sayisinda vs bi terslik varsa ona gore transfer yapip yapmama karari verilecek. Sasirdim buna dogrusu. Kac embriyonuz var suan, opu ne zaman olmustunuz?
Kuzum benim yapmasana böyle. İdrar testleri o kadar güvenilir değil, üzüyosun kendini durduk yereKızlar benim kesin negatif, artık eminim.Bir kaç saate kan verip Emin olup ilaçları bırakacağım
Kuzum benim yapmasana böyle. İdrar testleri o kadar güvenilir değil, üzüyosun kendini durduk yere
Aynen canim bi sorarim sana da haber veririm. Bu arada sen dunden beri hangi ilac/igneleri kullaniyosun? Ben opudan hemen sonra antibiyotik (Azitro) aldim, saat 2de Proluton yarim doz igne (progesteron) saat 4te Progestan fitil, saat 6da Estrofem (3 tane) alacakmisimBelki 2tane birden yapalım mı diye konuşacak olabilirler bilemedim. Ama buna da 1.günden karar verilmez herhalde kaçı 5.güne gidecek bilinmiyordur diye düşünüyorum. Dün 09:15te olmuştum. 3yumurta çıktı 3embriyo var şuan. Seninkiler de temizlensin de bi sor bakalım söyleyecekler mi
Ben ilk transferimde transferden sonra 2 saatlik yok gittim canım. Tutmuştu. Eşin kullanıyorsa biraz yavaş gidersiniz, çukur vs dikkat edersiniz. Kendini hiç üzme.Yakın zamandaki uçuşlarımın ikisinde de öyle sert iniş yaptık ki iyi ki transfer sonrası değil diye aklımdan geçirdim
Arabayla 4.5 saatlik bir yol gitmem gerekecek transfer sonrası. Ertesi gün yola çıkmalıyız gibi görünüyor biraz tedirginim
Biraz dinlen, kafanı dinle bakalım. Ayrıl bi bu düşüncelerden stres oluyo insan tabi bu süreçte iyice. Bi de hormonların tavan tabi. Biraz deşarj ol ondan sonra kendini hazır hissedince yine bi ucundan tutarsın canımKızlar ben bir süre ara vereceğim buraya, inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur.Kendime gelmem biraz zaman alacak , geriye embriyom da yok...
Rabbim kucaginizi en hayirli zamanda doldursun insallah. Suan ne hissettiginizi o kadar iyi anliyorum ki. Ama yilmak yok denemeye devamKan testim de negatif canım, ders oldu bana artık ıdrar testi görmek istemiyorum
canım benim, vazgeçme sakın. sebebini araştırın lütfen.. gerekirse doktorunu değiştir5.gün embriyosu canım iki tane iyi kalite doktorum%70 oran vermişti, rahîm dinlendirme yapıldı iki ay , Histereskopı yapıldı rahme çizik atıldı ama olmadı işte![]()
Amin canım inşallah, 2 ay ara verip tekrar başlamayı düşünüyorum bakalım nerede başlayacağıma karar vermem lazım.Sehir dışına gidip gelmek zor oluyor, Kendi sehrimde deneyebilirimRabbim kucaginizi en hayirli zamanda doldursun insallah. Suan ne hissettiginizi o kadar iyi anliyorum ki. Ama yilmak yok denemeye devamBen de olumsuz sonuclaninca tamam artik ara vericem yoruldum demistim ama 1 ay sonra tekrar deniyorum bugun sabah opu oldum. Allahim inancimizi ve motivasyonumuzu kaybettirmesin
![]()
Doktorumdan memnundum ama değiştireceğim, çünkü uzakta ve çalışırken gitmek çok zor oluyor.Bulundugum şehirde deneyeceğim, çok fazla ara veremem.Benim amh düşük, eşimde tek tük sperm çıkıyor.Zaman geçtikçe şansım azalıyor.Muhtemelen geneitkleri bozuktucanım benim, vazgeçme sakın. sebebini araştırın lütfen.. gerekirse doktorunu değiştir
Biz de arabayla gidelim demiştik. Sonra İstanbul trafiği beni çok gerdiği için vazgeçtik. 8 sene İstanbul’da araba kullanmamışım gibiBenimde yol uzun ama ne bileyim uçak da bisey olr mu die araba ile gidip gelelim dedim transfer sonrası 2 gün otelde kaliriz sonra yola çıkarız die düşündük ama. Giderken bebisimizi alma heyecanı dönerken bebeğinize dönme heyecanından (insallahh) yol su gibi gecer dedik ama ne bileyim![]()
İnşallah ikisi de döllenir canım, içini ferah tutBen de simdi opudan ciktim tek 2 yumurta toplanmis3 gun heyecanla bekleyecegiz artik dollenip gelismesini
![]()
Canımm Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsünKızlar ben bir süre ara vereceğim buraya, inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur.Kendime gelmem biraz zaman alacak , geriye embriyom da yok...
Dün orada bi serum verdiler, bi ilaç almadım. 11:45gibi yemek yedim. Saat 15’ten önce taburcu etmiyoruz dediler o yüzden bekledik hepimiz.Aynen canim bi sorarim sana da haber veririm. Bu arada sen dunden beri hangi ilac/igneleri kullaniyosun? Ben opudan hemen sonra antibiyotik (Azitro) aldim, saat 2de Proluton yarim doz igne (progesteron) saat 4te Progestan fitil, saat 6da Estrofem (3 tane) alacakmisim
Şehir neresi? bildiğimiz yerse destek olalım.. 5aa mıydı kalite ?Doktorumdan memnundum ama değiştireceğim, çünkü uzakta ve çalışırken gitmek çok zor oluyor.Bulundugum şehirde deneyeceğim, çok fazla ara veremem.Benim amh düşük, eşimde tek tük sperm çıkıyor.Zaman geçtikçe şansım azalıyor.Muhtemelen geneitkleri bozuktu
Bence de oyle yap canim imkan varsa. Hem psikolojik olarak da insanin transfer sonrasi otel odasindansa kendi evine gelip dinlenmesi de moral acisindan daha iyi oluyorAmin canım inşallah, 2 ay ara verip tekrar başlamayı düşünüyorum bakalım nerede başlayacağıma karar vermem lazım.Sehir dışına gidip gelmek zor oluyor, Kendi sehrimde deneyebilirim
Estrofem de mi yok canim? Monodoksu ben yillar once adet geciktirmek icin icmistim. Tup bebekte verildigini yeni duydum ne icin verdi acaba doktor? Prednol de bagisiklik baskilayici ilac sanirim. Ona da transfer gunu baslanmiyor muyduDün orada bi serum verdiler, bi ilaç almadım. 11:45gibi yemek yedim. Saat 15’ten önce taburcu etmiyoruz dediler o yüzden bekledik hepimiz.
4gün S/A 1er Monodoks, 4gün 1Prednol, gebeliğe kadar S/Ö/A 1’er Progestan var. İğne yok bende