• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Monodoks antibiyotikmis ben yanlis hatirlamisim :) Bana onun yerine Azitro verdi midem hassas oldugu icin. 3 tablet icecekmisim sadece. Transfer gunu icmeyecegim ben de aynen, simdi oldu
Evet bende şimdi baktım prospektüslerine bakteri üremesine karşı antibiyotikmiş. Ama estrofem dediğinden vermedi. Belki senin östrojen seviyen düşüktür ondan dolayı onu da katmışlardır. Burda fark ettiğim herkes farklı farklı ilaçlar alıyor. Hastadan hastaya değiştiği gibi doktordan doktora bile çok değişiyor ilaçlar.

Zordur canım ya Rabbim yardımcın olsun. İşlemlerden en ağırı opu, o dönem kullandığımız ilaçlar.
Rabbim inşallah kolaylığını versin mucizene tez vakitte sağlıkla kavuştursun seni🤲🤲
Amin inşallah suan bile patlamaya hazır bomba gibiyim bir 3.yü kaldırabilirmiyim bilmiyorum maddi manevi rabbim hepimizn yardımcısı olsun inşallah

Evet bende şimdi baktım prospektüslerine bakteri üremesine karşı antibiyotikmiş. Ama estrofem dediğinden vermedi. Belki senin östrojen seviyen düşüktür ondan dolayı onu da katmışlardır. Burda fark ettiğim herkes farklı farklı ilaçlar alıyor. Hastadan hastaya değiştiği gibi doktordan doktora bile çok değişiyor ilaçlar.
Evet canim cok haklisin cok degisiyor gercekten. Benim opu oncesi 700du e2 degerim. Sizin kacti acaba? Bir de ben bu Prednol konusunda panik oldum simdi benim doktor neden vermedi diye. Opu gunu aksam yatmadan once baslaniyormus degil mi? Onu kac gun kullanmaniz soylendi?

11 tane yumurta toplanmisti.
10 tanesi dollendi.
8 tanesi 3.gune ulasti.
4 tanesi 5.gune ulasti.
Dondurulmus embriyo transferi yapildi 11 ekimde.
Insallah yarin guzel haber alirim.
Blast 4tane çok güzel bi sonuç maşallah. 🤌🤌 20’sinde mi kan tahlili, hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz👏🙏

Cilekkokusuu Cilekkokusuu , çok üzüldüm.
Ne diyeceğimi bilemiyorum canım.
Yani idrar testleriyle biz bile umutlanmıştık, seni tahmin edemiyorum.
Rabbim sabrını versin, güç kuvvet versin de en yakın zamanda tekrar başla tedaviye inşallah.

Cilekkokusuu Cilekkokusuu , çok üzüldüm.
Ne diyeceğimi bilemiyorum canım.
Yani idrar testleriyle biz bile umutlanmıştık, seni tahmin edemiyorum.
Rabbim sabrını versin, güç kuvvet versin de en yakın zamanda tekrar başla tedaviye inşallah.
Gitmiş 😓 çok iyi anlıyorum şuan ne desek hiç bir cümle acısını hafifletmeyecek. Rabbim inşallah güzel haberlerle dönmesini nasip etsin. Cidden çok üzüldüm 😓 😓

Evet canim cok haklisin cok degisiyor gercekten. Benim opu oncesi 700du e2 degerim. Sizin kacti acaba? Bir de ben bu Prednol konusunda panik oldum simdi benim doktor neden vermedi diye. Opu gunu aksam yatmadan once baslaniyormus degil mi? Onu kac gun kullanmaniz soylendi?
Evet aynı gün akşamı başladım prednol’e de, progestan’a da. Opu pzt olduğu için en son cuma sabahı kana bakıldı. E2 476’ydı. Yani opudan 3gün önce. Benim bi yumurtam önden geliyordu herşeyi ona göre ayarlayacağız dedi doktorum. Cuma günü 19du boyutu sonrasındakilerde 12,5-11-9-8-6 vardı. En son hangi boyuta geldi bilmiyorum. 3tanesi toplanabilmiş pıtırcıkların🤷‍♀️

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye transfer günümüzde senle aramızda bir gün var. Benim ilk üç gün ağrılarım vardı pazartesi günü hepsi yok oldu sanki hiç transfer olmamış gibi hissediyorum. Hatta unutuyorum umutsuzluk baş gösterdi bende sanırım. Afedersiniz ama transferden sonra hep klozet kullandım öyle unutmuşum ki normal alaturka tuvalete girmiş bulundum 😂 Sende durumlar nasıl canım

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye transfer günümüzde senle aramızda bir gün var. Benim ilk üç gün ağrılarım vardı pazartesi günü hepsi yok oldu sanki hiç transfer olmamış gibi hissediyorum. Hatta unutuyorum umutsuzluk baş gösterdi bende sanırım. Afedersiniz ama transferden sonra hep klozet kullandım öyle unutmuşum ki normal alaturka tuvalete girmiş bulundum 😂 Sende durumlar nasıl canım
Hiç umutsuzluğa kapılma canım belirtiler herkeste aynı olmayabilir. Hem 3-5 gün arası yerleşme gerçekleşiyormuş. Daha erken😍
Alaturkayı sıkıntı yapma benim Dr fark etmez demişti. Bişey olmaz yine klozete devam edersin🤗

Hiç umutsuzluğa kapılma canım belirtiler herkeste aynı olmayabilir. Hem 3-5 gün arası yerleşme gerçekleşiyormuş. Daha erken😍
Alaturkayı sıkıntı yapma benim Dr fark etmez demişti. Bişey olmaz yine klozete devam edersin🤗
Aynen canım haklısın en iyisi başka şeylerle oyalanıp lafa dağıtmak.
Allah gönlümüzdekini hayırlı eylesin inşallah🙏

Aynen canım haklısın en iyisi başka şeylerle oyalanıp lafa dağıtmak.
Allah gönlümüzdekini hayırlı eylesin inşallah🙏
İnşallah canım hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah 🥰
Aynen dün baya dizidir oyundur onlara sardım ama bugün hiç bir şey yapasım yok 😴😴

Kızlar negatif Malesef 1.71
Canim gerçekten çok üzüldüm.. Rabbim yormadan nasip etsin inşallahh. Hepinize hepimize dua ediyorum sana da her zaman dua edeceğim. Allah umduklarimizdan mahrum etmesin hepimizi. Psikoloji gerçekten önemli seninde aynı benim gibi 1 yilda 3 defa denedik hepte baştan başladı. Biraz dinlen hem vücudun hemde psikolojin .. Biraz zaman geçsin inşallah her zaman duan kendiliğinden olmasi eğer tedavi ile nasip olacaksa da fazla yorulmamiz. Kendine çok iyi bak ..

Back
X