• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar test sonucum çıktı. 559 çıktı. Doktoruma henüz ulaşamadım. Ama asistanı güzel sonuç dedi 🧿 bakalım umarım güzel ilerlesin.
Canim hayirli olsun cok guzel bi deger gercekten 😍Rabbim keseyi de kalp atisini hepsini saglikla gormenizi nasip etsin ve tabiki kucagina alacagin zamani da 😍amin

Benim doktor cok temkinli, dollendigini gormeden transferin t sini bile konusmaz :) Hatta 3.gunden onceki aksama kadar bekler iyice emin olur 8 hucreli saglikli bir embriyo olduguna, oyle transfer yapar 😂 O yuzden bugun hicbisey soymedi. Sizin de ikinci denemeniz degil mi? Siz ilk denemede kullandiginiz ilaclari hatirliyor musunuz nelerdi?
Aynen benim doktor da öyle
Transferi sordukça o aşamaya gelince belli olacak diyor 🙂 öğleden sonra olur mu sabah gelmem zor diyorum o gün gelsin o zaman netleşir diyor 🙂 Benim de ikinci deneme
İlkinde de ikincide de gonal f kullandım ama ilki 225likti ikinci denemeye direkt 300 ile başladık ilerleyen günlerde 250 ye düştük
Opu öncesi biokadın diye fitil, ve ovitrelle verdi

Hafif hafif sabah bulantısı ama çok hafif. Bir de adet ağrısı (özellikle 8-9. Günlerde 2 gün çok şiddetli) bir de buz gibi ayaklar 🥶 başka belirtim yoktu.
Ayy sağol canım 😍 bende de bugün öyle adet ağrısı gibi ağrı oluyor da korkmuştum. İnşallah hayırlara çıkar

Belki ayağını üşüttün gülüm olabilir mi. Havalar soğudu inşallah öyle bir şeydir. Nette normal diyorsa sıkıntı yapma canım benim. Rabbime emanet bebeğin Allahım korusun inşallah 🤲🤲

Normal canım. İlaçlar gaz yapıyo.
Ben ilkinde tam uyumak üzereyken yataktan sıçradım resmen.
Kalktım evi turladım 15-20dk.
Anca geçmişti ağrı.

Canim benimde ara ara oluyor muhtemelen ilaçlardandır ama havalar da soğudu dikkat et üşütme kendini

Ay senin bir gun once daha da cabuk gelir😍geriye bakinca adet donemiydi aonra opuydu sonra transferdi derken kac gunleri atlattik guzel sonuclar aldirsin Mevlam amin😍

benim 1 saat uzakliktaydi transfer sonrasi bir saat hastanede dinlenme odasina aldilar sonra cikis yaptik

canim ogluma hamileligimdw oluyordu hem mide bulantisi hemde arasira kasik agrilari seni endiselendirmrsin istirahat etmeye bak bolca dinlen ve odaklanmamaya calis Kuran-i Kerim okumak cok rahatliyor 🤗

hayirli olsun canim Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin 😍

hayirli olsun canim stres yapmamaya calis elbette hepimizin acabalsri oluyor ama bsk doktorunda artis normal demis rahatla bebisinde rahatlasin ☺️
Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim dün biraz dinlendim kendimi sıcak tuttum çok şükür geçti ama beni tedirgin etmedi değil Rabbim hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımızı korusun 🤲

Cilekkokusuu Cilekkokusuu canim çok üzüldüm gitmişsin kendini biraz rahatlat kafanı dinlendir inşallah yeni tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın hakkında hayırlısı olsun canım ama daha erken değilmi test için inşallah yanıltıyordur test bi kaç gün sonra pozitifim diye geri dönersin inşallah 🤲🤲🤲❣❣

Amin canım inşallah, 2 ay ara verip tekrar başlamayı düşünüyorum bakalım nerede başlayacağıma karar vermem lazım.Sehir dışına gidip gelmek zor oluyor, Kendi sehrimde deneyebilirim
Birçok ilac kullandın adetten sonra hemen kendiniz deneyin tüp bebek tedavisi ilaçları 2 ay vücutta kalıyor Allah yardımcın olsun

Ay hem de baya adet geliyor dedirten cinstendi canım ağrılarım. Kesin adet olacam tutmadı dedim hatta. Korkma hiç.
Banada öyle olmuştu kesin olucam bu ağrılarla demiştim 🤭 gözün aydın canım pozitifi görmüşsün Rabbim saglikla devamını nasip etsin inşallah 🤲🌷

Back
X