• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hayirli olsun canim minnoslarin daim seninle olaun😍

canim benimde iki tane progestan fitil var ama bana yatmadan once ikisini de koymami soyledi hemsire sabahlari da sadece crinon jel var..herkese farkli kullanim soyluyorlar demek ki
Bunu ben de bir soruyum doktora, belki ben de öğlen koyduğum fitili akşamkiyle birlikte koyabilirim

Bunu ben de bir soruyum doktora, belki ben de öğlen koyduğum fitili akşamkiyle birlikte koyabilirim
Ben de iki sabah iki akşam kullaniorum saatte verdi onda dedi canım sor bı bilgisi olsun işyerinde aramiorum ilaç geri gelior der ben başta ondan bilgi verdim iki gün aktı gelir dedi

Transfer sonrası elime süpürge almadım ya eşim yapıyo sağolsun ben sadece mutfağa giriyorum yemek yapmak için onda da uzanmıyorum ağır kaldırmıyorum çok dikkat ediyorum ama doktor orta derecede riskin var öyle sürekli yatma ama yorulmamaya dikkat et dedi. Tam diğer kanama alanları bitti derken yenisi oluşmuş anlamadım gitti 😮‍💨
Neden orta derecede riskiniz varmış ki acaba

Amin canım 🤲 Ya ben biraz araştırıyorum aslında günden ziyade birçok araştırmada kalite değerlendirmesindeki harfler dikkate alınmış. 3aa da 5aa da çok iyi kalite diye geçiyor ve doktor durumlarını beğenirse hemen taze transferle devam etmek istiyor anladığım. Güne hiç takılma sen, lab yerine annelerinin karnında büyüsünler sımsıkı tutunsunlar inşallah 🌸

Canım bu arada bana da opudan itibaren 5 gün süretle verilmişti ama transfer iptal olunca kesti dr.

Merhabalar, şuan kırgın ve yorgun hissetmeniz çok normal, bu duyguları da bastırmadan, göz ardı etmeden yaşayıp tüketmek ve önümüze bakmak gerek tabiki. Ama kestirip atmayın, şimdiden uzun bir sürecin kararını alıp kendi üzerinize daha fazla stres ve sorumluluk yüklemeyin derim.

Ben tedaviye başlayana kadar hergün üzüldüm, her ay regl oldum ağladım, tedavi olma umudum yoktu ama rabbim bir kapı açtı. Sonuç ne olacak, ne kadar uğraşacağım inan bilmiyorum, kaygı doluyum, ama elimden geleni yapmaya söz verdim kendime. Allahtan ümit kesilmez, 11. denemede pozitife ulaşan duymuştum, ümit kesmeden istemek dua etmek lazım, tabi öncelikle maddi manevi imkanlarımız dahilinde.

Manen dua etmek kadar fiili müracaat da önemli tabiki, yani tedavi için elinden geleni yapmak da aslında bir dua. Yaşınız kaç bilmiyorum ama birkaç ay yumurtlama testi ile takip edip deneyin derim, inşallah doğal yoldan evlatlarınıza kavuşursunuz. Olmazsa da ümitsizliğe kapılmadan tekrar cesaretinizi toplarsınız umarım, rabbim cömerttir.
merhaba cok tesekkur edıyorum yazdıklarınız ıcın rabbım ınsallah hepımızın kucaklarını doldursun bebeklerımızle hepımızın yardımcısı olsun ınsallah
ben normalde sonuna kadar mucadeleyı bırakmam fakat bu sefer evlılıgım yıpranıyor yorulduk hem zaten son embrıyo tranfer hakkım kaldı onu kullanıcaz eger olmazsa bız yıne normal yoldan devam edıcez maddi anlamdada cok yorulduk yanı arık bırazda tevekkul etmeye calısalım dıyoruz cunkı doktıorlarımın hepsı bana aslında hıc bır problem olmadıgını soyleyıp duruyor belkıde normal yolla olucak belkıde bıraz sabretmelıyız stresten olmuyor ınsan takıyor kım ne derse desın yasayan bılır ıc tanımadıgım bılmedıgım bır seye hasret duyuyorsun
daha yasım 28 bın sukurkı nhe esımde neden bende olumsuz bırsey yok sdece bende pko var bu pkolu olmamamında avantajını cok yasadım embrıyo konusunda ama artık hepsını tukettık hayırlısı demekten başka cagrem yok rabbım kım ıstıyorsa tez vakıtte nasıp etsın ınsallahh

Öyle yaparım canim çok yormam gerçi bol bol dinlencez😂😂 afiyet bal şeker olsun kahvaltin size 🥰🥰 avakado devammi bide süt için ne dedi yarın soler de açık süt icilmio deme
Aynen canım avokadoya devam ediyorum. Sütü bilmiyorum ki canım bende emin olamadım içilecek mi içilmeyecek mi. Açık süt derken sütçüden aldıklarımız yasak mı😳

Gunaydin kizlarr bugun kontrolum var bakalim 6 yumurta gormustu bu ay dr...buyumusler mi..cok heyecanlıyım 2 de randevum🥰
Selam kızlar, ben de dünkü OPU sonrası şu sıralar hastaneden haber bekliyorum yumurtalar döllenmiş mi döllenmemiş mi diye. Çok heyecanlıyım
İkiniz de bugün çok güzel haberler alırsınız inşallah 🥰

Aynen canım avokadoya devam ediyorum. Sütü bilmiyorum ki canım bende emin olamadım içilecek mi içilmeyecek mi. Açık süt derken sütçüden aldıklarımız yasak mı😳
Yok doktorum bişe demedi ben okuduğum da kimi si kapalı süt dio bende sutcuden aliorum kaynatiorm sen ona devam deme yani doktorun bişe dedimi özellikle die sordum kuzum

Yok doktorum bişe demedi ben okuduğum da kimi si kapalı süt dio bende sutcuden aliorum kaynatiorm sen ona devam deme yani doktorun bişe dedimi özellikle die sordum kuzum
Valla süt ile ilgili bir şey demedi bende sormadım. Sadece çiğ süt ürünleri yasak marketten alırken de pastörize edilmiş ürünleri almamız lazım.
Bende sütçüden alıyorum kaynatıp yoğurt yaparım. 5 dk falan kaynatırım kısık ateşte hatta bazen geçiyor 5 dkyı

Valla süt ile ilgili bir şey demedi bende sormadım. Sadece çiğ süt ürünleri yasak marketten alırken de pastörize edilmiş ürünleri almamız lazım.
Bende sütçüden alıyorum kaynatıp yoğurt yaparım. 5 dk falan kaynatırım kısık ateşte hatta bazen geçiyor 5 dkyı
Evet kuzum şifa olsun bebislerimiz e🥰🥰 bende öyle yoğurt yapiorum miss

Back
X