• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım benim değerlerim aşağıdaki gibi:
10.Gün 6.83

12.gün 14.80

14.gün 40.67

Değer düşük başladığı ve cumadan beri kahverengi akıntı/kanama olduğu için tam sevinemiyorum. Çarşamba (18.gün) tekrar kan vericem, ona göre netleşir sanırım.
Benim kimyasal oldu kızlar 😞

Canim cok ayakta durmaktan da olabilir mi malum yemek isi vs illa ugeastiyor sag sol derken demek ki bize gore yorucu olmayan sey yorabiliyor Allah sifa versin cabucak kanamalarin kesilsin canim
Dün aynı soruyu ben de eşime sordum dedim ben çok dinlenemiyo muyum acaba diye. O da bana bütün gün yatıyon işte daha napıcan dedi 😄

fartug fartug örgü örmeyi bilir misin canım ben çok severim hele pozitifi göreyim şu süreçler geçsin başlamayı düşünüyorum. İyi stres attırır
Bi ara salonuma orta sehpa ve yemek masası için makromeden runner yapmıştım o tarz şeyleri daha çok seviyorum siz de deneyin çok güzel oluyo 😊 Onun dışında ben çizim yapmayı seviyorum tablette bişeyler çiziyorum öyle kafa dağıtıyorum canım 🥰 profil fotoğrafımı ben çizdim mesela 🙈

Bi ara salonuma orta sehpa ve yemek masası için makromeden runner yapmıştım o tarz şeyleri daha çok seviyorum siz de deneyin çok güzel oluyo 😊 Onun dışında ben çizim yapmayı seviyorum tablette bişeyler çiziyorum öyle kafa dağıtıyorum canım 🥰
Aynen canım iyi olur ya😍 hem vakitte geçer😍 benim resim yeteneğim sıfır ya🤣🤣

Neden orta derecede riskiniz varmış ki acaba
Ne bileyim ben de anlamadım. Kanamam akşama doğru oldu kendi doktorum çıkmıştı kanaman devam ederse orda bi doktora git ihmal etme dedi bana ben de gittim o dedi. Acaba kanama alanının keseye olan uzaklığımı risk derecesine etki ediyo diye düşündüm ben de. Kendi doktoruma sorucam canım.

Kızlar tekrar selam,
Ara ara burada durum güncelliyorum.
3 Ekim de 2 adet 5.gün embriyo teansferi oldu.
11.gün kanda gebelik testim 592 çıktı
Sonra lekelenmem oldu ve 1 gün sürünce doktorum proluton depot verdi.
13.gün 1540 çıktı
16.gün yine çok az miktarda lekelenmem oldu ve doktorum yine proluton depot verdi. Sonra gidip yani aynı günde
16.gün farklı hastanede beta hcg yaptırdım ve 2887 çıktı. Kabus gibi birgün geçirdim. Çünkü normalde 1 gün arayla 2,5 katlamışken 2 gün arayla 2 ye bile katlamamıştı.
Ve ilk yaptırdığım yere gidip yalvardım test yaptılar 3871 çıktı.
Lab.lar arası farklılıklar olabiliyormuş.
Doktorum şimdi oldu bir sıkıntı yok rahat olabilirsin dedi ancak başta 1 gün arayla 2,5 katlayan değer 2 gün arayla yine 2,5 katlamış. Normalde her yerde okuyorum ilerleyen testlerde hızla katlaması ve yükselmesi gerekiyormuş. Beni endişelendiren bu oldu. Bugün son test günüm sonra ultrason randevuma gidicem inşaallah.
İçim içimi yiyor. Her şeyin hayırlısı. Rahatlamaya çalışıyorum ancak benzer durumu yaşayan kimseye de denk gelmedim. O yüzden süreç nasıl ilerler bilmiyorum ama en son buraya mutlaka tüm yaşadıklarımı yazacağım. Çünkü insan gerçekten benzer şeyleri yaşamış birilerini arıyor.
Hepiniz Allah a emanet olun❤️ Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah❤️

1 ekim 4. Gun cift embriyo transferi oldum. Yas 38 ilk denememdi. 12 ekimde pozitif sonucu aldim cok sukur 🙏 son adet tarihim 16 eylul. ilk testim 12 ekim beta hcg 215. ikinci testim 14 ekim beta 375. Tup bebek dr um 20 ekimde gel keseyi gorelim demisti. Dayanamadim 18 ekimde tekrar test verdim ama bu sefer saglik ocagina verdim 788 cikti. Oradaki aile hekimi de biraz korkuttu beni cok yukselmemis diye. Bugun ultrason gunuydu. Kese gorulmedi. Saglik ocaginin testini dikkate alma dedi dr. (Kani bekletiyorlarmis vs.) Bugun tekrar betahcg icin kan verdim aksama alicam sonucunu. Dr um 22 ekimi bekleyelim dedi. Boyle birsey basina gelmis olan var mi? Herhangi bir sikinti yok kese gec gelisebilir diyorlar ama tedirginim biraz.

Back
X