• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ayyy cook tebrik ederim canim❤❤insallah saglikla devam etsin 🙏🙏baya gec ultrason tarihi vermis. Insallah hem kese hem kalp atisi birlikte gorursunuz 🙏 2 hafta sonra olunca daha garanti oluyor heralde. Beta 1500 un uzerinde olursa kese gorunuyor dediler bana da bugun.
Sağol canım, hepimizin sağlıkla ilerlesin 🙏 Evet 1500 üzerinde vajinal olarak görünüyor. Ama keseyi gör sonra kalp atışını bekle, beklerken stres ol istemiyor doktorum. Hem kese hem kalp bakacak sanırım.

Senin kaç embriyon döllenmişti canım? Bir de hangi hastanede yaptırıyorsun
Pzt sabahı olmuştu opu cnm senden 1gün önce. 3yumurta toplanmıştı 3’ü de gayet iyi durumdalarmış, cuma günü hangisini transfer edeceklerine karar vereceklermiş diğerlerini de dondurmak isterseniz dondururuz dedi. Ankara Şehir Hastanesi’ne gidiyorum ben cnm. Prof.Dr.Nafiye Yılmaz

Bugun ilk kontrolum vardi sadece 2 yumurta olmus moralim acayip bozuldu 😞
Lütfen canını sıkma çünkü kullandığın hormon ilaçlarıyla daha fazla gelişecektir. Ben de benzer bir soruyla siteye üye olup ilk mesajımı atmıştım. Benim, toplama günü söylenenden daha fazla yumurta toplanmıştı. Aslında sayıdan çok kalitesi önemli..

Kızlar demin lavaboya girdim kahverengi akıntım olmuş😭😭😭😭😭😭 kafayı yicem ya😭😭😭😭😭 nolur bir şey diyin olmadı mu😭😭😭😭 test günüm cuma daha
Canım benim kahverengi lekelenme normal takip et duruma göre doktoruna bilgi verirsin biliyorsun bu lekelenmeleri yaşayıp hamileliği devam eden çok arkadaş var panik olma yerleşme kanaması olabilir kuzum

Negatif sonuç alan arkadaşlarım Rabbim içinize ferahlık versin Hakkınızda hayırlısı olsun tez vakitte Rabbim kucaginizi doldursun inşallah 🤲🌷 haber bekleyen arkadaşlarım inşallah herşey yolunda gider ve bebislerinize kavuşursunuz 🤲🤲🥰🥰🥰 dualarım hepinizle Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ❤❤❤

Kızlar benim 24 ekim pazar transfer olacak muhtemelen üçüncü gün embriyosu
Bu durumda test tarihim ne olur? Bir de ben sonraki süreci bilmiyorum diyelim test pozitif sonra kaç günde bir gidiyoruz beta hcg baktırmaya? Kese ne zaman görünüyor ve kalp atışı ne zaman duyuluyor?

Pzt sabahı olmuştu opu cnm senden 1gün önce. 3yumurta toplanmıştı 3’ü de gayet iyi durumdalarmış, cuma günü hangisini transfer edeceklerine karar vereceklermiş diğerlerini de dondurmak isterseniz dondururuz dedi. Ankara Şehir Hastanesi’ne gidiyorum ben cnm. Prof.Dr.Nafiye Yılmaz
Az önce haber geldi 2 yumurtadan 1'i döllenmiş diğeri döllenmemiş. Nasip artık...
Döllenen 3.güne ulaşırsa benim de cuma transfer olur inşallahh

Az önce haber geldi 2 yumurtadan 1'i döllenmiş diğeri döllenmemiş. Nasip artık...
2.günü transfer olup tutunanlar da var canım ona doktorun karar verecektir zaten. Benim arkadaşım 4yıl tedavi oldu ilkini 3.gün taze embriyo yapmışlar, 2.sini 6aa kalite 2embriyo yapmışlar yine de tutunamamış. Halbuki eşinin değerleri düşüktü. Aynı doktora giden arkadaşına da aynı şekilde 3.gün taze trnsfr yapılmış onun önerisiyle gitmiş o doktora zaten ve onun tutmuş doğum yapmış. Ama benim arkadaşın olmadı 4yıl işte bıraktılar onlar da. Olmayınca olmuyor, olunca da oluyor işte kuzum öyle bakmamak lazım.

Kızlar demin lavaboya girdim kahverengi akıntım olmuş😭😭😭😭😭😭 kafayı yicem ya😭😭😭😭😭 nolur bir şey diyin olmadı mu😭😭😭😭 test günüm cuma daha
Canım benimde oldu ilk testim pozitif çıktı hatta sonrasında oldu dedim düştü kesin çünkü önce pembe sonra kahve sonra kırmızıya yakın oldu rengi. Doktorum yerleşmeden sonra yerleşme kaynaklı kırmızı olmadıkça sorun yok dedi ama sonra benim belim ve kasıklarım ağrıdı renkte kırmızıya dönünce hemen proluton iğne yapmamı istedi. Bence bi süre bekle sonra geçmezseveya renk kırmızıya dönerse hemen doktorunu yada ilgili hemşireni hastaneyi felan ara👍🏻 Ama şuan için içini ferah tut bence🙏 Allah ın izniyle bi sıkıntı yoktur inşaallah🙏

merhaba cok tesekkur edıyorum yazdıklarınız ıcın rabbım ınsallah hepımızın kucaklarını doldursun bebeklerımızle hepımızın yardımcısı olsun ınsallah
ben normalde sonuna kadar mucadeleyı bırakmam fakat bu sefer evlılıgım yıpranıyor yorulduk hem zaten son embrıyo tranfer hakkım kaldı onu kullanıcaz eger olmazsa bız yıne normal yoldan devam edıcez maddi anlamdada cok yorulduk yanı arık bırazda tevekkul etmeye calısalım dıyoruz cunkı doktıorlarımın hepsı bana aslında hıc bır problem olmadıgını soyleyıp duruyor belkıde normal yolla olucak belkıde bıraz sabretmelıyız stresten olmuyor ınsan takıyor kım ne derse desın yasayan bılır ıc tanımadıgım bılmedıgım bır seye hasret duyuyorsun
daha yasım 28 bın sukurkı nhe esımde neden bende olumsuz bırsey yok sdece bende pko var bu pkolu olmamamında avantajını cok yasadım embrıyo konusunda ama artık hepsını tukettık hayırlısı demekten başka cagrem yok rabbım kım ıstıyorsa tez vakıtte nasıp etsın ınsallahh
Seni çok iyi anlıyorum, biz daha transfer aşamasına gelemeden yıprandık inan, ben aşırı hassas ve alıngan oldum, eşim de stresi pek yönetemiyor, didişip duruyoruz. Çok duygusal olduğumu düşünüyor ve ona göre rahat olmalıyız, kaderimizde ne varsa o. Tabiki bence de öyle, ama bir yandan da umut etmek ve gayret etmekten vazgeçmemek. Çok şükür gençsin, hiçbir sıkıntın yok, bir süre kafanızı dinlendirirsiniz. Bazen böyle beklerken konuyu aklından çıkarıp hamile kalan çok duydum. Senin pco olduğu için önemli olan yumurtlama takibi yapman zaten, o günü tespit edip öncesi ve sonrasını değerlendirmen. instagramdan bir hesap takip ediyorum, insanlar da yazıyorlar böyle başarısız tedavi sonrası çok var. hatta pre menopoz sürecinde yumurtlamayı 40. günde dalan görüp

Seni çok iyi anlıyorum, biz daha transfer aşamasına gelemeden yıprandık inan, ben aşırı hassas ve alıngan oldum, eşim de stresi pek yönetemiyor, didişip duruyoruz. Çok duygusal olduğumu düşünüyor ve ona göre rahat olmalıyız, kaderimizde ne varsa o. Tabiki bence de öyle, ama bir yandan da umut etmek ve gayret etmekten vazgeçmemek. Çok şükür gençsin, hiçbir sıkıntın yok, bir süre kafanızı dinlendirirsiniz. Bazen böyle beklerken konuyu aklından çıkarıp hamile kalan çok duydum. Senin pco olduğu için önemli olan yumurtlama takibi yapman zaten, o günü tespit edip öncesi ve sonrasını değerlendirmen. instagramdan bir hesap takip ediyorum, insanlar da yazıyorlar böyle başarısız tedavi sonrası çok var. hatta pre menopoz sürecinde yumurtlamayı 40. günde dalan görüp
hamile kalan oluyor.

İnşallah sağlıkla ulaşır canım sağlıkla tutunur sana arkadaşımı 2 gün sonra apar topar çağırdılar transfere. Çok şükür şuan bir sıkıntısı yok gebeliğin de. İnşallah seninkide sağlıkla tutunur

Back
X