• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah 🥰 🥰

Allah razı olsun kızlar o kadar moralim bozuktu ki gelip bakamadım. Öylece yattım başka şeyler düşünmeye çalıştım. Akşam iğnem vardı iğneye gidince kan da verelim dedik. Çok şükür pozitifi gördüm 🥰🥰 inşallah sağlıkla artar değerim. Doktoru da bilgilendirdim iğnemi söyledi iki gün sonra tekrarla testi dedi o zaman netleşecek. İnşallah her şey yolunda ilerler hepimizin. Sağ salim kucağımıza alırız bebişleri
Canım gözün aydın çok şükür sağlık la ilerlesin inşallah 🤲🤲 çok sevindimm ya 🥰🥰

Ay ay ay, hadi bakalım. ❤️❤️❤️
Yumoşları ver de gel. 🥰
Şu an belki de bebişini oluşturacak yumurta içinde.
Sev karnını. 🤗
Canim benim ya ne tatlısın 😍
Artik 9.opuyu olucam ya canim boyle bir duygusuzlastim sorma🤭 olumsuzu yaşamaktan oldu hep..insallah bu son olur..

Ama tedavinin en sevdiğim tarafı bu opu😍 uyumaya bayiliyorum :KK70:

Allah razı olsun kızlar o kadar moralim bozuktu ki gelip bakamadım. Öylece yattım başka şeyler düşünmeye çalıştım. Akşam iğnem vardı iğneye gidince kan da verelim dedik. Çok şükür pozitifi gördüm 🥰🥰 inşallah sağlıkla artar değerim. Doktoru da bilgilendirdim iğnemi söyledi iki gün sonra tekrarla testi dedi o zaman netleşecek. İnşallah her şey yolunda ilerler hepimizin. Sağ salim kucağımıza alırız bebişleri
Gözünüz aydın, çok sevindim gerçekten. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲 🧿🧿

Kızlar selam. Salı günü transferim olacak şu an dekort, coraspin ve günde 4 estrofem alıyorum. Yarın bunlara ek progestan fitil , progestan iğne, kan sulandırıcı iğne ve azitro başlayacağım. Hormonlar değerler gayet iyi durumda zaten bende bir sıkıntı yok sperm sayısı düşük olduğu için bu tedaviye başladık. Ama bu kadar ilaç fazla değil mi hiç içime sinmiyor gerçi sinmese ne yapacağım da … progestan iğne için çok acıtıyor beze yapıyor filan yazmıslar normalde korkmam ama bunları okuyunca korktum vallahi

Kızlar selam. Salı günü transferim olacak şu an dekort, coraspin ve günde 4 estrofem alıyorum. Yarın bunlara ek progestan fitil , progestan iğne, kan sulandırıcı iğne ve azitro başlayacağım. Hormonlar değerler gayet iyi durumda zaten bende bir sıkıntı yok sperm sayısı düşük olduğu için bu tedaviye başladık. Ama bu kadar ilaç fazla değil mi hiç içime sinmiyor gerçi sinmese ne yapacağım da … progestan iğne için çok acıtıyor beze yapıyor filan yazmıslar normalde korkmam ama bunları okuyunca korktum vallahi
Korkmayın hepimiz aynı şekilde kullanıyoruz ve transfer sonrasında da kullanıyoruz bu ilaçları doktor gidişata göre ilerki haftalarda kesiyor. Progestan iğneyi kalcadan 1 hafta kullandıktan sonra doktorunuza danışın lutinus fitile geçin. Ben 1 hafta anca dayanabildim çok ağrıyordu.

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah 🥰 🥰

Yaaaa canım benim şükürler olsun gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah dikkat et kendine olurmu ayyy çok sevindim 😍😍🥰🥰

Back
X